Öncelikle selam :D önceki açılan başlıkların çoğuna baktım ama övülen çeşit çeşit ürün var. daha karar verme aşamasındayım yani zaman sıkıntım yok ağır ağır inceliyorum çoğu kulaklıklığı
kriterlere gelirsek..
*Rock,metal türü şarkılar dinliyorum *Çoğunlukla toplu taşıma araçları ve yürürken kullanacağım *Kafa bantlı istiyorum ama istisna olabilir.Kulak içide olur *Dizaynına önem veriyorum çok büyük olmasın yeter *Gözlük takıyorum.Bunun bazı kulaklıklarda sorun yarattığını okudum(ağrı vs yapıyormuş..)
+Fiio E3 amfide alıcağım +Fiyat olarak şimdilik 100 tl civarı bakıyorum ama zaman içinde arttırabilirim
Umarım düzgün ve anlaşılır bir konu açmışımdır,şimdiden teşekkür ediyorum :)
100 tl civarı bir kulaklık düşünüyorsanız kulakiçindede karar verirseniz brainwavz m2 iyi bir tercih olur biraz daha çıkabilirseniz brainwavz m3 daha iyi bir tercih olur
kulakiçi alırsam fiio ya gerek duymayıp 15-20 tl falan ekleyebilirim :) merak ettiğim m3 yada m2 nin kablosu ne kadar sağlam
Takipteyim bu kulak etrafına takılan kulaklardan tavsiye verebilcek varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Gurkansamet
kulakiçi alırsam fiio ya gerek duymayıp 15-20 tl falan ekleyebilirim :) merak ettiğim m3 yada m2 nin kablosu ne kadar sağlam
3-4 kat pahalı kulaklıkların kablosu kadar sağlam iç yapısı gümüş alaşımdan imal dış görünümüde gayet güven verici aşağıdaki inceleme linklerindeki fotoğraflara bakabilirsiniz.