Arkadaşlar merhaba,bugün htc wildfire s telefonumun kulaklığının sağ tarafının çalışmadığını fark ettim.Bunun üzerine yeni bir kulaklık alayım dedim.Telefonun kendi kulaklıklarından memnundum,o seviye bir kulaklık yeterli...genellikle metal dinliyorum,arada akustik ve alternatif de dinliyorum.Bu tarzda hangi kulaklığı almalıyım.ben sennheiser mx 370 düşünüyorum şimdilik,en fazla 50 tl verebilirim..
Merhaba dilerseniz aşağıdaki kulaklık ilanıma göz atabilirsiniz...
Cevabınız için teşekkürler fakat en fazla 50 tl verebilecegimi belirtmiştim.
o paraya sennheiser alacağına sony al bayram et forumda EASTWOOD1981 adlı arkadaş satıyordu ben aldım gayet memnun kaldım ama hala satıyomu bilmiyorum.
Cevabınız için teşekkürler fakat aradığım tarz tam olarak bu değil
mdr ex300sl tavisye ederim size 40 tl civarı bir fiyatı var bende desire hd telfnmda kullanmıştım bass ağırlıklı bi kulaklık ama tizler ex082den daha net çıkıyor..
quote:
Orijinalden alıntı: UZUNCO
mdr ex300sl tavisye ederim size 40 tl civarı bir fiyatı var bende desire hd telfnmda kullanmıştım bass ağırlıklı bi kulaklık ama tizler ex082den daha net çıkıyor..
40tl'ye satılanlar orjinal mi
quote:
Orijinalden alıntı: umutech
quote:
Hocam mesele orjinal olması değil. 30 liralık ex082, cx200 den daha iyi. 2-3 yıl önce yahya abiden almıştım ordan biliyorum :)
quote:
Orijinalden alıntı: umutech
quote:
ben aldım orjinal..pahalı olunca illa gerçek olur diye bi kaide yok güvenilir bi satıcıdan alırsanız problem olmaz
Ben sesine birsey demedim zaten siz orjinal olduguna inanıyorsanız diyecek birsey yok zaten
Ben MX370 kullanıyorum. Bu paraya alınabilecek en iyi kulaklık diyebilirim. Ama 3-5 lira daha verip MX470 almanı tavsiye ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme