Bildirim
TANSİYON ALETİ ÖNERİSİ ACİL
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Omron kalibrasyonu en iyi olan firmalardan. Varsa steteskoplu manuel ölçüm aleti, onunla kendi tansiyonunu ölçmeyi öğrenip sonrasında omron u check edebilirsin. Kalibrasyonda hata olduğunu düşünüyorsan servise gönder kalibre ederler.
Omron m2 ile m4 arasında sensör farkı olacağanı sanmıyorum.
Bkz.youtubeKlasik Tansiyon Aleti ile Doğru Tansiyon Nasıl Ölçülür?https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=FXscmKY2WVc
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 7 Ağustos 2023; 21:54:8 >
-
Hocam acilde dodo diye bir marka kullaniyorlar
O nasıldır?
Bana acil lazim bu alet ya ve kesin guvenmem lazim bir de o2 ölçücu alet bulsam harika olacak -
Dodo dijital ve koldan ise çok fark yoktur. Omronu alıp gündüz erkenden eczacınıza git kendi tansiyonunu ölçtür manuel olarak, sonra omronla ölçerken steteskopla kontrol edin. İçine sinsin. Omron yılların firması, yanlış ölçen ürünü piyasaya vereceklerini sanmam. Kalite kontrolde hata olması zor. Ölçerken sessiz sakin doğru ölçüm yaparsanız doğru sonucu verir. Ölçümlerde farketse farketse taş çatlasın 1 mm/hg farkeder.
Eğer hasta çok yaşlıysa, nabız almakta problem varsa dijitali bırak manuel ölçerken de zorlanırsın.
O2 ölçümü için parmağa takılan zımbırtılar var hem internette hem medikalcilerde. Bluetoothlu alarmlı olanlar var. Acilse işin, hastane yakınlarında medikalci vardır.
Manuel ölçmeyi öğrenirsen manuel en sağlıklısı her zaman. Uygun fiyatlı manueller de var artık:
www.hepsiburada.comDodo Steteskoplu Cırtlı Manuel Tansiyon Aleti Çantalı Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/dodo-steteskoplu-cirtli-manuel-tansiyon-aleti-cantali-pm-HB00000RV6RR
-
Tansiyon kaç çıkıyor problem nedir? Bilekten ile nabız alabiliyor musun? Niye güvenemediniz omron'a?
Olmadı doktora rica edip holter taktırın, eczanede vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 7 Ağustos 2023; 22:59:55 > -
Hocam genel olarak geldiginden beri alete guvenemedik biz ya ust uste 2 ölçümde bile farkli olcebiliyor
Ben bunu iadeye basvurup yeni bir sey almak istiyorum
Manuele sonra geceriz suan acilen dijital lazim -
Beuer ya da omron ama koldan ölçenlerden olsun -
Up -
M2yi kesinlikle iade etmem lazim hep düşük ölçüyor
Antalyada nereden alabilirim tansiyon aleti -
Abicim hastanelerin etrafında vardır medikalciler sürüyle. Teknosa da flnda satılır cihaz. Antalya medikal diye arat vardır yakınında çıkar. Omron u eczaneye götürüp test ettirdin mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 12 Ağustos 2023; 11:52:48 >
-
Dun test ettirdim adam normal çalışıyor dedi kendisi de bu makineden kullaniyormus ben de iade etmedim
Biz biraz yanlis kullanmisiz fazla yukardan takmisiz
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- musluğa takılan su arıtma cihazı yorumları
- en iyi sivrisinek kovucu yorumları
- koltuk yıkama makinesi tavsiye
- samsung buzdolabı yorumları
- düdüklü tencere ıslık sesi neden olur
- en iyi blender
- tam otomatik kahve makinesi tavsiye
- en iyi robot süpürge
- en iyi çaycı kadınlar kulübü
- en iyi halı yıkama makinesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X