Bildirim
kulaklık tavsiyesi istirorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aradığın kulaklık kesinlikle ve kesinlikle creative ep-630 dur fiyatı 40ytl civarı -
Hiç o kadar çok para vermene gerek yok.Ses kalitesi mükemmel bir kulaklık olan JVC HA-F10C'yi 10 YTL gibi cüzi bir fiyata alabilirsin.Ben 1.5 senedir kullanıyorum ve hiç sorun çıkartmadı.Ses kalitesi de mükemmel.Fiyatının üzerinde kaliteye sahip bir kulaklık JVC HA-F10C. -
creative ep-630 güzel bişeye benziyor özelliklere bakılırsa kullanan birinden bi tavsiye alsam bass seslerini baya bi merak ediorum 40 milyonda iyi bi fiyat bu creative griffin den iyimidir? -
diğerlerini bilmem ama o fiyata ep630 iyidir. temiz ve soft bas ses için iyi tercihtir.
zvm ile hayet uyumlu senin cihaz ile de iyi uyum sağlayacağına inanıyorum... -
ben kullanıyorum zaten ve çok memnunum fiyatını sonuna kadar hak ediyor benim gibi bass hastasıysan kesinlikle alacağın tek kulaklık ep-630 dur başka adrese bakmana hiç gerek yok -
çok teşekkür ettim sennhieser cx300 le arasında kararsız kalmıştım -
15 ytl ye sennsheirs (yazım yanls olabilir:D)harika bişey butun teknoloji dergilerinde ve dunyada adından soz ettirmiş bi kulaklık.. -
cx300 harika bişey hemde bütün teknoloji dergilerinde çıkmış öyle mi ?harika görmesek eyvallah diyecem -
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetveliarslan
çok teşekkür ettim sennhieser cx300 le arasında kararsız kalmıştım
sakın derim bass için cx300 diyorsan büyük hayal kırıklığı olur senin için benden söylemesi -
cx300 cok kaliteli bir kulaklıktır.cok guzel bir sesi vardır.cx300 yuksek bas vermez.dolayısıyla uzun sureli kullanımlarda sorun da cıkarmaz.zevki sadece yuksek bastan alanlar da cx300 u secmesin zaten.ama en dogrusu modellerin karşılaştırıp almaları.kişiye gore zevkler degişebilir -
arkadaşlar sakin olun alt tarafı bi kulaklık sordum cevaplar için çok teşekkür ederim
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- media markt ödeme reddedildi
- kulaklık tamiri
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- anker sleep a20
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- realme buds air 6 pro
- ikko active buds
- airpods orjinallik sorgulama
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X