Şimdi Ara

KULAKLIK TAVSİYESİ: KULAK DIŞI KAPALI, AMFI GEREKTİRMEYEN, DERİ :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
5.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Denon AH-D2000 için Amazon'dan sipariş verdim, sevgili MuttFTS.'in önerisiyle SaleFashion'ın mail forwarding servisini kullanarak alıyorum. Kargo Amazon'dan SaleFashion'a doğru yola çıktı. Hadi hayırlısı :)
  • Gelince görüşlerini bekleriz.
  • Selam arkadaşlar,

Kulaklığım bugün elime geçti. Detaylı incelemelerimi ve ürünün fotoğraflarını zamanla size aktaracağım. Ancak ilk izlenimlerim çok çok olumlu. Ses şiddeti çok yüksek seviyelere bozulmadan çıkabiliyor, baslar müthiş, tiz ve midler çok iyi. Ses çok canlı ve eğlenceli. Birde kulaklık burn-in olunca neler yapabilir hayal edemiyorum. Konfor tek kelimeyle 10 puan, kulaklığın takılı olduğunu hissetmiyorsunuz. Saatlerce kullanılsa rahatsız etmeyecek gibi gözüküyor. Kulaklığı birkaç iş arkadaşımda denedi ve hepsi hayran kaldılar. Hatta birisi aynı kriterlerde bir kulaklık alacaktı ve denemek için benim kulaklığın gelmesini bekliyordu. Deneyince kesin kararını verdi, o da AH-D2000 siparişi veriyor :) Hatta keşke seninle birlşikte sipariş verseydim şimdi kullanırdım diye üzüldü :)))

Biliyorsunuz kulaklığı Samsung Omnia cep telefonuyla kullanacağımı söylemiştim ama sonradan fikir değiştirdim ve kulaklığın siparişini verince ses kaynağı olarak bir adet Sansa Sandisk Plus 8GB mp3 player ve bir de Asus Xonar Essence STX ses kartı siparişi verdim. Ses kartı elime henüz geçmedi ama mp3 player'ım dün gelmişti. Kulaklığım gelince ilk iş Omnia-Sansa karşılaştırması yapamak oldu. Equalizer'sız ayarlarda Sansa Omnia'yı ses şiddeti ve berraklığı konusunda ezdi geçti !!! Sansa ile karşılaştırınca Omnia'da sesler çok sönük geldi. Equalizer ile biraz düzelsede yinede Sansa'yı yakalayamıyor. Küçücük mp3 player sanki amfi yutmuş! Ayrıca ilgilenenler için söyleyeyim FM radyo ses kaliteside Omnia'dan daha iyi geldi, çok net çekiyor. İyiki bu küçücük player'ı satın almışım diyorum. Kulaklığı birde arkadaşımın iPhone 1. nesil telefonuyla denedim, o da çok çok güzel ve güçlü ses verdi. Farklı mp3'ler denediğim için direk Sansa-iphone karşılaştırması yapamıyorum ama ikiside çok çok başarılı o kadarını söyleyeyim. İkisinde de ses ayarını maksimum yaparak dinlemek gerçekten çok zor. %70-%80 ses seviyeleri kulak sağlığı açısındanen ideal seviyeler :) Hele birde dahili kulaklık amfisi içeren -124 db SNR değeri olan Asus Xonar Essence STX ses kartı gelince kulaklık iyice coşacak sanırım :)

Bu arada Salefashion servisinden de çok memnun kaldığımı söylemeliyim. Hiçbir problem yaşamadım, çok pozitif müşteri temsilcileri var. Devamlı email ve telefonla bilgi veriyorlar. Ürün istanbul'a gelince cep telefonunmdan aradılar, yarın elinize geçecek diye. Amazon faturası onlarda kaldı. Ürünü garanti kapsamında tamir ettirmek veya Amazon'un benzeri görülmemiş müşteri memnuniyeti kapsamında 1 sene içinde sorgusuz sualsiz Amazon'a geri iade etmek istersem tek yapmam gereken Salefashion'a ürünü kargo ile iletmek. Tüm işlemleri ve geri kargolama ücretini üstleniyorlar.

ilk izlenimlerim böyle. Yeni ses kartım geldiğinde ve kulaklık burn-in olunca tekrar yorumlarımı yazacağım.

Sağlıcakla kalın...

• Konuyu pek takip edemedim ama Türkiye'ye gönderi yapıyor muydu Amazon ?
  • Hayır yapmıyor
  • Yukardaki arkadaş ordan almış.
  • Salefashion firması aracılığı ile almış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuttFTS.

Salefashion firması aracılığı ile almış..

He tamam.
  • Pioneer'dan sonra çok iyi olmuş. Güle güle kullan, çok güzel bir kulaklık aldın.
  • Asus Xonar Essence STX ses kartım geldi. Dahii kulaklık çıkışı amfisini orta seviyeye çıkardım. Ses muhteşem oldu diyebilirim. Bu kulaklıkla çok iyi bir ikili oldular. Dip sesi sıfır, ses çok canlı. DSP modunda müzik seçeneğini seçince ses çok eğlenceli bir hale geliyor. Normalde sesle oynama yaptığı için kullanmayacağım bir fonksiyon olacağını düşünüyordum, orjinal ses çok daha önemli diyordum. Ama yanılmışım. Ses kartında ki bu özelliği çok sevdim. Oyun ve Film modlarıda yine çok kullanışlı geldi. Doğal olarak olarak bu ses kartının ses kalitesi Sansa Clip'i ses kalitesi anlamında bayağı bir geçti. Ama yinede Sansa'ya hayranım, o fiyata o minicik alet nasıl bu kadar kaliteli ses verebiliyor

Bu aralar MP3 arşivimi 320 kbps 'ye çıkarmakla uğraşıyorum. Önemli şarkıları güncelledim. Şarkıların flac versiyonlarını bulmak çok zor, emule, torrent, limewire, rapid.share hepsine baktım. Arşivler çok yetersiz geldi, şarkıların çoğunun flac versiyonu yok. Siz bulabiliyor musunuz? Nereden indiriyorsunuz?

İncelemeyi unutmadım, kulaklığımın burn-in olmasından sonra size elimden geldiğince güzel bir inceleme sunmayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buyukbang -- 2 Şubat 2010; 14:07:38 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.