Şimdi Ara

KULAKLIK TAVSİYESİ-uzman görüş istiyorum;)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar cowon d2 kullanıyorum 50 tl ye kadar bana cok memnun kalacagım bass larıyla tizleriyle iyi olan bi kulaklık önerebilirmisiniz.
    Biliyorum cok büyük bi miktar degil ama işte öğrenci işi olsun :) sonymdrex082 olmasın mümkünse dinleme fırsatım oldu pek ısınmadım.
    forumdan da olabilir yanlız orjinal olsun:)

• V-Moda Vibe...
  • Sony ex82yi beğenmediysen cx serisinden uzak dur hiç beğenmezsin Tayfa-140 ın da tavsiye etiiği v-moda vibe o paraya tek çare.
  • i-frog
  • yanlız şu da var ben mdr82 yi nokia 5530 telefonunla denemiş ve sevmemiştim şimdi arada mp3 farkı var cowon d2 kullanıyorum şu anda.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

i-frog

nedir o ? hiç duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacksk

yanlız şu da var ben mdr82 yi nokia 5530 telefonunla denemiş ve sevmemiştim şimdi arada mp3 farkı var cowon d2 kullanıyorum şu anda.?

O zaman fikrin değişebilir belki. Yarın vibe de elimde olacak aksilik çıkazsa o zaman görüşlerimi paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitmachine16 -- 11 Mart 2010; 16:39:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

quote:

yanlız şu da var ben mdr82 yi nokia 5530 telefonunla denemiş ve sevmemiştim şimdi arada mp3 farkı var cowon d2 kullanıyorum şu anda.?

O zaman fikrin değişebilir belki. Yarın vibe de elimde olacak aksilik çıkazsa o zaman görüşlerimi paylaşırım.

tamam en yakın zamanda görüşlerini bekliyorum kardeşim .peki mp3 ün modelini markasnı da söylersen dha iyi anlamış oluruz
  • yurtdışından alırım dersen mymemory'den koss portapro öneririm. 21£ yani 48TL
  • o tip kullanamam ben dostum kulakiçi olması gerekiyo .önerin için teşekkürler
  • peki rica ederim.
  • İpod touch kullanıyorum şu an, sony s618f de var. İpodun tizleri ve basları çok güzel, sonynin ise daha doğal sesi var. İkisi de ses kalitesi bakımından çok iyi.
  • quote:

İpod touch kullanıyorum şu an, sony s618f de var. İpodun tizleri ve basları çok güzel, sonynin ise daha doğal sesi var. İkisi de ses kalitesi bakımından çok iyi.

kardeşim kulaklık önerisi istiyordum ben
    cowon d2 kullanıyorum zaten
  • Hiç düşünme ve al bir tane V-moda

Eğer bulabilirsen ve fiyatı uygun olursa "I" olanından değil de, "y" şeklinde jacka sahip olan modelini al.
  • quote:

quote:

İpod touch kullanıyorum şu an, sony s618f de var. İpodun tizleri ve basları çok güzel, sonynin ise daha doğal sesi var. İkisi de ses kalitesi bakımından çok iyi.

quote:

tamam en yakın zamanda görüşlerini bekliyorum kardeşim .peki mp3 ün modelini markasnı da söylersen dha iyi anlamış oluruz

Burda kullandığım mp3 playerı sormadın mı yanlış anlamışım kusura bakma

• quote:

quote:

quote:

quote:

Burda kullandığım mp3 playerı sormadın mı yanlış anlamışım kusura bakma

ya işte vibeyle nasıl müzik kalitesi var sony ile ipod un ..karışmış olabilir caktırma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.