Şimdi Ara

kulaklik temizlik sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar brainvavz m3 kulakligi temizlerken izgara gibi olan sey cikti ve icinde sunger iyice asagi dogru gitti. almaya calisrken de iyice mahvoldu. Basla falan gitti. ne yapmam gerekuyor arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stereohydrate

Arkadaslar brainvavz m3 kulakligi temizlerken izgara gibi olan sey cikti ve icinde sunger iyice asagi dogru gitti. almaya calisrken de iyice mahvoldu. Basla falan gitti. ne yapmam gerekuyor arkadaslar

Yenisini al....

Tekrar eski performansı alman çok zor...

• Garantiye yollamayı dene.
    Mp4nation'ın müşteri hizmetleri bölümüne mesaj at , durum böyle böyle de.Büyük olasılıkla yardımcı olurlar.
  • Arkafaslartitoz bi calisma sonucu cikardim.sungeri. bozulmamis hic. ve sungerin ucu iyice pislik olmus. temizledim ve taktim. fakat yapistirici gibi bisey vardi o kaybolmus. ama taktiktan sonra eskisinden daha guzel performans aldim. cok sasirdim. Su an bi sikinti yok cok sukur. kulakligihic temizlememwitim. icini de gormus oldum :-) cok saolun mesajlariniz icin.

• quote:

Arkafaslartitoz bi calisma sonucu cikardim.sungeri. bozulmamis hic. ve sungerin ucu iyice pislik olmus. temizledim ve taktim. fakat yapistirici gibi bisey vardi o kaybolmus. ama taktiktan sonra eskisinden daha guzel performans aldim. cok sasirdim. Su an bi sikinti yok cok sukur. kulakligihic temizlememwitim. icini de gormus oldum :-) cok saolun mesajlariniz icin.

aynı şey benimde m2 min başına geldi, sakın içine bir şey sokma gibisinden bi öneri yazacaktım ama halletmişsin sanırım.. ben senin kadar şanslı-becerikli değildim. çöp olmuştu kulaklığım.

• quote:

Orijinalden alıntı: indicavia

quote:

Arkafaslartitoz bi calisma sonucu cikardim.sungeri. bozulmamis hic. ve sungerin ucu iyice pislik olmus. temizledim ve taktim. fakat yapistirici gibi bisey vardi o kaybolmus. ama taktiktan sonra eskisinden daha guzel performans aldim. cok sasirdim. Su an bi sikinti yok cok sukur. kulakligihic temizlememwitim. icini de gormus oldum :-) cok saolun mesajlariniz icin.

aynı şey benimde m2 min başına geldi, sakın içine bir şey sokma gibisinden bi öneri yazacaktım ama halletmişsin sanırım.. ben senin kadar şanslı-becerikli değildim. çöp olmuştu kulaklığım.

:-( uzuldum valla.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.