Şimdi Ara

JBL Go sarj sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
44.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iyi günler hocam dün aldigim jbl go adlı urun (teknosa dan ) sarj olurken led i sönüyor yani sarja takıyorum kırmızı sarj oluyor led i yanıyor kısa bir süre sonra sönüyor açık birakrsam cihazı biras daha uzun süre kırmızı led yanıyor sonra yine sönüyor (5dk falan) dedim belki sarj olurken hep yanmiyodur ama akşam tamamen takiliydi sarjda sabah kalktim actim 5 saat pil ömrü olan alet 30. Dk dan sonra kırmızı yanmaya basladi (kesik kesik değil kesintisiz kirmizi ve kullanım sırasında sarjda degil ) Sarji bitti galiba diyerek taktım led gene ayni bu durum normal mi garantiye mi vermeliyim ayrıca başka sarj aletleri pc de sarj başka Prizde sarji da denedim o kisim sorunsuz
     JBL Go sarj sorunu

• Yapay Zekanın Yanıtı

JBL Go Şarj Sorunları ve Çözümleri

{jbl kulaklık şarj olmuyor}, {jbl go 3 şarj olduğunu nasıl anlarız}, {jbl şarj olmuyor}, {jbl hoparlör şarj olmuyor}, {jbl go essential şarj olduğunu nasıl anlarız}, {jbl go 3 şarj yüzdesi gösterme} ve {jbl go şarj olduğunu nasıl anlarız} gibi sorunlarla karşılaşıyorsanız, çözümleri aşağıda bulabilirsiniz:

• Şarj cihazını ve kabloyu kontrol edin: Farklı bir şarj cihazı ve kablo kullanmayı deneyin. Şarj cihazınızın ve kablonuzun cihazınıza uygun olduğundan emin olun.
    • Şarj portunu temizleyin: Şarj portundaki toz veya kalıntı şarj olmasını engelleyebilir. Yumuşak bir fırça veya basınçlı hava kullanarak portu temizleyin.
    • Cihazı sıfırlayın: Cihazınızın arkasındaki sıfırlama düğmesine küçük bir nesneyle basarak cihazı sıfırlayın. Ardından, cihazı tekrar şarj etmeyi deneyin.
    • Pilin sağlığını kontrol edin: Pilinizin ömrünün sonuna gelmiş olması mümkündür. JBL Go cihazınızın pil sağlığını kontrol etmek için bir pil izleme uygulaması kullanabilirsiniz. Pilinizin değiştirilmesi gerekiyorsa, yetkili bir servis merkezine başvurun.
    • JBL Go 3 için: Cihazınızın şarj olduğunu anlamak için şarj göstergesi ışığına bakın. Cihaz şarj olurken ışık turuncu renkte yanar ve tamamen şarj olduğunda yeşil renge döner.
    • JBL Go Essential için: Ne yazık ki, JBL Go Essential şarj yüzdesini göstermez. Ancak, şarj olurken cihaz kırmızı renkte yanıp söner ve tamamen şarj olduğunda kırmızı ışık sürekli yanar.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • https://www.youtube.com/watch?v=EfhywDtAC7M videodaki gibidir sorun tesekkur ederım sımdıden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekum1167

Iyi günler hocam dün aldigim jbl go adlı urun (teknosa dan ) sarj olurken led i sönüyor yani sarja takıyorum kırmızı sarj oluyor led i yanıyor kısa bir süre sonra sönüyor açık birakrsam cihazı biras daha uzun süre kırmızı led yanıyor sonra yine sönüyor (5dk falan) dedim belki sarj olurken hep yanmiyodur ama akşam tamamen takiliydi sarjda sabah kalktim actim 5 saat pil ömrü olan alet 30. Dk dan sonra kırmızı yanmaya basladi (kesik kesik değil kesintisiz kirmizi ve kullanım sırasında sarjda degil ) Sarji bitti galiba diyerek taktım led gene ayni bu durum normal mi garantiye mi vermeliyim ayrıca başka sarj aletleri pc de sarj başka Prizde sarji da denedim o kisim sorunsuz
     JBL Go sarj sorunu

aynı sorunu bende yaşıyorum çözüme ulaşabildiniz mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omseal -- 6 Aralık 2015; 20:39:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: omseal

quote:

Orijinalden alıntı: ekum1167

Iyi günler hocam dün aldigim jbl go adlı urun (teknosa dan ) sarj olurken led i sönüyor yani sarja takıyorum kırmızı sarj oluyor led i yanıyor kısa bir süre sonra sönüyor açık birakrsam cihazı biras daha uzun süre kırmızı led yanıyor sonra yine sönüyor (5dk falan) dedim belki sarj olurken hep yanmiyodur ama akşam tamamen takiliydi sarjda sabah kalktim actim 5 saat pil ömrü olan alet 30. Dk dan sonra kırmızı yanmaya basladi (kesik kesik değil kesintisiz kirmizi ve kullanım sırasında sarjda degil ) Sarji bitti galiba diyerek taktım led gene ayni bu durum normal mi garantiye mi vermeliyim ayrıca başka sarj aletleri pc de sarj başka Prizde sarji da denedim o kisim sorunsuz
     JBL Go sarj sorunu

aynı sorunu bende yaşıyorum çözüme ulaşabildiniz mi ?
    üründe galiba kronik bir sorun var farklı bir ürün ile değiştirdim bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omseal -- 20 Aralık 2015; 21:15:45 >

• Merhaba arkadaslar
    Bende bugun bir tane JBL Go aldim.
    Icinden sadece bilg. baglanti kablosu cikiyor bilg.dan sarj etmek icin.
    Ama bilg.in usb den sarj yavas oluyor cep telefonlarinin sarjina taksak amper vs. farkliligindan bir sorun olur mu acaba?
  • Normal 5 volt 1 amper telefon şarj cihazı ile şarj ediyorum ben genelde Herhangi problem yaşamadım Ama şarj konusunda bildirim ışığı tam olarak ne anlamlara geliyor bilen var mı
  • ekum1167 kullanıcısına yanıt
    sorunu nasıl hallettiniz bende de aynı durum var, şarjın ne kadar dayandığını test etmedim ürün elime yeni geçti ancak şarja taktıktan 5dk sonra bende de kırmızı ışık sönüyor.
  • Dostum geri verdim novnes 1453 aldim 5w*2 lik hoparlor hem daha. Cok ses hem yukses seste cizirdamiyor tavsiiye ederim onda ise sarj dolunca isik gidiyor
  • ekum1167 kullanıcısına yanıt
    hocam ben ucuz diye aldım zaten teknosa'dan bana yetti ses kalitesi ama bozuksa iade ederim tabi.

üründe bozukluk yok yani dimi şarj tamamlanınca ışık sönüyorsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lasvegaswings

hocam ben ucuz diye aldım zaten teknosa'dan bana yetti ses kalitesi ama bozuksa iade ederim tabi.

üründe bozukluk yok yani dimi şarj tamamlanınca ışık sönüyorsa.
    valla bozuklugundan mıdır hıc bılmıyorum o yuzden yardımcı olamayacagım :(
  • Bende aynı sorunu yaşıyorum sanıyordum fakat kendimce bi deneme yapmaya çalıştım cihazı ilk aldığımda şarja takayım dedim şarja taktığımda 5 dakka sonra kırmızı ışık sönüyordu bende cihazın şarjı tamamen bitene kadar kullandım bitmeye yakın

JBL Go sarj sorunu

Bu akım ölçer cihazımı bağladım ve şarj etmeye başladım

JBL Go sarj sorunu

Şarj 520 mili ambere gelene kadar kırmızı ışık yanmaya devam etti demekki geri kalan 80 mili Amper doluydu cihazda

JBL Go sarj sorunu

En son 526 miliamperde ışık söndü ve kendini fulledi yani cihazınızın pili tam bitmediği için kırmızı ışık hemen sönüyor çünkü şarjını fullüyor ondan ışık hemen sönüyor ve cihaz 1 saat gibi kısa sürede komple doluyor yardımcı olabildiysem ne mutlu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y.u -- 21 Eylül 2018; 0:49:46 >

• Bu arada cihazın 600 miliamper pil kapasitesi var
  • Mesajını yaklaşık bir sene sonra gördüm demek ışık gidince şarjı dolu demekmiş :) Ben neden beyaz olmuyor diyordum sorunlu sanıyordum. Aydınlattığın için teşekkürler.
    Not: Jbl Go 2
  • Aynı sorunu ben de yaşadım. Youtube da bunun çözümünü gösteriyorlar çok basit. Tek yapman gereken power tuşuna 20 saniye basılı tutmak. Sonra kırmızı led ışık sönünce tekrar power tuşuna basıp cihazı açıyorsun ve eski haline dönmüş oluyor .Video linkini bırakıyorum:

https://www.youtube.com/watch?v=arzJ-5Hnnfw&feature=youtu.be
  • MERHABA BENDE XTREME PORTABLE WİRELESS SPEAKER HOPARLÖR ALDIM ŞARJA TAKTIM SADECE KIRMIZI IŞIK YANIYOR SABAH 6:25 DE TAKTIM ŞAN 14:07 HALA KIRMIZI IŞIK YANIYOR VE AÇILMIYOR YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ?
  • Bendede aynı sorun vardı yabancı siteleri araştırdım konu ile ilgili ve çözümü buldum - cihazı Fabrika ayarlarına geri getirmek fakat bunu yapmadan önce sorunun şarj adaptöründen olup olmadığını tespit etmeniz lazım bunu yapmak için usb kablosunu telefon adaptöründen değil de masa üstü Pc yada Laptoptan JBL cihazına bağlayarak şarj etmeyi denemelisiniz eğer kırmızı ışık bir kaç dakika içinde sönerse demek ki en iyi seçim cihazı fabrika ayarlarına geri döndürmek bunu yapmak çok basit - ilk önce aygıtı akıllı telefonun bluetooth kısmından (aygıtı unut - hatırla) kısmından unut u seçerek siliyorsunuz ondan sonra JBL cihazını acık konuma getiriyorsunuz ve sonra aynı anda cihazın üstündeki bluetooth ve artı simgelerine basılı tutuyorsunuz cihaz kapanana kadar dahasonra tekrardan acıyorsunuz ve şarj süresi boyunca üsteki led kırmızı yanıyor ve tamamen şarj olduğunda yeşil .Bukadar basit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper3444 -- 6 Şubat 2020; 16:4:8 >

• Herkese iyi günler dilerim forum sayfalarını çok iyi bilmiyorum almış olduğum ürün JBL Charge 4 sizler belki JBL go için burada fikir alışverişi yapıyorsunuz ama yardıma ihtiyacım olduğundan buraya yazıyorum. Hepsiburada vasıtası ile zamane elektronikten JBL Charge 4 aldım içerisinden çıkan usb şarj kablosunun tamamen çalıştığından eminim telefonları şarj ediyor ama bir adaptör veya bilgisayar yardımı ile ürünümü şarja koyduğumda ne ışıkları yanıyor ne de şarj olduğuna dair bir işaret veriyor yetkililere mesaj attım kaç defa aradım ama ulaşamadım. Bana yardımcı olabilirseniz ya da yol gösterici bir fikir çok memnun kalırım. :)
  • aynı sorunu yaşamaktayım şarja takıyorum 3 dak sonra kırmızı ılık sönüyor. bir kaç kere bluetooth tuşu ve + tuşuyla resetledim. düzelmedi. bluetooth tuşu ile - tuşuna basıp deneyeyim dedim cihaz kapandı ve bir daha açılmadı.

aradan 5 gün geçti tam cihazı sökecektim ki açma tuşuna bastım açıldı, şarja taktım kırmızı ışık sönmeden uzun bir süre şarj oldu.

test için pili bitene kadar cihaza bağlayıp çalıştırdım uzun bir süre sonra şarjı bitti. tekrar şarj ettim vs sıkıntı olmadı.

2 gün sıkıntı olmadı demin yine tablete bağlı iken 1 saat sonra fln kapandı şarjı bitti diyerek şarja takıyorum kırmızı ışık yanıyor hemen kısa bir süre sonra sönüyor.

yahu sorun nedir çözemedim. az kullandığım tertemiz hoparlör

Fikri olan var mı :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanercan

aynı sorunu yaşamaktayım şarja takıyorum 3 dak sonra kırmızı ılık sönüyor. bir kaç kere bluetooth tuşu ve + tuşuyla resetledim. düzelmedi. bluetooth tuşu ile - tuşuna basıp deneyeyim dedim cihaz kapandı ve bir daha açılmadı.

aradan 5 gün geçti tam cihazı sökecektim ki açma tuşuna bastım açıldı, şarja taktım kırmızı ışık sönmeden uzun bir süre şarj oldu.

test için pili bitene kadar cihaza bağlayıp çalıştırdım uzun bir süre sonra şarjı bitti. tekrar şarj ettim vs sıkıntı olmadı.

2 gün sıkıntı olmadı demin yine tablete bağlı iken 1 saat sonra fln kapandı şarjı bitti diyerek şarja takıyorum kırmızı ışık yanıyor hemen kısa bir süre sonra sönüyor.

yahu sorun nedir çözemedim. az kullandığım tertemiz hoparlör

Fikri olan var mı :/

Ben de kırmızı ışığı hiç yanmıyor :(

• pukiman kullanıcısına yanıt

valla sanırım pilleri öldü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.