Şimdi Ara

Pioneer teyp android baglanti problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
8.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba,samsung c9 pro cihazimi teybe bagladim kendi orjinal kablosuyla.Ekranda android yazisi cikti ama ses alamadim.Acaba telefonun sarj girisi farkli oldugundanmi yapiyodur?Veya ses iletme ozelligi mi yok kabloda?Sorunun cozumunu bilenler cozumu paylasirsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Pioneer Teyplerde Android Bağlantı Sorunları

Bir Pioneer teypin Android telefonla bağlantı kurmada sorunlar yaşaması yaygın bir sorundur. İşte yaygın sorunlar ve çözümleri:

Pioneer Teyp Bluetooth Bağlanmıyor

• Cihazlarınızı açtığınızdan ve eşleştirme modunda olduğundan emin olun.
    • Bluetooth ayarlarına gidin ve Pioneer teybinizi cihazlar listesinden seçin.
    • PIN kodu sorulursa "0000" girin.

Pioneer Teyp Android Telefon Bağlantısı Nasıl Yapılır?

• USB kablosu kullanarak telefonunuzu teybe bağlayın.
    • Teypte "USB" modunu seçin.
    • Telefonunuzun ayarlarında "USB Hata Ayıklama Modu"nu etkinleştirin.

Pioneer Teyp USB Telefon Bağlantısı

• Telefonunuzda "MTB Modu"nu seçin.

Pioneer Teyp Bluetooth No Service

• Teybin Bluetooth bağlantısını kapatıp açın.
    • Telefonunuzu yeniden başlatın.
    • Cihazları yeniden eşleştirin.

Pioneer ARC Çalışmıyor

• Teybin yazılımının güncel olduğundan emin olun.
    • ARC uygulamasını yeniden yükleyin.
    • Telefonunuzun ayarlarında ARC uygulamasına tüm izinleri verin.

USB MTP Pioneer

• Telefonunuzda "MTB Modu"nu seçin.

Bu çözümler sorununuzu çözmezse, Pioneer desteğiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • öncelikle teybin tam marka modeli nedir? en kolayı aux dan bağlantı yapmanız, müziği telefondan başlatıp, sesi teypden alacaksınız. dediğiniz şekilde usbden bağladığınızda çalışmaması normal bir durum bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

öncelikle teybin tam marka modeli nedir? en kolayı aux dan bağlantı yapmanız, müziği telefondan başlatıp, sesi teypden alacaksınız. dediğiniz şekilde usbden bağladığınızda çalışmaması normal bir durum bence.

Teybin modeli mvh08 ub android destekli bir teyp.Eski telefonumu sorunsuz bagliyordum.Auxtan baglamak istemiyorum cunku telefonun ses cikisi cok dusuk verimsiz bir ses aliyorum.Cok az ses cikiyor.Usb den denemek istedim o yuzden.

• Yanilmiyorsam teledon ekranina gelen birseye onay vermek gerekiyor

• Ben , mtp - alternative , programı yükleyince USB gibi telefonu gördü,,, yoksa Android ile bende çalıştıramadim, program açılıyor geri kapanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Ben , mtp - alternative , programı yükleyince USB gibi telefonu gördü,,, yoksa Android ile bende çalıştıramadim, program açılıyor geri kapanıyor

Ben telefondan spotify gibi kullanmak istiyorum yanliz.Sizin bahsettiginiz sekilde yaptim olmadi daha dogrusu beceremedim.O sekilde bahsedilen ekran ve yonlendirmeler gelmedi.Bir arkadas yazmisti forumda.Onun dedigi gibi yapamadim.

• Aynı Marka Teyp Benndede Var Aynı Sorunu Yaşıyorum Önceki Telefonlarımda Sorunsuz Bağlanıyordum Mate 10 Lite Geçince Bağlanmıyor Ekranda Androıd Yazısı Gelıyor Telefondan İzin Veriyorum Ama Sadece Sarj Etten Başka Bi Seçenek Seçemiyorsun Mtp Altarnative Programınıda Denedim Sonuç Yine Aynı Yokmu Bi Çare
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Soundbar Bluetooth Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    LG subwoofer bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahsetmeyi unutmuşum,, aux tan bağlıyken,, ses ayarlarinda 0 ile 8 arası olan bir ayar var,, onu yükseltince aux tan yüksek ses alabilirsiniz,,, şimdiki teybim kenwood ondada var,, ayar 8 e kadar fakat ben 4 veya 5 de bırakıyorum,, telefon aux çıkışı gücüne göre değişir..

• Teypte android ve baska bir sey arasinda secim yapiliyor.eski pioneer imda usb okumuyodu.android degil digerini secince duzelmisti.belki o ayardir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.