Şimdi Ara

TEYP BAĞLANTI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
19.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    BANA ROADSTAR RDM500 OTO TEYİBİNİN BAĞLANTI KABLOSU RESMİ VEYA BAĞLANTI İLE İLGİLİ BİLGİSİ LAZIM TEYP BENDE VAR AMA KABLOSU YOK BEN ARKASINDAN KABLO ÇIKARICAM FAKAT ARTI EKSİ VE KOLON ÇIKIŞLARININ HANGİSİ OLDUGUNU BİLMİYORUM YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM.

TEYP BAĞLANTI PROBLEMİ

TEYP BAĞLANTI PROBLEMİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuktanis -- 3 Haziran 2012; 16:26:27 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

TEYP BAĞLANTI PROBLEMİ: ACC Ne Demektir?

Bir teyp bağlantı problemiyle karşılaştığında, "ACC" hata mesajı alabilirsiniz. ACC, "Aksesuar" anlamına gelir ve bu mesaj, teyp ile aracınızın elektrik sistemi arasında bir sorun olduğunu gösterir.

Elektrikte ACC Ne Demektir?

Elektrikte ACC, bir aksesuarın veya cihazın çalışması için gereken gücü sağlayan bir tür elektrik bağlantısıdır. Araçlarda ACC, genellikle radyolar, teypler ve şarj cihazları gibi aksesuarları çalıştırmak için kullanılır.

Oto Teyp ACC Nedir?

Oto teyp ACC, teyp ile aracın elektrik sistemi arasındaki ACC bağlantısıdır. Bu bağlantı, teypin aracınız çalıştığında veya kontak anahtarı ACC konumundayken çalışmasına olanak tanır.

ACC Ne Demek Teyp?

Teypte ACC, ACC bağlantı noktasını temsil eder. Bu bağlantı noktası genellikle teypin arkasında veya kablo demeti üzerinde bulunur.

Teypte ACC Ne Demek: FL FR RL RR?

Bazı teyplerde, ACC bağlantısı FL (ön sol), FR (ön sağ), RL (arka sol) ve RR (arka sağ) gibi dört ayrı kanala ayrılmıştır. Bu kanallar, aracın farklı bölgelerindeki hoparlörleri çalıştırmak için kullanılır.

Teyp Bağlantı Problemi Giderme

Bir teyp bağlantı problemi yaşıyorsanız, aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz:

• Teypin ACC bağlantısının doğru olduğundan emin olmak için teyp ve kablo demetini kontrol edin.
    • Aracınızın sigortalarını kontrol edin ve gerekirse değiştirin.
    • Aracınızın aküsünün şarjlı olduğundan emin olun.
    • Teybin kablolarını temizleyerek toz veya kir olup olmadığını kontrol edin.
    • Teybi sıfırlayın veya yeniden başlatın.
    • Hala sorun yaşıyorsanız, profesyonel bir tamirciye danışın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bat in ve acc yi birleştir buna aküden gelen +yı verıceksın ama - baglantısı gnd yi göremedim teybin şasesine degdırsen bıle olur - aküden gelenı der rl rrfl filanda teybe hoparlör baglantıları ve orda bırde p.ant yazıyor oda remote controldur amfi varsa ona baglamak için yoksa boşta durur o bukadar k.g
  • 4 HOPARLÖR bağlantı şekli

1- FL + (FRONT LEFT =ÖN SOL HOPARLÖR artısı)
    FL - (FRONT LEFT =ÖN SOL HOPARLÖR eksisi)

2-FR + (FRONT RIGHT=ÖN SAĞ HOPARLÖR Artısı)
    FR - (FRONT RIGHT =ÖN SAĞ HOPARLÖR eksisi)

3-RR + (REAR RIGHT =ARKA SAĞ ARTISI)
    RR - (REAR RIGHT =ARKA SAĞ EKSİSİ)

4-RL + (REAR LEFT =ARKA SOL ARTISI)
    RL - (REAR LEFT = ARKA SOL EKSİSİ)

BATT IN = Akü direkt giriş (+)artı ucu

ACC =AKÜ KONTAKLI ( +)GİRİŞ

P-ANTN = POWER ANTENNA =Eski tip araçlarda radyoyu açınca motorlu anten otomatik çıkardı onun besleme(+)si anfi tetikleme içinde kullanılabilir ancak bazı modellerde sadece radyo da iken bu uca elektrik gelir....

Ground = şase( -) voltaj girişi resimdeki FR- nin sağındaki ve en sağdaki vidanın altındaki port şase ucudur kolay gelsin...

• teşekkürler arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlör sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Ses sistemi bağlantı sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.