Şimdi Ara

kulaklık tıslama sesi dip ses yada anakart ses yongası sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • corsair hs70 kulaklık aldım. kulaklığın ses kalitesi çok güzel ama müziklerde ses, ritim azaldığında tıslama sesi geliyor ve müziğin önüne geçiyor. yüksek seste dinleyince böyle oluyor gürültü tıslamayı engeliyor. garantiye bunu söyledim bize yollayın bakalım dediler ama anakartımda da sorun olma ihtimalini de söylediler. başka kulaklık taktığımda da tıslama geliyor ama müziğin önüne geçmiyor rahatsız edici düzeyde değil 100 tl'lik kulaklık. hs70'i başka bilgisayarda da denedim tıslama devam ediyor. yazılım yüklü olsun olmasın tıslama var müzik çalmadığında çok az duymak zor ama odaklanınca duyulan tıslama var. corsair'in destek ekibine doğrudan bildirdiğimde onlar iade edebilirsiniz dedi ben ise ürün açıldığı için iade etme sürece çok uzar alacaklarını bile düşünmüyorum dedim. kendileri bana tekrardan ulaştı adresini yaz ürünü değiştirelim dedi yada para iadesi yapalım dedi yanlış anlamadıysam. şimdi ben bu kulaklığın ses kalitesini çok beğendim istediğim türde bi kulaklık ama tıslama çok rahatsız ediyor. garantiye vermek istiyorum ama 50 tl kargo parası tutuyor bu problem nereden kaynaklanıyor olabilir. garantiye mi yoksa corsair ile mi iletişime geçmeliyim. kulaklık sorunlu mu onu bile anlamadım. anakartım asus b250m-k sorunun bilgisayar da olma ihtimali var mıdır ona göre garantiye kargoya vereyim boşuna 50tl gitmesin yada direkt corsairla mı iletişime devam etsem. bana gelen mail görsel olarak koyuyorum.

kulaklık tıslama sesi dip ses yada anakart ses yongası sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxekoxx -- 16 Haziran 2020; 16:26:54 >

• İstersen bir Türkiye'deki Corsair servisinin nasıl işlediğini araştır. Baktın kimse bu tür bir olaydan memnun değilse yani üründe kusur bulmayıp geri yolluyorlarsa direkt Corsair ile iletişime geçin derim. Bende Plantronics vardı, kırıldı. Forumda başkalarının açtığı konu da var bunun hakkında. Herkes servise göndermiş, servis de fiyat çıkarmış. Ben direkt Plantronics ile yazışmıştım. O sayede mail yazıları ile ürünü servise gönderdiğimde para iadesi aldım. Bu tür bir olay varsa globalden devam etmek iyidir.
  • öyle yapacağım gibi kulaklığa ayrı fiyat verdim birde garantiye yollamak için ayrı veriyorum. kulaklıkta istediğim gibi, ses kalitesi falan güzel ama işte tıslaması rahatsız ediyor müzik dinlerken sıkıntı oluyor. doğrudan corsair ile irtibata devam edeyim.
  • Seskartının mikrofon ve linein girişleri mikserde açık ise kapatıp deneyin. Kayıt ayarlarında mikrofon için herhangi bir 20-30db boost gibi kazanç varsa onu da kapatın.
  • sorun kulaklıkta değilmiş gibi geliyor bana. başka kulaklık takınca da aynı sorun şey oluyor. dün gece anakartın bios'unu ses kartını her şeyi güncelledim. eski kulaklığı 100 tl'lik trust gxt kulaklığı yüksek ses veriyordur diye tıslama normal diyordum corsair h70 de bu sorun olmaz diye düşünmüştüm ama ikisinde de var. iki kulaklıkta yüksek ses veriyor. kulak içi kulaklıkla da denedim onda da oluyor. ürünü geri yollayıp boşuna kargo parası vermeyeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Denon ses sisteminde ses sorunu.
    5 yıl önce açıldı
    Kulaklık düşük ses problemi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.