Şimdi Ara

kulaklık yardım!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadslar ben kulaklık alıcam ama kararsız kaldım yardım cı olursanız sevınırm
    yanlız sagdan soldan duyma arkaslar degılde urunlerı denemıs olan arkadslar yazarsa sevınırm Plantronics DSP-500 ve SteelSound 5H v2 USB Headset fiyat hiç sorun degıl ama fark yoksana ss okadar para vermıyım yorumlar için şimdiden tşkler..:grin48:

• quote:

Orjinalden alıntı: volki832

arkadslar ben kulaklık alıcam ama kararsız kaldım yardım cı olursanız sevınırm
    yanlız sagdan soldan duyma arkaslar degılde urunlerı denemıs olan arkadslar yazarsa sevınırm Plantronics DSP-500 ve SteelSound 5H v2 USB Headset fiyat hiç sorun degıl ama fark yoksana ss okadar para vermıyım yorumlar için şimdiden tşkler..:grin48:

Ben şimdi 5H V2 Kullanıyorum dsp-500 de kullandım dsp-500'ün bence 10ytl lik kulaklıkdan farkı yok cunku çevresel ses destegi vermiyor ama 5H V2 ile 360 derece etraftaki tüm sesleri duyabilirsin 5H V2'nin en kotu yanı bence müzik konusunda başarısız oyun kulaklıgı oldugu için bass'ları iyi vermiyor ama DSP-500'den yinede daha iyi olduguna eminim müzik ve oyun konusunda!

Para sorun degil diyorsan bence Sennheiser PC350 al bende bunu alcaktım ama elden satan yer bulamadıgım için alamadım bu kulaklıgı sanalmarketim.com hepsiburada.com da bulabilirsin

• tşkler önerinı dıkkate alıcam Sennheiser PC350 ne bi bakım
  • quote:

Orjinalden alıntı: volki832

tşkler önerinı dıkkate alıcam Sennheiser PC350 ne bi bakım

Sennheiser PC350 refarans ver dersen : Tüm mym ve mTw oyuncuları bunu kullanıyor
  • gercekten cok ii bi kulaklık mıs ama biraz tuzlu gibi temiz bi 2.el olursa super olur aslında kımse bu kulaklık için kotu bir yanını yazmamıs hep + yanları var aklımı çeldı 5h v2 acılcaktım ama kararım degıstı gıbı
  • video incelemelerde kullanılan cyber snipa sonar 5.1 kulaklığı öneririm
    incelemesi http://www.pckoloji.com/urun-incelemeler/2057-cyber-snipa-sonar-5-1-kulaklik.html
  • ok onuda bi incelıyelım bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

video incelemelerde kullanılan cyber snipa sonar 5.1 kulaklığı öneririm
    incelemesi http://www.pckoloji.com/urun-incelemeler/2057-cyber-snipa-sonar-5-1-kulaklik.html

ben bakıyorum ama satan bir yer göremedim hiç. sizin fikriniz var mı?
  • dh oyun incelemelerinde o kulaklığı kullanıyo
    incelemelri yapan editörlere mail atın nerden alınabileceğini öğrenin
  • quote:

Orjinalden alıntı: a1a1a1fs

video incelemelerde kullanılan cyber snipa sonar 5.1 kulaklığı öneririm

İşe yaramaz zımbırtılardan biri alma 5.1 vermedigine eminim DH video kısmına gelince hangi donanımı gonderseler onu incelerler yani ozellikle onu secmemişler
  • bu kulaklık nasıl arkadasla ortak alıcaz fıyatı cok kelepır kullanan var mı Speedlink-Medusa 5.1 İkiz Set-SL-8792
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.