Şimdi Ara

kulaklık yardım ne aliim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben daha önceki başlıklardan bazılarında da bunu sormustum ama kesin bi cvp alamadım arakdaslar biri ep630 önerdi ama o da kardesimde var ve benim çok hosuma gitmiyor. ben çoğunlukla senfonik metal dinliyorum ve sesi yüksek ve kaliteli oldugu için cowon almaya karar verdim d2 veya f2. bana kulaklık ne öneririsiniz arakdaslar ama 60ytl den fazla olmasın

• 60 ytl'ye ep630'dan çok daha kalteli bi kulaklık bulabilirmisin bilmiyorum...
  • sanırım rock metal için daha cok koss ksc75 öneriliyo. birde sennheiser mx760 var o nasıldırr acaba özellikle bu müzik çeşitleri çin arkadaslar?
  • igrado var arastır onuda begenebılırsın
  • koss ksc75 grado sr80 koss portapro akg k314 ve sennheiser mx760 fiyatına göre en iyi performansı veren kulaklıklar.Ksc75 en önde diyebilirim.
  • saolasınız hepsini arastırcam. koss ksc75 e benimde kafam yattı ama onda da ses yalıtımı çokii deilmiş ama sanırm o olcak gibi. tesekkurler arkadaslar
  • sennheiser cx 300

kendim kullanıorum gayet memnunum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gitar teli almam lazım YARDIM!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: krm-iks

sennheiser cx 300

kendim kullanıorum gayet memnunum

bence de cx300
  • ses yalıtımı iyi olan kulaklıklardaki davul performansı pek başarılşı değildir.Ksc75de ses yalıtımı sorun teşkil eder yüksek seste sessiz ortamlarda dinlerken rahatsızlık çıkarabilir.Epica therion lacuna coil makine pentagram tarzına çok iyidir ksc75 fakat dediğim gibi izalasyon sorunu var ben kısık sesle dinliyorum sorun teşkil edebilecek yerlerde.İzalasyon çok sorun değilse ksc75 en iyi seçim.Kanal tipi cx300 ve sparkplug da alabilirsin.
  • peki arkadaşlar söyle soruyum ben cowon f2 alcam daha dogrusu su anda siparis vermek üzereyim.ve yüksek sesle dinlemeyi seven biriym (bildiginiz gibi cowon lardan yüksek ses çıkıyor). sokakta dolaşırken koss dan etrafımdaki insanları rahatsız etcek akdar ses çıkar mı?? bide HAGGARD, azda olsa Epica dinlerim
  • Sokakta pek sorun olmazda, otobüste falan dinleyeyim dersen, ters bakışlar üzerinde toplanır muhtemelen yüksek seste...
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdaras

peki arkadaşlar söyle soruyum ben cowon f2 alcam daha dogrusu su anda siparis vermek üzereyim.ve yüksek sesle dinlemeyi seven biriym (bildiginiz gibi cowon lardan yüksek ses çıkıyor). sokakta dolaşırken koss dan etrafımdaki insanları rahatsız etcek akdar ses çıkar mı?? bide HAGGARD, azda olsa Epica dinlerim

haggard dedin epica dedin canımı yedin

sana tavsiyem bu konuda arkadaşlarınkinden farklı olmayacaktır...

o fiyat aralığında pişman olmayacağın tek model ksc75...

hadi hayırlı olsun...

• Haggard yani daha ne ossun ztn 2 gun sonra yeni albümleri çıkıo bide arkadaslar sonunda f2 mi aldım. kulaklık kaldı onuda yakın zamanda alcam.
  • bende çok kulaklık var ve yakında d2 alacağım iriverda var ona göre karşılaştırır yazarım d2 ses tarzı biraz farklı bir alet f2 gibi basslar ve ses çıkışı klasik cowon tarzı o nedenle deneyeceğim senfonic metal dinlerim therion epica almora koss ksc75 iriverla çok iyi tavsiye ederim bakalım cowonla nasıl olacak.Umarım aşırı derin yapay bass sesler almam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.