arkadaslar bende 1gb ipod nano var kulaklık olarakta she9500 var fakat pek ii birşey deil sanırım gittigidiyorda she9600 var 30 milyona birde ep630 aklıma takıldı oda 30 civarıymıs heralde genelde rap ve rock dinliorum. arkadaslar bu kulaklıkları kullananlar acaba bu üçünü değerlendirebilirmi hangisi en iidir?
şimdiden teşekkürler......
Philips SHE 9600'ü zaten hiç alma.. Creative ep630 fiyatına göre güzel kulaklık ama.. Gittigidiyor'dakilere pek güven olmaz.. bazıları oem diye satıyorlar.. Gerçek creative almak istiyorsan eğer;vatan ya da bimeks'ten alacaksın fiyatı 40ytl..
kulaklıkdan anladıgımı falan ıdda etmıyorum fakat deneyımlerımle sunları soyleyebılırımkı: kesınlıkle phılıps alma!!! ipodda bile sesini cok begenmıyorum en azından verılen parayı haketmıyo...
aslında burn in diye birsey yok. burn in'den kasıt kulaklıgın zamanla seslerinin daha iyi oturacagı ve performansının ilk günkünden daha iyi olacagıdır.
bunun icin son seste saatlerce kulaklıgı yormanada gerek yok.sen sadece muzigini dinle bir müddet sonra kendi kendine acılır.
Bende forum da duyudum anladığım kadarıyla kulaklığın zamanla açılması gibi. Örneğin bataryaların açılması için 12 saat şarjda bekletilmesi gibi, kulaklığında yüksek seste açık bırakılarak açılmasıın sağlanmasına deniyor anladığım kadarı ile.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme