Şimdi Ara

Kulaklıktan anlayanlar yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulakiçi kulaklık almayı düşünüyorum. Kafamda Sennheiser cx200, cx300, cx1.00 var hangisi daha iyi yardımcı olur musunuz?

• SaintMTF kullanıcısına yanıt
    çocukken okul denilen deli hastanesinde girdiğim testlerde d) hepsi veya hiçbiri şeklinde seçenek vardı sonra seçenekler çoğalınca e) şıkkına kaydırdılar bunları çok üzülmüştüm. insan alışıyor d) hiçbiri diye eski köye yeni adet getiriyorlar.

sennheiser marka satan bir firmadır. cx serisi compact tasarımlı olsun, laf olsun kasa dolsun maksadıyla üretilmiş bir seridir. bas var dedirtecek kadar bas içerir, tiz var dedirtecek kadar tiz de içerir ama bu kadardır. daracık akustik dolayısıyla tüm sesler detay kaybına uğrar. ses olsun kulak dolsun maksatlıdır. adam gibi bir kulaklığa alışıldıktan sonra bunlar kullanılamaz. nerede yahu benim enstrüman akustiğim diye ağlarsın. bu tizler bu baslar bu vokaller hepsi birbirinin içerisinde hiç içime işlemiyor, hiç doğru gelmiyor, ne uyduruk öğğğğğkkk dersin. bi de buna marka diye para mı vermiştim dersin. ortamı gerersin.
  • Xiaomi piston 3 inceleyiniz mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hawkerman kullanıcısına yanıt
    Çok övmüşler kulaklığı siz kullandınız mı bass performansından ziyade sesleri daha net veren bi kulaklık arıyorum.
  • Kendinde kullanıyorum birkaç tane de sattim.alanlarda memnun bi şikayet gelmedi cizirtilari önleyici özelliği var.yorumlarında okuyabilirsiniz.http://www.sanalpazar.com/xiaomi-piston-3-reddot-kulaklik-indirimli/i-57533674

• Satmak için övmedim benden alın diye bir talebimde yok.ama paranızı boşuna marka diye heba etmeyin.ben daha önce LG telefon kullanıyorum şimdi xiaomi Redmi note 2 kullanıyorum yari fiyatina ve gayet kaliteli dünyanın da 3. Büyük firmasidir xiaomi malları çakma değil kendisi markadır.bir inceleyin derim ama sahteleri de çok piyasada. Kulaklığı isterseniz amazon.com,ebay.com,aliexpress.com dan da fiyatını inceleyin sahtelerin fiyatı 5-10 dolar civarı orjinaller ise 17-20 dolar civarıdır.iyi geceler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses Driverim hakkında Yardım!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.