Şimdi Ara

Kulaklıktan Elektrik Çarpması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
12.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a beyler sorum biraz ilginç olacak. Şimdi benim Sony Xperia GO cihazım ile gelen orj. kulaklığı var. Bu pc de takılıydı ve şarkı çalıyordu ardından bi içeri gittim ve kulaklığı takmak istediğimde sol kulağıma sanki elektrik çarpmış gibi oldu karıncalandı baya ve acıttı. Sonra şarkıyı kapattım bida taktım bir şey olmadı ancak bir daha şarkıyı açtım kapattım bu sefer yine aynısı oldu. Kulaklıkta kaçak olabilir mi ? Önce statik elektrik falandır diye şüphelendim de statik elektrik olması için hiçbir sebep yoktu :D

• blutot kulaklıkta da çarpıyor mu ?
  • Bluetooth kullanmıyorum zararlı diye :D Zaten evdede Bluetooth kulaklık yok :D Farklı bir kulaklıkla denedim bu sefer sağ taraf çarptı. Acaba jak da kaçak olsa kulaklıktan etki eder mi diye düşünmeye başladım. Kulaklarımda acıdı hea
  • şarj aletine baglı mıydı . yada pc y e usb den felan. toprak hattında elektrik olabilir.
  • Şarj aletine bağlıydı ancak prizde sorun yok çünkü bir sürü şey bağlı ve hiç sorunu yok yazıcı var masa lambası ve telefon bağlı hiçbirinde sorun yok sadece kulaklıkta oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: medal55

Şarj aletine bağlıydı ancak prizde sorun yok çünkü bir sürü şey bağlı ve hiç sorunu yok yazıcı var masa lambası ve telefon bağlı hiçbirinde sorun yok sadece kulaklıkta oldu

sarj aletine baglamadan kullan.

http://www.milliyet.com.tr/olumune-neden-olan-cihazi-dedesi-dogum-gununde-almis/turkiye/sondakika/29.06.2010/1256952/default.htm

• Bide beniö yaşıtım ha ben en iyisi pc kulaklığımı kullanayım şıu büyük olanlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MOTORDAN GELEN PERVANE SESİ
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • telefonun o küçük bataryası tek başına öyle çarpmaz. şarj aletinde sorun var buyuk ihtimalle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuss devenin spor ayakkabisi yaww hic kulaklik adam carparmi ? Nerde gorulmus arkadas ??

Daha neler gorecez bu forumda Allah bilir !!!

• çarpar :) çünkü bazı kulaklıklarn bobini iletkenlik kazaniyo çoğu kulaklıklarn delikli yerleri iletken oluyor bu sayede elektrik rahat iletim sağlıyor ve kulak gibi hassas bir yerden elektrik girince insan gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: du riechst so gut

telefonun o küçük bataryası tek başına öyle çarpmaz. şarj aletinde sorun var buyuk ihtimalle

Pc de kullanıyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: why_living

şarj aletine baglı mıydı . yada pc y e usb den felan. toprak hattında elektrik olabilir.

Benim de başıma gelmişti. Bilgisayarım şarja bağladığımda elim USB girişine veya bilgisayar üzerindeki metalik bir yüzeye dediğinde elektrik çarpıyordu. Sizinki de buna benzer galiba. Priz çoklayıcı kullanıyorsanız bir kontrol edin bence. Ya da şarj aletinizi kontrol edin.
  • medal55 kullanıcısına yanıt
    Hocam yazıcı kablosuna dokunmayı denedinizmi ?
    Benide çok carptı ama oyle şok degil.
    Korkuyorumda ellemiyorum.
    Sonradan elledim bir şey olmadı.
    Hatta bazen yorgun oldugumda Çakmağın elektrik butonunu alıyorum kendime basıyorum.
    Rahatlatıyor tavsiye ederim.
    Power kablolarına bak. Kasadan şase alıyor olabilir ^^
  • Pc laptop. Sadece kulaklıkta oldu sorun yazıcı kablosu falan hiçbir şeyden çarpmıyor. Usb girişleri falanda çarpmıyor. Daha öncede olmazdı dün akşam oldu sadece

• Daha once pc de kulaklikla muzik dinlerken olen birimi ne vardi. baya tartisilmisti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.