Şimdi Ara

Kulaklıktan Gelen Ses Mikrofona Gidiyor (Gamer HEADPHONE Steel series 9h 600+TL)HALP!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
31.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kulaklığı 2 gün önce adeksstore'den aldım , skypte , teamspeak 3 , curse voice gibi konuşma programlarında benim oyun sesim veya dinlediğim müziğin sesi mikrofona gidiyor ve arkadaşlarımda duyuyor , bakınız dinlediğim müziği karşısı dinliyor demiyorum ''Mikrofon kulaklıktan sesi algılıyor ve ben konuşuyormuşum gibi saçma müzik veya oyun sesleri veriyor karşıya '' benim bilgisayarımda real tek yok .ConexAnt Smart Audio HD var'' bu problemi nasıl çözebilirim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kulaklıktan Gelen Ses Mikrofona Gidiyor Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

"Kulaklıktan gelen ses mikrofona gidiyor" sorunu, oyuncular arasında yaygın bir sıkıntıdır. Bu sorun, kulaklıktaki sesin mikrofon tarafından algılanarak oyun içi sohbetlerde veya aramalarda yankı ve geri bildirim oluşturmasına neden olur. İşte bu sorunun olası nedenleri ve çözümleri:

Nedenleri:

• Ayarlar: Kulaklık mikrofonunuzun giriş ve çıkış ayarları yanlış yapılandırılmış olabilir.
    • Kulaklık Sesi Sekmesi: Kulaklıklarınızı aşırı yüksek sesle kullanmak, sesin mikrofona sızmasına neden olabilir.
    • Mikrofon Konumu: Mikrofon, kulaklığın ağzınıza çok yakın olabilir.
    • Arızalı Donanım: Kulaklık veya mikrofonunuzda bir donanım arızası olabilir.

Çözümleri:

• Ayarları Kontrol Edin: Bilgisayarınızın ses ayarlarını kontrol edin ve kulaklık mikrofonunun giriş ve çıkış seviyelerini ayarlayın.
    • Kulaklık Sesini Ayarlayın: Kulaklıklarınızı rahat bir ses seviyesinde kullanın.
    • Mikrofonu Konumlandırın: Mikrofonu ağzınızdan biraz uzağa yerleştirin.
    • Donanımı Kontrol Edin: Kulaklıklarınızı farklı cihazlarda deneyerek veya başkalarının kulaklıklarını deneyerek donanım sorunu olup olmadığını kontrol edin.
    • Ses İzolasyonlu Kulaklıklar Kullanın: Ses izolasyonlu (gürültü önleyici) kulaklıklar kullanmak, dış gürültüyü azaltarak kulaklıktan mikrofona ses sızmasını en aza indirir.
    • Sesli Geri Bildirim Önleyici Yazılım Kullanın: Sesli geri bildirim önleyici yazılımlar, kulaklık ve mikrofon arasındaki geri bildirimi otomatik olarak algılar ve azaltır.

Sorun devam ederse, kulaklık üreticisiyle iletişime geçmeniz veya bir teknik servise başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bu arada arkadaşımdada logitech g230 var oda aynı sorundan sıkıntılı gerçekten şu sorunu çözene istediği herhangi bi steam oyununu direk atıcam steamden KentSw1tch steam id ekleyin çözün hediyenizi atayım artık başka çarem kalmadı insanlar pek yardım sever değil şu sıra ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HearMeNow

bu arada arkadaşımdada logitech g230 var oda aynı sorundan sıkıntılı gerçekten şu sorunu çözene istediği herhangi bi steam oyununu direk atıcam steamden KentSw1tch steam id ekleyin çözün hediyenizi atayım artık başka çarem kalmadı insanlar pek yardım sever değil şu sıra ...
    Şöyle bir şey olabilir, ses kartınızın kendi sürücüsü var oradan tek aygıt ya da iletişim aygıtı gibi ayarları kurcalamayı deneyin ya da denetim masası ses kısmında iletişim aygıtı ve ses aygıtı olarak 2 tane aygıt olabilir, siz o programları kullanacağınız zaman tüm ses aygıtını kendi kulaklığınız yapmayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Scofield

Şöyle bir şey olabilir, ses kartınızın kendi sürücüsü var oradan tek aygıt ya da iletişim aygıtı gibi ayarları kurcalamayı deneyin ya da denetim masası ses kısmında iletişim aygıtı ve ses aygıtı olarak 2 tane aygıt olabilir, siz o programları kullanacağınız zaman tüm ses aygıtını kendi kulaklığınız yapmayı deneyin.

Alıntıları Göster
    bütün ayarları karıştırdım ama ginede bi siz bakın ayarlar bu şekilde
     Kulaklıktan Gelen Ses Mikrofona Gidiyor (Gamer HEADPHONE Steel series 9h 600+TL)HALP!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HearMeNow -- 8 Temmuz 2015; 10:18:44 >

• quote:

bütün ayarları karıştırdım ama ginede bi siz bakın ayarlar bu şekilde

Alıntıları Göster
    ayrıca aygıtın kendi ses kartını programıda bu

• quote:

ayrıca aygıtın kendi ses kartını programıda bu

Alıntıları Göster
    sorunun tam olarak ne olduğunu anlatamadıysam buyrun bu videoyu izleyin (son seste) burda sorunu kayda alıp upluadladım

https://www.youtube.com/watch?v=5on9c7WlezY&feature=youtu.be

• quote:

sorunun tam olarak ne olduğunu anlatamadıysam buyrun bu videoyu izleyin (son seste) burda sorunu kayda alıp upluadladım

https://www.youtube.com/watch?v=5on9c7WlezY&feature=youtu.be

Alıntıları Göster
    Evet, kayıttan yürüt kısmında ne görünüyor peki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Evet, kayıttan yürüt kısmında ne görünüyor peki?

Alıntıları Göster
    oda buşekilde anlamadığım şey smartaudio'da kulaklığım hoparlör şeklinde göstermesi kulaklık değilde .

• quote:

oda buşekilde anlamadığım şey smartaudio'da kulaklığım hoparlör şeklinde göstermesi kulaklık değilde .

Alıntıları Göster
    Bilemiyorum açıkcası.

• quote:

Bilemiyorum açıkcası.

Alıntıları Göster
    abi ödül koyucam yemin ediyorum yapana steamden istediği oyunu vericem ya :D
  • quote:

abi ödül koyucam yemin ediyorum yapana steamden istediği oyunu vericem ya :D

Alıntıları Göster
    aynı sorun bedede var aynı kulaklığı kullanıyoruz önceden g230 vardı ondada aynı sorun oluyordu sıkıntı kulaklıktan değil onboard seskartında realtek ses kartlarında böyle bir sorun olmuyor bendede via ses kartı var ve çözümü bulamadım çıldırıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: frovel

aynı sorun bedede var aynı kulaklığı kullanıyoruz önceden g230 vardı ondada aynı sorun oluyordu sıkıntı kulaklıktan değil onboard seskartında realtek ses kartlarında böyle bir sorun olmuyor bendede via ses kartı var ve çözümü bulamadım çıldırıcam

Alıntıları Göster
    steelseries sibera 150 aldım daha dün realtek yüklü ike kendi kendine ses hoparlöre geçip sonra tekrar kulaklığa geliyordu kaldırdım sorun çözüldü şimdide sorun mikrofon sizin sorunla aynı benim sesimden çok kulaklığın sesi daha çok ve net gidiyor anlamdım çozümü yok sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dolores O'Riordan_

steelseries sibera 150 aldım daha dün realtek yüklü ike kendi kendine ses hoparlöre geçip sonra tekrar kulaklığa geliyordu kaldırdım sorun çözüldü şimdide sorun mikrofon sizin sorunla aynı benim sesimden çok kulaklığın sesi daha çok ve net gidiyor anlamdım çozümü yok sanırım

Alıntıları Göster
    realtekte ben dediğinizi bilerek yapmıştım. kayıt aygıtlarından ses karıştırıcıyı açınca oluyordu ama sende devredışı herhalde gözükmüyor, sağ tıklayıp devredışı aygıtları göster desene.

• HearMeNow kullanıcısına yanıt
    bu fotoğraftakinin sürümünü söylermisin acilll lütfen
  • Yok mu çözen acaba ??
  • konuyu hortlatiyorum Bende bu sorundan muzdaripim. Kulaklığa gelen ses direk mikrofona gidiyor. Realtek var bende de. Başka bilgisayarda denediğimde orda sorun olmuyor. Fakat kendi bilgisayarımda açtığım müzik ya da oyun sesi olduğu gibi mikrofona gidiyor bu yüzden konuşma uygulamalarinda bas konuş kullanmak zorunda kalıyorum. Format attim driveri sildim geri yükledim hicbiri işe yaramadı :/

Edit: Kulaklığım başlıktakinden değil ama çift jak girişi var. Birisi jakli kulaklik yerine usb kulaklik sorunu çözer demişti. Paramın boşa gitmesinden korktuğumdan almaya cesaret edemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreylmz46 -- 7 Kasım 2018; 7:59:26 >
  • Bende heryere baktım bi türlü çözümünü bulamadım. Sorunu çözebilen var mı?

• Bakmadığım yer kalmadı , yapmadığım şey kalmadı hala (cs de ak ile bi ateş etsem) ses karşıya gidiyor. Oyun oynarken sesi fulluyorum çok gidiyor kısıyorum az gidiyor ama hala gidiyor. Yok mu bunun bi çözümü?

• merhaba sorununuzu çözermi bilmiyorum ama bendede aynı sorun vardı ve ben kasamın ön tarafını kullanıyordum şimdi arka tarafı kullanıyorum kulaklıktan gelen ses karşıya gitmiyor bir denemenizi tavsiye ederim

• aynı sıkıntı bendede vardı mic i öndeki girişe kulaklığıda arkadaki girişe taktım sorunum çözlüldü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.