i5 10400f ve RTX 3070'li sisteme upgrade önerisi
Herkese selamlar, yaklaşık 13-15bin tl lik bir bütçe belirledim kendime. i5 10400f, 32gb ddr4 ram ve rtx 3070li bir sistem kullanıyorum fakat monitörüm 3440x1440p. Bazı oyunlarda beklediğim akıcılıkta oyun oynuyamıyorum. İlk önce işlemcimi i5 13600k veya 14600k ya mı yükseltmeliyim yoksa ekran kartı mı 4070super ile mi güncellemeli miyim ? Hangisinin bana daha çok faydası olur hem hikayeli hem online oyunlarda hangisi daha çok fps arttıracaksa ilk önce onu upgrade etmeyi düşünüyorum çünkü.
PUBG'de düşük GPU kullanımı
Merhaba, aşağıda ki sistemi kullanıyorum singleplayer oyunlarda sorun yok ama PUBG oynarken hem CPU hem GPU kullanımım çok fazla düşüyor. Bunun sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirim ? Cpu ve Gpu %85-100 arası sabit kalsa çok akıcı oynayacağım oyunu kullanım çok düştüğü için drop yiyerek ve çok akıcı olmadan oynamak zorunda kalıyorum. Yardımcı olabilcek olursa çok sevinirim.
i5 10400F
32gb RAM
Rtx 3070
3440x1440p widescreen monitor
Bi kaç adet örnek fotoğraf paylaştım ama kullanım oranları aşırı değişken bazen Cpu daha fazla kullanıyor bazen Gpu
İstanbul - Beylikdüzü tarafında güvenilir bilgisayarcı
Merhaba, İstanbul Beylikdüzü civarlarında ekran kartımın thermal pad ve macun değişimini yaptırabilceğim güvenilir bi bilgisayarcı arıyorum. GIGABYTE 3070 kullanıyorum her yere emanet etmek istemiyorum. Tavsiye edebilceğiniz yer var mı ?
ANAKART RGB ÇALIŞIYOR FAKAT TETİKLENMİYOR
Merhaba, dün oyun oynarken çat diye bir ses geldi ve bilgisayar kapandı ve hiç elektrik gelmemeye başladı. PSU'nun yandığını anladım zaten 400W'tı ve 1660 falan takmıştım kaldıramadı diye düşündüm. Bugün çalışan bir bilgisayardan 600W PSU söktüm şimdi onu taktım. Sadece anakarta CPU için 8pin ve 24pin kablolarını taktım. Anakartın köşelerinde ki RGB aydınlatmalar yanıyor fakat güç tuşuna basınca hiç hareket olmuyor. Nasıl çözebilirim? Neleri kontrol edebilirim?
SİLİNEBİLİR
|
LOTR: Conquest Online Oynamak
|
Realtek Hd Audio ses yankı problemi
|
Kulaklığa Gelen Sesin Mikrofona da Gitmesi
|
Oyun için Windows 10 mu 8.1 mi?
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 140
İkinci El Bölümü Mesajları: 49
Konularının görüntülenme sayısı: 9.999 (Bu ay: 220)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El