Şimdi Ara

Kulaklığa Gelen Sesin Mikrofona da Gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
3.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Discord da konuşma yaparken kulaklığıma gelen sesler maalesef konuştuğum kişilere de gidiyor. Yanii oyunda ben ateş ettiğimde ses onlara da gidiyor sesi hem oyundan hem discorddan duydukları için yankı yapmış oluyor. Hoparlör kullanmıyorum. Bu neden kaynaklı olabilir ? Nasıl çözebilirim ? Windows un ses ayarlarından mikrofon kısmına geldiğim de müzik dinlerken mikrofon un yanında ki sesi gösteren yeşil çubuklar yanıyor yanii ses mikrofona da gidiyor. Kulak içi kulaklık kullanıyorum aynı kulaklığı eski laptobum da kullanıyordum fakat böyle bir problem olmuyordu.

• Aynı sorun bende de var ama çözemedim. Ses kaydederken bile oluyor. Ses kartın hd audio ise çözümü var nette. Google'da da aynı aramayı yapabilirsiniz. Stereo karıştırıcı ya da akustik eko kapatılmalı deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zivolder -- 24 Temmuz 2018; 12:43:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zivolder kullanıcısına yanıt
    Ses kartım yok. H110m pro-vd anakart kullanıyorum ona dahili ne var bilmiyorum tam.
  • HappyV kullanıcısına yanıt
    Ses kartıma baktım şimdi Realtek Hd Audio imiş fakat google da nasıl aratmam lazım tam bilmiyorum. Ne arattıysam bulamadım çözümü geçen günlerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HappyV

Ses kartım yok. H110m pro-vd anakart kullanıyorum ona dahili ne var bilmiyorum tam.
    Aynı sorun bendede var anakartimda h110m pro vd plus modeli. Paraya kiyip adam akıllı kulaklık almam gerekecek galiba

• HappyV kullanıcısına yanıt
    Youtube'ta kulaklığın sesi mikrofona gidiyor yazın. Birçok çözüm çıkacak. Özellikle hd audio ile alakalı videolara bir göz atın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zivolder -- 24 Temmuz 2018; 12:39:53 >
  • Sanırım kulaklıktan değil dostum başka bi forumda okuduğum da adam aynı sorunu G233 ile de yaşıyormuş. Sorun Realtek Hd audio da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.