Şimdi Ara

Kulaküstü Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Arkadaşlar ben çok anlamıyorum kulaklıklardan. Ama müzikten iyi anlarım :) . Daha önce pek kullanmadım kulaküstü. Son kullandığım kulaklık Sony'nin MDR- XB200 modeliydi. Fena değildi, değildi diyorum çünkü hem bir süre sonra yetmiyor insana hemde bozuldu kendisi :) Ben DJ ya da müzikle profesyonel ilgilenen biri değilim. Ama dediğim gibi kulaklığı taktığımda bambaşka hissettirmeli. Şuan aktif olarak kulakiçi kullanıyorum iPhone kulaklığı. Basları, tizleri tam almak istiyorum. Bu arada kablosuz kulaklıklar ne durumda, kablolular kadar iyi mi performansı daha önce kullanan varsa, bilgilendirirse sevinirim. E tabi kaliteyi herkes istiyor ama birde bütçe var. Benim bütçem 200 liraya kadar belki biraz daha çıkabilirim. Dediğim gibi çok profesyonel birşey değil ama beni tatmin edecek birşey istiyorum. Bugün Sony'de 2 kulaklık denedim biri 150 liraydı bass çok fazlaydı şarkıcının sesini boğuyordu. Bir de 230 liralık bir kulaklık denedim hoşuma gitti aradığımı buldum dedim ama kulaklıklar hakkında bilgim olmadığı için çok mu bu para ya da daha iyisini daha ucuza bulabilir miyim diyerek almadım.

• Radyasyon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radyasyon derken kablosuzu mu diyorsun hocam ?
  • yok mu anlayan bu işten yardımcı olabilecek?
  • yanlış forum
  • Hangi tür müzikler dinliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sennheiser

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kulaklık Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam doğru yere açtım bir konu sanırım. Kusura bakmayın. Bu arada Marka önerisi değil kulaklık önerisi istiyorum. Her tarz müzik dinliyorum ama gerçekten her tarz :) Kaliteli olan her şarkıyı dinlerim. Ağırlıklı yabancı ve bazı türkçe şarkılar. Atıyorum Türkçe olarak Erkan Oğur'un sesini canlı dinler gibi duyabilmeliyim. Ya da yabancı olarak Leonard Cohen şarkıları ve tınılarını tam anlayabilmeliyim. Elektronik müziklerde ayrıntıları detayları anlarken temiz bir bass da almak istiyorum BÜTÇEM DAHİLİNDE.
  • git mediamarkt a orda sürü ile kulaklık var, dene hoşuna gideni al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • koskomako K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Amazondan Steelseries Flux Luxury sipariş verebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.