Şimdi Ara

KULLANAMADIM BİR TÜRLÜ..IRIVERH340 VIDEO YARDIMI???!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PocketDivXEncoder_0.3.51_RC16.exe DİYE BİR PROGRAM YUKLEDİM BİLGİSAYARA AMA BİR TÜRLÜ KULLANAMADIM..SANIRIM H340 IN AÇABİLECEĞİ VİDEO FORMATINI DESTEKLEYEN Bİ PROGRAM..GEÇEN GUN .DAT UZANTILI BİR DOSYAYI H340 İÇİN DÖNŞTÜRMEYE ÇALIŞTIĞIMDA BANA 240Mo GEREKTİĞİNİ AMA BİLGİSAYARIMDA 0Mo AVAİLABLE VARMIŞ..NE DEMEK BU?????BİR DE BU PROGRAMLA FİLME ALTYAZI DA EKLENEBİLİYOR SANIRIM..BUNU DU YAPAMADIM..LUTFEN YARDIMMM!!!

• H340 bildiğim kadarıyla avi çalmıyo...
  • zaten bahsettiği program değişik formatları çalabileceği formata çeviriyor
    quote:

Orjinalden alıntı: babylonweb

H340 bildiğim kadarıyla avi çalmıyo...
  • abicim bi de yardım etseniz tamolcak:D
  • Kullanman gereken program iriverter

http://switch.dl.sourceforge.net/sourceforge/iriverter/iriverter-0.14_win.exe

Eğer link çalışmazsa aşağıdaki sayfadaki linkleri dene

http://prdownloads.sourceforge.net/iriverter/iriverter-0.14_win.exe?download

Daha fazla bilgi içinwww.misticriver.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sejder -- 28 Ekim 2005, 19:44:21 >

• dat formatını çevirmeyebilir o program varsa elinde video converter programıyla (örn:vin avi-mpeg converter) geçerli bi avi formatına çevir ondan sonra bi daha dene ondan olabilir yada başka formatlardan dene her formatı çeviremiyo çünkü pocket divx. Ayrıca iriverter tavsiye etmiş bi arkadaşımız onu da denedim ama çoğu şeyde cihaz açamadı onunla çevirdiğim zaman. Bi easy river var 60 dakikaya kadar olanları çeviriyo iyi bi şekilde ama onun da teferruatı çok programfiles/mplayer klasörünün içine kurup ordan çalıştırman gerekiyo ayrıca .net fire work (netten indirmeyin xp kurulum cdsini takınca içinden çıkıyo ben düştüm o hataya siz düşmeyin) kurulu olması lazım falan filan bi de vir dubla yapılabiliyo ama o daha da teferruatlı ayar dosyası var bi tane onu indirmen ve çalıştırman lazım ondan sonra açtığın videoyu save as avi yapıp convert yapman lazım. Onun için en iyisi pocket divx encoder dır. Ben myticriver in ilgili bölümünü baştan sona inceledim ve her yöntemi denedim tek ve garanti yöntem budur. Kolay gelsin. Ayrıca güncel codecler için klite codec paketini öneririm ücretsiz ve çok iyidir.

• valla benim acilen söyle protable multimedia player almam lazım tv bağlanan altyazı da tanıyon
    harddisk de 400 tane film
    tv de izlemem lazım at multimedia player a tv ye bağla izle
  • valla çok bilgim yok ama henüz öyle bişeye raslamadım maalesef hoş olurdu gerçektende arşivini yanında taşırdın hadi belki şimdiki cihazlarla taşırsın ama tvye bağlanabilenini duymadım henüz. Minton dvd player var işine gelirse. :)
  • Piyasada tv ye bağlanabilir bir çok model var şu anda hatırladıklarım iriver'ın pmp modeli , archos'un birçok modeli , vb bir çok model var piyasada
  • bence winavi videoconverter la
    bütün dosyaları mpeg e çevir
    hiç bir sorunun kalmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.