Şimdi Ara

KULLANAN FORUMCU KARDEŞLERİMDEN YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar.İnternet konusunda bir bilgi almak istiyorum. Sinop'un ilçesinde ikamet etmekteyim. İlk kez evime internet bağlatacağım. Temmuz ayında başvuru yaptım ama bina yeni olduğu için alt yapı olmadığını ve fiber net geleceğini bunun için uzun bir süre beklemem gerektiğini söylediler. 27.12.2018'de fiber kablo çektiler. yeni bir kutu koydular enerji odasına. bana da abone yaptırabileceğimi söylediler. Abone olmak için Türk telekom müdürlüğü binasına gittim. Binamda alt yapı olarak "jupon" olduğunu ve 24 Mbps hız kullanabileceğimi söylediler.Kamu kampanyasını seçtim ve içeriği de 24 Mbps + 35 AKK = 56,90 TL ama yılbaşından sonra Akk kalkacağını söylediler. Fiber olduğu için de 24 Mbps indirme ve yükleme yapabileceğimi söylediler. evrakları imzaladık ve kurulum için randevu vereceklerini, kendilerinden telefon beklememi söylediler. Başka bir arkadaş da "Türk telekom 24 Mbps vereceğini vaad etse de 16 Mbps alırsan şükret ve ilk kez fiber olduğu için kopmalar çok olur." dedi. Müşteri hizmetlerini aradım ve sordum hız olayını. Açık adresimi istedi ve söylediğimde 15,6 Mbps civarı bir hız kullanabileceğimi söylediler. Arkadaşlar, firmanın beni kandırması ya da amiyane bir tabirle enayi yerine koymasına çok kızdım. Superonline, Turknet vs firmalar da Sinopta altyapılarının olmadığını ve ttnet altyapısı kullanacağını söylediler. Benim gibi ilçede ikamet edip de Turknet, superonline vs alternatif firmalar kullanan var mı, tavsiye eder misiniz? yoksa 16 Mbps hıza 57 liraya eyvallah diyeyim mi?
    Böyle uzun bir yazımı okuyup bana yardımcı olan kardeşlerime de şimdiden şükranlarımı sunuyorum. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 57murat57 -- 30 Aralık 2018; 0:56:14 >

• Fiber çektilerse daha aktif olmamıştır. 16 mbps adsl hızı. Fiber de hele yeni çekilen fiber de 100 mbps alırsınız rahat.

Ha 16 alacağınızı düşünsek bile 57 tl iyi fiyat tt için. Yılbaşından sonra 80 lere fırlayacak o fiyatlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müşteri hizmetlerindeki arkadaş "Ekranda şu anda size sağlanan hız 15.6 Mbps yazıyor ve bu hızı alabilirsiniz. İleride tekrar altyapı çalışması yapılırsa 24 Mbps alabilirsiniz." dedi. Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim
  • Valla fiber kutu koydularsa sıkıntı yaşamazsın 100 mb ye kadar destekler o (aynı altyapı benim binada da var) mh neden öyle demiş bilmiyorum belki kayıtlara geçmemiştir bilemiyorum eğer fiber kutu koyulduysa binaya, hatta daha yüksek hızların düşük akn li fiyatlarını sorup onlardan bile geçebilirsin uygun gelirse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFT_37 -- 30 Aralık 2018; 1:10:33 >
  • AFT_37 A kullanıcısına yanıt
    Kutuyu koydular ve turuncu bir kablo çektiler içine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.