Şimdi Ara

KULLANAN VARMI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu ararlar yeni tlf alcam hala karar vermedim uzun zamandir cok dusunuyom lutfen yardim edin

sekil onemli cok olmazsada lakin WIFI kesin olsun htc s730, n82 dusunuyorum acaba hangisi olsun butce sorun degil cok sukur 10 aydir tlf parasi biriktirdik:))

baska inerilerde olur

• n82 öneririm.. aylardır değerli bir arkadaşım bu telefonu almam konusunda kandırıyordu beni.. ki tipi kayık diyordum kesinlikle almam..
    bi anda oldu herşey hiç pişman değilim.. telefonu aldım mutluyum huzurluyum..
    görünüş dersen.. o metal görünüş.. ufacık bir ışıkda nasıl göz alıyor... xeon ayrı bir avantaj

wifi,gps zaten bircok modele göre güzel.. pda alma elinden cıkaramazsın.. asus p535 i satmak için 3 ay uğraştım
  •  KULLANAN VARMI

quote:

N82'de dahili GPS alıcı, TV çıkışı, FM Radyo ve microSD hafıza kartı yuvası mevcut.

Ancak esas özelliği kamerasında saklı: 30 fps VGA video çekimi, 5 mega piksel Carl Zeiss lens ve auto fokus, aynı N95'in kamerası. Üstelik N82'de çok parlak Xenon flaş lambasıda bulunuyor.

Nokia N82'nin diğer özellikleri:

Boyutlar: 112 x 50,2 x 17,3 mm

Ağırlık: yaklaşık 120 gram

Yaklaşık 100MB dahili hafıza, microSD hafıza kartı yuvası

En fazla 4,5 saat görüşme süresi

En fazla 270 saat bekleme süresi

2,4" QVGA 240 x 320 piksel ekran, 16 milyon renk desteği

5 mega piksel dijital kamera, auto fokus, 20x dijital zoom, gerçek Xenon flaş lambası

Görüntülü görüşme için ikinci CIF dijital kamera

Nokia N82 neredeyse N95 ile aynı özelliklere sahip. Ancak tasarımı N73'ü andırıyor.

Nokia N81 ve N82 Symbian işletim sistemi ve S60 v3 FP1 kullanıcı ara yüzü üzerinde çalışıyorlar.

Çok güzel telefon tercih edebilirsin

• cok tsk aslinda bende n82 dusunuyom ama acaba baska kullananlar varmi ekran nasil ozellikleri falan
  • ekran güzel hayet yeterlii.. genişlik,çözünürlük vs vs... özellikler yukarıda yazıyor zaten
  • N82 O Kadar Para Vereceğine N73 Al Derim
  • para problemin yoksa kesinlikle N95 8GB öneriyorum!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    L300 kullanan varmı?
    16 yıl önce açıldı
    Bu telefonu kullanan varmı
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • n82 almak daha avantajlı aldıktan sonra ah şu da olsaydı dedirtmez.. tabi ben kullanmıyorum o ayrı mesele ama takip ediyorum ;)
  • nokia n 82 daha ne düşünüyon
  • N82 tabii ki
  • Nokia N82 ile HTC S730 farklı kitlelere hitap ediyor. Öncelikle ihtiyaçlarınızı belirlemelisiniz. Şahsi tercihim Nokia N82'den yana olacaktır.
  • arkadaslar yeni konu acmadim bilen vara lutfen cevap verirmi simdi IPHONE var yani cep telefonu gibi mesaj yazarsin arama yaparsin

peki IPOD NE YANI BILIYOM AMA SADECE YOUTUBE VIDEOLARIMI IZLENIR YANI WIFI ILE BASKA SITELERIDE RAHATLIKLA GEZERMIYIZ EGER OYLE ISE HARIKA
  • Merhaba,

Hiçbir telefona o kadar para vermemen lazım bence. Sabret bikaç ay 2/3 fiyatına alırsın. Yüksek modellerin fiyatları daha hızlı düşüyo.
    Şimdi alırsan ilerde pişman olabilirsin
  • bana kalırsa N82
  • arkadasla rkonu acmak yerine burda devam edeyim hala karar vermedim aslinda wifi olayi dunyada olmasaydi hemen allinacak telefon belli nerdeyse ama artik moda wifi sanki kullanacagizda neyse n78 bilen vardir sizce o tuslarla zorlanirmiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.