Şimdi Ara

Kullandığım portu başkasına verebilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    10 senedir aynı yerde oturuyorum ve sokakta ilk internet kurulan ev bizimkisi. 10 senedir kullanıyoruz ve geçen hafta 16 eylülde internet kesintisi oldu.

Türknet kullanıyoruz onlara ulaşmak zaten zor bekledik birkaç gün tık yok. Türktelekom ve superonline'a geçmek için aradık fakat altyapı görünmüyor dairede diyor. Alt kattaki dairede ise altyapı var şuan ve internet kullanıyolar, böyle bi şey nasıl mümkün oluyor?

Benim portumu söküp başkasına verebilirler mi? Böyle bişey varsa bu suç değil mi kimi nereye şikayet etmeliyim?
    şuan kimseyle muhatap olamıyoruz 1.5 haftadır internetimiz kesik. Türknet desen geçen hafta perşembe ekiplerden randevu aldık dedi kimse gelmedi. dünde bugün için randevu almışlar ama yine kimse gelmedi.

Önce şunu yazdılar TÜRKNETTEN
    "Merhaba, Türk Telekom saha ekibi santral ve binanızdaki ankastre kutusu arasında bulunan fiziksel bağlantıyı kontrol ederek sorunu çözdü. TurkNet bağlantı noktasındaki son incelemeleri yapıyoruz. Kısa bir süre içinde bağlantı sağlayabileceksiniz. Bağlantınızın aktif olup olmadığına dair sizi teyit almak için kısa bir süre içinde arayacağız."

bugünde
    Sms Gönderildi : Merhaba, İletmiş olduğunuz destek kaydı incelenmiş olup ilgili birimlerimiz tarafından kontrolü sağlanmaktadır.19716798 numaralı destek kaydından son durumu kontrol edebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Merhaba Bırakmış olduğunuz arıza kaydınız ile ilgili fiziksel bir durum tespit ettik. Saha ekiplerinden 26.09.2018 tarihinde randevu aldık. Sonuçlandığında bilgi verilecektir. İyi Günler Dileriz.

yazmışlar. Kafayı yemek üzereyim artık

• Türk telekomun müdürlüğüne gidin il veya ilçenizdeki orda altyapınız gözükmese bile ekip yönlendirilebilir veya xdsl numaranızdan sorununuzu çözebilirler benim çözmüşlerdi bendede gözükmüyordu hemen ekip yönlendirelim dedi çalışan arkadaş türk telekoma direk nakil gerçekleştirin iptal etmeden nakilde sorun yaşamayacaksınızdır direk aktarılıcaksınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    Sultanbeylideki müdürlüğe gitmiş kardeşim dün ama yapacak birşey yok 1 sene bile sürebilir altyapı yapılması gibi bişey demişler.

siz tam olarak nereye gittiniz hocam detaylı bilgi verebilir misiniz? tt müdürlüğüne gidip kiminle görüşmemiz gerekir mesela?
  • Dişarida binaya bağlanti yapanveya altyapı çeken ekipler ile konuşmanız lazım veya ordaki arkadaşa durumu iyi anlatmanız gerekli evimizde altyapı var ama gözükmüyor deyin veya direk nakil yaptirmak istiyorum diyin xdsl numaranızdan direk nakil gerçekleştirirsiniz gözükmese bile altyapı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam düzelmezse öyle yapayım 1-2 güne
  • Bende netspeed kullanıyorum, bundan yaklaşık 1 ay önce sabah evden çıkarken elinde ttnet modem kutusu ve tivibu kutusu olan birisinin ankastre kutusunda birşeyler yaptığını görmüştüm.
    Ne zaman ankastre kutusunda birşeyler yapan ttnet çalışanı görsem o gün internetim gidiyordu. yine bu gelenek bozulmamıştı.
    Akşam eve geldiğimde dsl ışığının yanlış yandığını gördüm. modeme girip baktığımda 75mbit vdsl bağlantımın , 8 mbit adsl olarak değiştiğini gördüm. ayarları adsl şeklinde güncellediğimde internete bağlanabildim ama bağlantı hızı 8 mbitti.
    Hemen netspeed'i aradım. 1 hafta sonra ttnet ekibinden birileri birşeyler yapmış olacak ki bilgi mesajından sonra hattın eski haline geldiğini gördüm.

Kısaca, evet mümkün. istedikleri gibi değiştirebiliyorlar. Netspeed kullandığım için benim yerime işleri kısayoldan iss halletti. Türknet gibi rezil bir sağlayıcı ile nasıl halledersin açıkçası yorum yapamıyorum.

• ismo3000 İ kullanıcısına yanıt
    valla zar zor da olsa sonunda bugün ekipler gelip kabloyu bağlamışlar dışardaki kutudan ama şuan dsl ışıkları yandığı halde hala bağlantı görünmüyor. sarı ünlem var bilgisayarda anlamadım.

verdikleri hız da

İndirme Hızı 11.5 Mbps
    Yükleme Hızı 0.78 Mbps

olarak görünüyor en iyisi değiştirmek iss
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gokens kullanıcısına yanıt
    dsl kurulumunu yeniden bir gerçekleştirin bence
  • ismo3000 İ kullanıcısına yanıt
    tamam hocam teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokens

Sultanbeylideki müdürlüğe gitmiş kardeşim dün ama yapacak birşey yok 1 sene bile sürebilir altyapı yapılması gibi bişey demişler.

siz tam olarak nereye gittiniz hocam detaylı bilgi verebilir misiniz? tt müdürlüğüne gidip kiminle görüşmemiz gerekir mesela?
    Sultanbeyli deki t.telekom müdürlüğü beş para etmez onların yüzünden alt yapı yok diye tam 8ay bekledim, üstelik hemen yanı başımdada ankastre kutusu varken! pendikte planlama müdürlüğü var oraya gidin sorunu hemen çözüyorlar. 8 ay bekletildiğim ve sultanbeyli telekom müdürlüğüne kalsa belki hala bekliyor olacağım adresime planlama müdürlüğünde tek tuş ile port açıldı.
  • A.Bozoğlu kullanıcısına yanıt
    dün zar zor ekipler geldi hocam valla her gün yazdım türknete geçen haftada türk telekoma altyapı kaydı açmıştım 10 günde çözüldü ama ben bununkasten yapıldığını düşünüyorum. ekipler türknetten para kazanmak için portları sküyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokens

dün zar zor ekipler geldi hocam valla her gün yazdım türknete geçen haftada türk telekoma altyapı kaydı açmıştım 10 günde çözüldü ama ben bununkasten yapıldığını düşünüyorum. ekipler türknetten para kazanmak için portları sküyor olabilir
    Bende şuan turknet kullanıyorum ve alt yapı sorgulama sistemleri-web sitelerinde alt yapı yok olarak görünüyor. :) oysa hali hazırda kullandığım bir hat var, aynı bina bir üst katımda turk telekom kullanan komşunun kapı numarası ile sorgulama yapınca alt yapı görünüyor çok saçma bir anlayış t.t kullanıyorsan alt yapı durumu görünüyor diğerlerini kullanıyorsan görünmüyor.
  • waggish34 kullanıcısına yanıt
    hangi iss kullanıyosun destek talebi aç hocam twitterdan vs sürekli yaz ara ekip göndermelerini bakmalarını iste
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.