Arkadaşlarım şu ana kadar son parti 16 GB cihazımla Color os, Miui, Octa, G3, Legend vs gibi neredeyse yayımlanmış tüm ROM ları denedim ancak şu ana kadar en beğendiğim, en stabil, pil ömrü en iyi, kasılmayan tek rom bu. Paylaşım bana ait değil tamamen alıntıdır. sizlerin de faydalanmasını istedim. 2 gündür kullanıyorm ne bir hata ne bir kasılma hiçbirşey yok. Antutu sonucu 14100 idi fakat bu skor sizi yanıltmasın en az kitkat romlar kadar hızlı çalışıyor. denemek size kaldı. umarım
Xperia C Romunu modlayıp Xperia Z2 (4.4.2) Romu Elde edilmiştir.
Xperia C 16.0.B.2.13 Android 4.2.2 Tabanlıdır Çift Hat + Çift 3G 440 mb Boş RAM. Değiştirilebilir 3G Tamamen ROOTludur. Rom 500 MB.
Yüklenmiş Portlanmış Uygulamalar.
Xperia Z2 HOME & Simple Home Xperia Z2 Themes Xperia Z2 SystemUI Xperia Z2 Framework Xperia Z2 Media Apps (Album, Movies, Walkman, Movie Creator, Vid&Music Unlmtd) Xperia Z2 Apps (Clock, Calculator, Notes, Sketch, Socialife, Select, Email, Calendar,Downloads, Sound Recorder) Xperia Z2 Widgets (Camera, Clock, Walkman, Photo, Weather, World Clock, Top Contacts, recent, tools) Latest Xperia Keyboard Xperia Z2 Fonts Xperia Z2 Augumented Reality Camera Xperia Z2 Style Settings Xperia Z2 Notification Panel Xperia C Style Camera Xperia Z2 Wallpapers Xperia Z2 Sounds Xperia Z2 Bootanimation True Viper4Android Integration Xperia Z2 build.prop No network/Wifi issues S-Force Surround Sound 3D RAM Saving Battery Savings Advanced Reboot Menu Smart Gestures