Şimdi Ara

Kullandığınız EN KEYİFSİZ ARAÇ. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
4.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2008 fd6 civic 2008 yılında araca 2 yıl bindim. Araç 125 hp ama sadece 4500devir de 125hp onun dışında kağnı araç Vtec gitsin diye bağırtıyorsunuz. Bu sefer de bir depoyla 250 km yol gidiyor ( benzin ) hatta araç 160 ile giderken 5 de gidiyor iyi güzel 160 da gaza basıyorsunuz 4 e alıyor 220 ye kadar yolu var öyle gidiyor bağırıyorsa bağırıyor ama 5 e takmıyor hatta bunu servise de sormuştum. Sizin ülkenizde Hız Sınırı 120 değil mi yarış Şoförü müsünüz ? Diye cevap yollamışlardı. Neyseki o araç şirket aracıydı hayatımda almayacağım tek araç Honda dır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

quote:

Orijinalden alıntı: Emirio

quote:

Orijinalden alıntı: mamlamoz

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Merak edyorm kendi araciniz nedir?30 yasindayim bu yasima kadar bana ait olmasada epey araba kullandim,reno,chevrolet,fiat,lada,toyota,hundai,ve suan aracim opel ve 2005 model bana gore direksyonu en hosuma giden opel oldu ama encok merak ettim golf olmustur bukadar ozel bir arabami merak edyorm..

Benim şuan altımda Passat+Fiesta var ama çok araba değiştirdim, çok araç sürdüm. Opel kadar rahatsız, sürüş hissi olmayan, ruhsuz bir marka görmedim hayatımda. Hadi Astra'yı biraz ayıralım köşeye, Focus'dan sonra segmentinin en iyi yol tutuşuna sahip ama yine de çok ruhsuz ve tepkisiz araçlar. 2011 ve üstü Fiat Bravo kötülenir bu forumda mesela, ama şöyle diyebilirim ki, Fiat Bravo'nun sürüş zevki Opel'in çoğu aracından kat kat iyi.

Sen hiç omega yada vectra sürmemişsin belli.Sol şeridi kapatımmı yolların aslanı sensin özellikle uzay kasa 2.5 v6 vectra sürmeni tavsiye ediyorum sür bide ondan sonra yorum at

Bir kişiye sen falanca arabayı sürmemişsin diyip daha ehliyet almamış olmak nedir acaba? Forumda ne kadar yolların kralı, padişahı, şahı şahbazı türünde yorum varsa bakıyorumda çoğu ehliyet bile alamayacak yaşta.

Ben baba mesleğinden dolayı 11yaşından beri yaz tatillerini ve hafta sonlarını sanayide geçiriyorum her gün çeşit çeşit araba gelip gidiyo dükkana ayrıca meslek lisesi otomasyon son sınıf öğrencisi olarak teknik bilgilerimin yeterli olduğunu düşünüyorum.Bur da istediğim yorumu da yaparım

Biz sana yorum yapamazsın demedik, tabi ki yaparsın. Fakat aslan kaplan gibi TEKNİK terimleri kullanırsan kaale alan pek olmaz. O koltuğu oturup direksiyonu tutmadan sağdan soldan duyduğun TEKNİK bilgilerle komik duruma düşersin

Sen neden bu kadar ön yargılısın ki 2000 senesinden beri vectra b sahibiyiz 4senedirde kullanmaktayım dediğim gibi baba mesleğinden dolayı bir çok araba sürdüm ayrıca TEKNİK LİSE okuyorum bu yazında ehliyetimi alıyorum Allahın izniyle daha fazla polemik yaratıp forumu kirletmeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamlamoz -- 18 Şubat 2015; 20:35:41 >

• Reno symbol

• Keyifsiz olduğum zaman kullandığım bütün araçlar keyifsiz geliyor. Keyifliyken her araba keyif verir.
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Benim ön yargım falan yok, farkettiysen opel hakkında herhangi birşey demedim. Benim takıldığım nokta benzetmelerdeydi,ve bu benzetmeleri genelde yapan kitle tespitimdi. Yani ilk mesajındaki marka farklı olsaydı fikrim veya yorumum değişmeyecekti, buda belirttiğin gibi konuyu kirletmeme adına benimde son mesajım olsun.
  • golf 7
    gelsin eksiler
  • 2011 Chevrolet Aveo 1.2 S
  • logan, palio, doğan,

• Mazda 121

• at arabasi

• Albea 10 yıl binme mecburiyetinde kaldık az kahrımızı çekmedi ama 4 teker bi direksiyondan ibaret araba yumruk atsan kaput göçer

• Volvo

• 2002 model clio symbol expression 1.4 8valf 75hp benzinli;

Direksiyonu, debriyaji, freni, vitesi, koltuklari, yol tutusu, yalitimi, konforu ve aklima gelmeyen bir cok yonuyle uyuz bir arabaydi..

arabanin cenabeti diye bir terim olsaydi bu da benim symbolu tanimlamak icin kullanilirdi.. gaza basiyorum vites oynuyor, frene basiyorum kici basi oynuyor, direksiyonu ceviriyorum bosluk evresinden sonra ya kafadan ya arkadan kayiyor, klimayi aciyorum osurur gibi sogutuyor, silecekleri calistiriyorum camin irzina geciyor, debriyaj ise sol ayagimin hakkini asla odeyemez, el frenini cekiyorum borazan gibi otuyor.. uzun yolda poset gibi ruzgardan savrulmasiyla kabustu..
    gençliğimi yedi gudubet..

Bir keresi de sert girdigim bir virajda, koltuklarin olmayan yan destekleri sayesinde, direksiyona mudahale edemeyecek kadar yerimden oldum..
    yuzune bakmadigimiz broadway cok daha zevkli bir aracti bundan ve kaliteli ic mekani vardi..

8 valfli motorun alt devirleri guclu olur tezini mufredatimdan silen araçtır, kesiciye giriyorum kuru gürültü..130dan sonra benzin telef etmek disinda bir is yaptigi da yok..

Iyi yonleri, pörtlek farlarinin iyi aydinlatmasi ve ayi ini gibi bagajiydi.. geçenlerde sorgulama yaptim, yine el degistirmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rallier_61 -- 19 Şubat 2015; 0:45:11 >

• 2012 C3 dizel kusturmalı-hoplatmalı şanzıman. Hala kullanıyorum. Hafta sonu hanımın Palioyu falan kullanırsam oh be diyorum.

• Laguna2

• renault symbol 2012 1.5 dci debriyajı o kadar üstten kavrıyor ki bazen vitese geçmediğini sanıp 1e atıyorum iki üç kez *.* sanırım arabadan kaynaklanan bir sorun komsunun symbolde yok öyle bir sorun
  • Renault megane II otomatik ve Chevrolet kalos ikisininde gidişini yol tutuşunu filan hiç beğenmemiştim kullanırken pek keyifli kullanmamıştım
  • Albea !

Broadway e kötü diyenler heralde lada samara ve şahin e binmemişler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: afutku

sembol 2013 model1.2 fabrika çikisli lpgli,inanin 1 haftada bisikletimi ozledim arabadan sogudum oderece...

Hocam bu bence yanlış olmuş yani ben hangi araba olursa olsun özlerim daralıyorum arabada cam tavan bilmem ne her şekilde daralıyorum.Hepsi keyifsiz bisiklet forever
  • skoda favorit
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.