Şimdi Ara

Kullandığınız EN KEYİFSİZ ARAÇ. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
4.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: huso0655

Hocam kusura bakma ben katilmiyorum,misal yeeni insignia kotu bi aracmi?bu forumda insignia ile passati karsilastirdilar bence bu konuyu bi okumalisin ayrica,hizi seven biri hic olmadim herzaman yavas ve sakin arac kullanirim,vites gecislerini genelde 2800 civari degistirim arkadaslar arasinda genelde az yaktirmamla taninirim 2 yildir opel meriva sahibyim sonderece kalkisi hantal bir aagir aractir(tuple beraber1430 kg) ve ben cok sevyorm uzun yolda konforlu yuksek genis bi aractir ben bu arabayla 30tllik lpg ile 380km yol yapyorum belki dizeller kadar az yakiyor ama duz yoldaki yakiti bu..Kimse tipini begenmez ama benim icin on numara arabadir..

Hocam arkadaşlar arasında arabaya az yaktırmakla tanınırım demişsiniz ve 30 Tl'lik lpg ile 380 km yol yaptığınızı söylemişsiniz. (Kabaca bir hesapla kmde 7.7 kuruş yakmak demek!)
    Belki yüzünüze bir şey demezler ama bence sizin arkadaşlar arkanızdan sizinle çok eğleniyorlardır:) 30 liralık gazla 380 km. yol yapmak nedir ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: lynxoc

quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Hocam kusura bakma ben katilmiyorum,misal yeeni insignia kotu bi aracmi?bu forumda insignia ile passati karsilastirdilar bence bu konuyu bi okumalisin ayrica,hizi seven biri hic olmadim herzaman yavas ve sakin arac kullanirim,vites gecislerini genelde 2800 civari degistirim arkadaslar arasinda genelde az yaktirmamla taninirim 2 yildir opel meriva sahibyim sonderece kalkisi hantal bir aagir aractir(tuple beraber1430 kg) ve ben cok sevyorm uzun yolda konforlu yuksek genis bi aractir ben bu arabayla 30tllik lpg ile 380km yol yapyorum belki dizeller kadar az yakiyor ama duz yoldaki yakiti bu..Kimse tipini begenmez ama benim icin on numara arabadir..

Hocam arkadaşlar arasında arabaya az yaktırmakla tanınırım demişsiniz ve 30 Tl'lik lpg ile 380 km yol yaptığınızı söylemişsiniz. (Kabaca bir hesapla kmde 7.7 kuruş yakmak demek!)
    Belki yüzünüze bir şey demezler ama bence sizin arkadaşlar arkanızdan sizinle çok eğleniyorlardır:) 30 liralık gazla 380 km. yol yapmak nedir ya...

30 lt demiştir hocam.benim atmosferik astra da aynı şekilde 380 -400 km felan yapıyor 30 litre lpg ile

• 30 lt lpg ile uzun yolda mi bu degerleri elde ediyorsunuz benim arac.istanbul trafiginde 30 lt ile 250 kmyi gecmiyor hic
    Keyifsiz arac dedin mi peugeot 206 1.4 hdi gelir benim icin

• Renault 9 en kötüsüydü. Debriyaj+ fren yapayım dedim bir kere. Zor durdu.

Modern araçların içinde sürüş dinamikleri olarak megane 2. Yana yaslanma eğilimi fazla. O nasıl direksiyon ? Sanki bilgisayara bağlı direksiyonlar gibi. Çeviriyorsun, araç dönüyor ama ne bir titreşim, ne bir his, ne bir ağırlık. Hiçbir şey yok. Motor falan taşıyor aracı sıkıntı yok ama araba sürdüğümü hissedemedikten sonra 300 hp olsa ne fayda.
  • 98 kango koltukların kalaslığı hidrolik direksiyonun olmayışı vitesler kanyon vitesi gibi geçmiyordu resmen

• Eski kasa Jazz keyif vermedi. Oyuncak gibi geldi.
  • Sümbül.
  • Ticarilerin tumu cok keyifsiz.

Bineklerde opel astra 1.3 cdti grubu cok ama cok keyifsiz, oepellerin genelinde performans problemi var, bu zevki baltaliyor. Renault, citroen grubu da ayni sekil zevksiz araclar.

• 2004 peugeot partner combivan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    Haa pardon hocam doğrudur hatay ili dörtyol İskenderun ilçeleri arasında genelde uzun yol sayılır ama şehir içi de var...
    Değişiyor ama 350 den aşağı düşmedi hic

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel astra classic III HB 1.6 110 bg...

Vw jetta 2008 1.4 tsi 170 ps benzin canavari ( cok zevkli bi aracti yakit sarfiyatindan dolayi yazdim sadece)

• 2014 bmw 3.16 i

• 1993 MODEL SEAT İBİZA

2001 MODEL SEAT İBİZA

2001 MODEL TOYOTA AVENSİS

2011 MODEL FORD FOCUS

2006 MODEL PASSAT

BUNLARIN İÇİNDE EN KONFORSUZ YOL SESİNİ İÇERİ ALAN ARAÇ 2011 FORD FOCUS TU :)))
  • Ferrari 458 italia. Konfor yok arabada. Motor sesi çok geliyo.

• fd6 ve fb7 OTOMATİK VİTES Honda CİVİC

kesinlikle çok zevksiz bir araçtı, bu araç manuel vites tercih edilmeli.
  • seat leon 2014

gelsin eksiler
  • A4 1.8Tfsı 120hp multitronic. 3-4 ay kullanıp sattım, gerçi satma sebebim kötü olması değildi. Bu arabadan çok daha kötü ve keyifsiz bir çok araba kullandım ancak şu var ki hepsi 15-20tl'lik arabalardı, zaten ucuz otomobillerdi, fakat A4ü 2009 modeldi 62bin tl'ye aldım ve bu paraya BMW 318d, C180 hatta çok daha ucuza Mondeo gibi araçlar da geliyordu. Özellikle direksiyonu bu kadar kopuk, hafif hissiz bir araba görmedim, Nissan micra vardı birde. Biraz viraj kasınca sürekli önden kayma meraklısı, virajlarda yatan, garip bir sürüş pozisyonu, desteksiz standart koltuklar, scootervari şanzımanı, üst devirleri bitik-sadece tork üretimi güzel dizel gibi benzinli motoruyla o paraya özellikle araba kullanmayı sevmem, hiç bişey hissetmeden varacağım yere gideyim diyecek adam için özel tasarlanmış bir araba.

Aslında kullandığım direk en keyifsiz araba Fiat fiorino idi sanırım ama aletin amacı belli, olumsuz bir yorumu pek haketmiyor ama A4 sonuna kadar hakediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcohol06 -- 19 Şubat 2015; 18:39:01 >

• Kesinlikle Astra H 1.3 CDTI
  • BMW 320D

babamın eski arabası. Direksiyonu taş gibi deri koltuk terletiyor ve arabaya binince kendini mezarlıkta gibi hissediyorsun çok basık.
    Yeni aldığı a4 ve x5 e göre aşırı derecede berbat bir araçtı. Yol tutuşu desen virajlarda savuruyordu.
  • Kia Picanto 2011 model.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.