Şimdi Ara

Kullandığınız EN KEYİFSİZ ARAÇ. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Chevrolet cruze.Ne sürüş keyfi var ne konfor.Tank gibi dedikleri doğruymuş meğer.Motor sesi olduğu gibi içerde.Koltuklar taş gibi.Öyle ki basuru olan bi insanı arka koltukta 1 saat götüremezsiniz.O derece yani.Ayrıca amörtisörler de çok sert.Kasislerde falan hopluyor resmen.Gördüğüm en berbat araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 honda civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

1.4 HDI 206+

Motoru iğrençti. Gerçi bütün turbo dizellerin ortak problemi gaz tepkisi. Gaza basıyorum araç gitmiyor, turbo basıncı yükselmeye başlayınca bir anda fırlıyor.

istanbul güneşli tarafına gelirseniz şirket aracı 206+ size kullandırmak isterim. fikirleriniz değişecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Linea'yı yeren insanların sebeplerine baktımda körü körüne yermiş. Ve hemen hemen demeyeyim, hepsi baz versiyon ve donanımsızlıktan şikayetçi. Linea'nın Pop ile Urban-Lounge arasında dağlar kadar fark var.

Çoğu firmanın kullanmadığı elektrikli servo direksiyonu Fiat kullanıyor. 1500 devirden itibaren 200 tork sağlayan motorun hantallığından bahsediliyor. 95HP bir araç bu gün gayet yeterli bir güç sağlıyor. Millet 1.6 90hp 92-93 hp lik araçlar satıyor. Fiat vergi dilimlendirmesini aşıp 1248cc den 95hp 200tork veriyor ama yine bir memnuniyetsizlik var. Kusura bakmayın ama körü körüne yere vuruyorsunuz bu aracı. Gayet test ettiğim tecrübeli olduğum bi araç. 1.6 polodanda 1.6 elsyse dende 1.5 symboldende güçlü bir araç.

Hangi firma elektrik destekli direksiyon kullanmıyor mesela?

• Renault Kangoo 2010 modeldi sanirim gaza basinca arka kapilar titriyor acayip sesler geliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psman -- 20 Şubat 2015; 20:11:14 >
  • Sürdüğüm Symbol Dci.Sürmedim ama yolculuk ettiğim Astra H çok kötüydü bana göre.
  • Tüplü ve sürücü kursu aracı olmasından dolayı olabilir. Hyundai getz 1.4.

Zaten sürücü kursu aracı olduğundan ne yol tutuşunu denedim ne de 3. vitesin üstüne çıktım. O yüzden bunlar hakkında yorum yapamıyorum. Ama gaza bastıktan 1 saniye sonra tepki vermesiyle, kısa oranlı şanzımanına ve 97 beygir motoruna rağmen bunu hiç hissettirmemesiyle kullandığım en kötü araç buydu diyebilirim. 1.3 75 lik fiorinonun bile gaz tepkileri ve sürüş zevki inanın buna bin basar.
  • Yorumlar efsane

Focus kıvrak değilmiş 3 20d virajlarda savuruyormus falan

• astra 1.4 T. Uzak durun aman aman

• Megane 2
    Corsa otomatik
    Fiorino
    Doblo
    2009 Honda civic otomatik
    98 polo
    Golf 4 1.6
    Opel Astra h 1.3cdti
    Fiat 500l 1.3 dizel otomatik(özellikle şanzımanı berbat)
    Clio symbol
    Albea
    Palio

Aklıma gelenler bunlar, bu araçlarda "yeter artık ineyim şu arabadan" demişimdir.Ben araba kullanmayı severim ve araç benim kullanırken aracı bir uzvum gibi düşünürüm.Yukarıdaki listedeki araçları kullanırken öyle düşünmedim, hiç hoşuma gitmedi bu araçlar, bana çok keyifsiz geldi.Kiminin motoru cılızdı, kiminin yol tutuşu kötü, kimi rüzgar ve yol gürültüsünden, kimi motor sesinden, kimi de milinden kopmuş direksiyon hissinden beni mutlu etmedi.Bunlar benim fikirlerim tabiki katılırsınız katılmazsınız, benim fikirlerimden dolayı hiç bir araç iyi veya kötü diyemem, benim sevmediklerim bunlar...
  • 05 Daihatsu Sirion 1.3 motor. Ablam ehliyetini alınca çarpa sürte öğrenmesi için almışlardı ve keşke almasalardı.. Araç zaten 1.3 motor, beygiri düşük ve torkuna bakmadım ama muhtemelen beygirinden düşük torku vardır. Böyle dandik bir arabaya binmemiştim hayatımda. toprak yoldu 60 ile viraja girmiştim araba 2 kere spin atmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Merak edyorm kendi araciniz nedir?30 yasindayim bu yasima kadar bana ait olmasada epey araba kullandim,reno,chevrolet,fiat,lada,toyota,hundai,ve suan aracim opel ve 2005 model bana gore direksyonu en hosuma giden opel oldu ama encok merak ettim golf olmustur bukadar ozel bir arabami merak edyorm..

Benim şuan altımda Passat+Fiesta var ama çok araba değiştirdim, çok araç sürdüm. Opel kadar rahatsız, sürüş hissi olmayan, ruhsuz bir marka görmedim hayatımda. Hadi Astra'yı biraz ayıralım köşeye, Focus'dan sonra segmentinin en iyi yol tutuşuna sahip ama yine de çok ruhsuz ve tepkisiz araçlar. 2011 ve üstü Fiat Bravo kötülenir bu forumda mesela, ama şöyle diyebilirim ki, Fiat Bravo'nun sürüş zevki Opel'in çoğu aracından kat kat iyi.

Opelin direksiyonu hissiz diyorsaniz hic hissiz direksiyonlu arac surmemissiniz. Astra h in hem yol tutusu hem direkaiyon hissiyati cok iyiydi. Japonlara binin ve hissiz direksiyon neymis gorun. Jazz corolla vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

toros sw, bana odunun arabadaki tanımını sorun size torosu göstereyim, bu aralar reklamı meşhur iyice soğuttu arabadan

https://www.youtube.com/watch?v=zoVDzHaNx3g

Bu arabada vites yolarının nasıl muamma olduğunu bilirsiniz.

Geçenlerde kaza videosu vardı, hemzemin geçitte duruyor toros, tren geliyor. Toros çalışmakta, kalkış yapacak ama vitese geçiremediği için arkadan boşa eksoz atıyor, ardından güüm 2 kişi mevta. Direk ölüm sebebi şanzımanı yani.

• 2009 model ilk nesil Honda City kullandığım en keyifsiz,otomobile benzemeyen bir garip araç.Araçta hiç bir olumlu yan yok.Gaz tepkileri ölü ne kadar basarsan bas pedala araç hızlanmamak için büyük çaba sarf ediyor,direksiyon desen bir garip aşırı hissiz ucuz otomobil yapılır tamam ama bu kadarda garip otomobil yapılmaz symbol bile city den kat kat daha otomobil hissi veriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

quote:

Merak edyorm kendi araciniz nedir?30 yasindayim bu yasima kadar bana ait olmasada epey araba kullandim,reno,chevrolet,fiat,lada,toyota,hundai,ve suan aracim opel ve 2005 model bana gore direksyonu en hosuma giden opel oldu ama encok merak ettim golf olmustur bukadar ozel bir arabami merak edyorm..

Benim şuan altımda Passat+Fiesta var ama çok araba değiştirdim, çok araç sürdüm. Opel kadar rahatsız, sürüş hissi olmayan, ruhsuz bir marka görmedim hayatımda. Hadi Astra'yı biraz ayıralım köşeye, Focus'dan sonra segmentinin en iyi yol tutuşuna sahip ama yine de çok ruhsuz ve tepkisiz araçlar. 2011 ve üstü Fiat Bravo kötülenir bu forumda mesela, ama şöyle diyebilirim ki, Fiat Bravo'nun sürüş zevki Opel'in çoğu aracından kat kat iyi.

Opelin direksiyonu hissiz diyorsaniz hic hissiz direksiyonlu arac surmemissiniz. Astra h in hem yol tutusu hem direkaiyon hissiyati cok iyiydi. Japonlara binin ve hissiz direksiyon neymis gorun. Jazz corolla vs.

Yeter ama sıktınız rezalet rezalet cevaplar. ''Yok arabaya binmedin, yok sürmedin, yok şuna binmedin, yok buna binmedin'' oturup burada sahip olduğum veya kullandığım arabanın listesini mi yapayım. Astra'nın yol tutuşu çok iyi. Ama bir Ford gibi bir BMW gibi en ufak sürüş hissi yok araçta, kalas gibi bir direksiyon, kalas gibi bir araba. Yok yani zorlamayın, VW'den sonra bir de siz çıkmayın fanboy Opel'cilerle hiç uğraşamam. Japon arabalarına zaten laf etmiyorum, onlar zaten sürüş zevki olmayan arabalar bir çoğu.

Duzgun konus asil sen siktin. Bak ne yazmissin.

çok araç sürdüm. Opel kadar rahatsız, sürüş hissi olmayan, ruhsuz bir marka görmedim hayatımda

Acik acik surdugum en hissiz araba Opeldi demissin. Sonra atarlaniyorsun yok ona bindim buna bindim diye. Yok Japonlar haric bilmem ne diye kiviriyorsun. Arkadasim yazdigin ortada Japonlar haric yazmis misin yazmamissin. Biz muneccim miyiz bu senin yazmadiklarini bilecegiz. Acik acik bindigim en hissiz araba Opeldi demissin. Ben de Japonlara binmemissin demekki dedim. Sacma sapan cevap veriyorsunn.

Ya Turkce bilmiyorsun ya da kendi yazdiklarindan bir habersin.

• En dolu lineayi kullandim 1.6 mjet emotion plus bi de ses algılama vs vs neler nler vardı arabada fakat rezelligin daniskası.

Koltugu en alta getirmeme ragmen bir turlu ideal surus pozisyonuna gelemedim resmen havada asılı kaldım. Direksiyon küçücük ve baha bi kalın. Gaz ve debriyaj aşırı igrenc birbiriyle hic alakasi olmayan iki pedal.

En ufak yan ruzgari yiyor araba virajlarda hic stabil degildi.(Bunda tabi eş zamanlı olarak focus 2 tdci kullanmaninda payı vardır)

Araba cidden kotuydu hani araba full du koltuklar hostu dijital klima iyiydi motor fena iyiydi fakat sürüş zevki cok cok kötüydü.

99 model 1.2 otomatik corsa bile poposunu yerinden kaldirmayan haliyle bile daha cok zevk veriyordu

• Civic

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeter ama sıktınız rezalet rezalet cevaplar. ''Yok arabaya binmedin, yok sürmedin, yok şuna binmedin, yok buna binmedin'' oturup burada sahip olduğum veya kullandığım arabanın listesini mi yapayım. Astra'nın yol tutuşu çok iyi. Ama bir Ford gibi bir BMW gibi en ufak sürüş hissi yok araçta, kalas gibi bir direksiyon, kalas gibi bir araba. Yok yani zorlamayın, VW'den sonra bir de siz çıkmayın fanboy Opel'cilerle hiç uğraşamam. Japon arabalarına zaten laf etmiyorum, onlar zaten sürüş zevki olmayan arabalar bir çoğu.

Duzgun konus asil sen siktin. Bak ne yazmissin.

çok araç sürdüm. Opel kadar rahatsız, sürüş hissi olmayan, ruhsuz bir marka görmedim hayatımda

Acik acik surdugum en hissiz araba Opeldi demissin. Sonra atarlaniyorsun yok ona bindim buna bindim diye. Yok Japonlar haric bilmem ne diye kiviriyorsun. Arkadasim yazdigin ortada Japonlar haric yazmis misin yazmamissin. Biz muneccim miyiz bu senin yazmadiklarini bilecegiz. Acik acik bindigim en hissiz araba Opeldi demissin. Ben de Japonlara binmemissin demekki dedim. Sacma sapan cevap veriyorsunn.

Ya Turkce bilmiyorsun ya da kendi yazdiklarindan bir habersin.

+1

Bu arkadaşın forumda kendisini benim için "forumun en mesajları gıcık eden üyesi" konumundaki yerini her mesajıyla biraz daha perçinlemesi ve herkesin mesajlarından kendisinin ne olduğunu anladığının farkında olmaması üzücü.

• 2011 Nissan micra 60 bg cvt
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.