Şimdi Ara

Kullandığınız EN KEYİFSİZ ARAÇ. (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
2
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiat Linea ve Citreon Nemo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Hemican

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Merak edyorm kendi araciniz nedir?30 yasindayim bu yasima kadar bana ait olmasada epey araba kullandim,reno,chevrolet,fiat,lada,toyota,hundai,ve suan aracim opel ve 2005 model bana gore direksyonu en hosuma giden opel oldu ama encok merak ettim golf olmustur bukadar ozel bir arabami merak edyorm..

Benim şuan altımda Passat+Fiesta var ama çok araba değiştirdim, çok araç sürdüm. Opel kadar rahatsız, sürüş hissi olmayan, ruhsuz bir marka görmedim hayatımda. Hadi Astra'yı biraz ayıralım köşeye, Focus'dan sonra segmentinin en iyi yol tutuşuna sahip ama yine de çok ruhsuz ve tepkisiz araçlar. 2011 ve üstü Fiat Bravo kötülenir bu forumda mesela, ama şöyle diyebilirim ki, Fiat Bravo'nun sürüş zevki Opel'in çoğu aracından kat kat iyi.

Opelin direksiyonu hissiz diyorsaniz hic hissiz direksiyonlu arac surmemissiniz. Astra h in hem yol tutusu hem direkaiyon hissiyati cok iyiydi. Japonlara binin ve hissiz direksiyon neymis gorun. Jazz corolla vs.

Yeter ama sıktınız rezalet rezalet cevaplar. ''Yok arabaya binmedin, yok sürmedin, yok şuna binmedin, yok buna binmedin'' oturup burada sahip olduğum veya kullandığım arabanın listesini mi yapayım. Astra'nın yol tutuşu çok iyi. Ama bir Ford gibi bir BMW gibi en ufak sürüş hissi yok araçta, kalas gibi bir direksiyon, kalas gibi bir araba. Yok yani zorlamayın, VW'den sonra bir de siz çıkmayın fanboy Opel'cilerle hiç uğraşamam. Japon arabalarına zaten laf etmiyorum, onlar zaten sürüş zevki olmayan arabalar bir çoğu.

Hocam valla fanboylukla alakası yok.focus 2 kullandım 2.5 kullandım opel felan bir kenara gerçekten odun gibi arabalar.Bana göre orta segmentte bu arabaları öne çıkaran 1.6 TDCI motoru(2014 e kadar yoktu diğer markalarda)bir de dediğim gibi iri ve gösterişli kasası idi(bizim millet gösterişi sever)idi...bakın tekrar ediyorum bu söylediğim focus 2 ve 2.5 hakkındadır diğerlerlerini bilmiyorum.Bu focuslar bir kütüğe 4 teker takmışsın, bir de direksiyon tamam.böyle arabalar idi.bozuk yolda sürekli tıkırtı yapar her yeri sallanır yalıtım ve izolasyon çok zayıftı.üstelik işçiliği de zayıftı.yani opel ve vw kalitesinden uzak araçlar idi şimdi doğru konuşmak lazım.opeli batıran zayıf 1.3 cdtı motor ve easytronic şanzuman ın hataları oldu.vw ise fiyat politikası gereği eleştirilere uğruyordu ford aradan sıyrılır gibi oldu ama bence yine de bu markaların gerisindedir ford.

• Selam
    Aslında konuya yazmayacaktım ama en son haftasonu için kiraladığım Corsa "bitse de versem artık" dedirtti. Performans bazlı yorum yapmayacağım fakat yol bilgisayarı olmaması büyük dert :). Bi de kliması sanki yetersiz geldi, ön camdaki buğuyu bile açamadı zat.

• Chevrolet Cruzel

• Benim son dönemde kullandığım en keyifsiz araç Toyota Avensis 1.6 idi. Çok hantal bir motoru var. Konfor vb fena değildi, ama motor iyi olmadıktan sonra gerisinin pek gereği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fa229

quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Merak edyorm kendi araciniz nedir?30 yasindayim bu yasima kadar bana ait olmasada epey araba kullandim,reno,chevrolet,fiat,lada,toyota,hundai,ve suan aracim opel ve 2005 model bana gore direksyonu en hosuma giden opel oldu ama encok merak ettim golf olmustur bukadar ozel bir arabami merak edyorm..

Benim şuan altımda Passat+Fiesta var ama çok araba değiştirdim, çok araç sürdüm. Opel kadar rahatsız, sürüş hissi olmayan, ruhsuz bir marka görmedim hayatımda. Hadi Astra'yı biraz ayıralım köşeye, Focus'dan sonra segmentinin en iyi yol tutuşuna sahip ama yine de çok ruhsuz ve tepkisiz araçlar. 2011 ve üstü Fiat Bravo kötülenir bu forumda mesela, ama şöyle diyebilirim ki, Fiat Bravo'nun sürüş zevki Opel'in çoğu aracından kat kat iyi.

Opelin direksiyonu hissiz diyorsaniz hic hissiz direksiyonlu arac surmemissiniz. Astra h in hem yol tutusu hem direkaiyon hissiyati cok iyiydi. Japonlara binin ve hissiz direksiyon neymis gorun. Jazz corolla vs.

Yeter ama sıktınız rezalet rezalet cevaplar. ''Yok arabaya binmedin, yok sürmedin, yok şuna binmedin, yok buna binmedin'' oturup burada sahip olduğum veya kullandığım arabanın listesini mi yapayım. Astra'nın yol tutuşu çok iyi. Ama bir Ford gibi bir BMW gibi en ufak sürüş hissi yok araçta, kalas gibi bir direksiyon, kalas gibi bir araba. Yok yani zorlamayın, VW'den sonra bir de siz çıkmayın fanboy Opel'cilerle hiç uğraşamam. Japon arabalarına zaten laf etmiyorum, onlar zaten sürüş zevki olmayan arabalar bir çoğu.

Duzgun konus asil sen siktin. Bak ne yazmissin.

çok araç sürdüm. Opel kadar rahatsız, sürüş hissi olmayan, ruhsuz bir marka görmedim hayatımda

Acik acik surdugum en hissiz araba Opeldi demissin. Sonra atarlaniyorsun yok ona bindim buna bindim diye. Yok Japonlar haric bilmem ne diye kiviriyorsun. Arkadasim yazdigin ortada Japonlar haric yazmis misin yazmamissin. Biz muneccim miyiz bu senin yazmadiklarini bilecegiz. Acik acik bindigim en hissiz araba Opeldi demissin. Ben de Japonlara binmemissin demekki dedim. Sacma sapan cevap veriyorsunn.

Ya Turkce bilmiyorsun ya da kendi yazdiklarindan bir habersin.

+1

Bu arkadaşın forumda kendisini benim için "forumun en mesajları gıcık eden üyesi" konumundaki yerini her mesajıyla biraz daha perçinlemesi ve herkesin mesajlarından kendisinin ne olduğunu anladığının farkında olmaması üzücü.

+1 de benden.

Ben de zamanında tartıştım bu arkadaşla opel konularında. Fikirlerine bir şey diyemem zorla da değiştiremem ne derse desin saygım var. Artık yazmıyorum da mesajlarına. Ancak mesajları bu kadar itici olan, kendi fikirleriyle uyuşmayınca hemen fanboy damgasını yapıştıran, başka yorumlara kapalı nadir kişiyle karşılaştım diyebilirim. Cihanair vw için neyse bu arkadaş da ford için odur bana göre. Cihanairin üslubu daha iyi ama hakkını yemeyelim

BU arkadas Ford fani mi bir de Opel fanlari diyo hahaha. Bir bmw Ford degil demesinden anlamaliydim aslinda.
    Herkesin dusuncesine saygim var isterse Ford Bentleyden iyi yazsin umurumda degil ama birisi de karsit gorus belirttigi zaman atarlanmayacaksin sacma sapan saygisizca cevap vermeyeceksin.

Mesela Cihanair adama karsi neler neler diyorlar gene de ben pek gormedim saygisiz cevap yazdigini. Fikirleine katilmiyorum ama saygili adam.

• Yorumlara bakılırsa baştan aşağı, kullanılacak keyifli bir otomobil yok gibi bir şey...

Yakın zamanda otomobil almayı düşünüyorsanız buradaki her yorumu dikkate almayınız, her yoruma itimat etmeyiniz

• partner 1.9d
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Kullananların çok memnun olmasına rağmen ben hiç keyif alamadım; Astra G ve Vectra B 1.6 GL.
    Halbuki Astra A'yı kullanmak çok keyifliydi.

Diğerleri, Dacia Logan Mcv ve Dacia Dokker,
    Bir de Kia Sorento'nun ilk versiyonu, XForce olmayanları. Ne gidiyordu, ne duruyordu, ne de dönüyordu. Hissis bir araçtı.

Hocam Astra A yok ki,Astra F var ilk olarak.Vectra A'mı demek istediniz yoksa Astra F'mi? Anlayamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9888

quote:

Kullananların çok memnun olmasına rağmen ben hiç keyif alamadım; Astra G ve Vectra B 1.6 GL.

Bir de Kia Sorento'nun ilk versiyonu, XForce olmayanları. Ne gidiyordu, ne duruyordu, ne de dönüyordu. Hissis bir araçtı.

Hocam Astra A yok ki,Astra F var ilk olarak.Vectra A'mı demek istediniz yoksa Astra F'mi? Anlayamadım.

Astra F demek istemiştim, vectra'larla ve corsalarla karıştırıp A yazmışım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 9888

quote:

Astra F demek istemiştim, vectra'larla ve corsalarla karıştırıp A yazmışım.

Anladım hocam

• FİAT LİNEA
  • Murat 131 Ben hayatımda bu kadar dar ve konforsuz araba görmedim bildigin 4 tekerlekli tornete motor koymuşlar.
    Birde yyumurta kasa accent ayni seyler bu araba icin geçerli

• Tofas sahin, dogan, serce, 124 haci muro.

Kucukken bilyali araba yapar binerdik o arabarimiz bile kus serisinden daha konforluydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 25 Şubat 2015; 5:14:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anti Fiatcı gibi gözükmek istemem ama Fiorino ve Linea kullandım. Hayatımın en kötü dakikalarıydı. Yok yok o kadar da değil ama gerçekten araç ruhu yoktu bana göre.
  • Toros ve dogan l. Keyif almadigim araclar
    sahip olduklarim tempra sxa. 307 xt preimum .tipo ie.focus1.focus 3. Megane 2 suankide

en keyifliside 307 xt ..

• Clio Symbol, ve Fiat Linea kullandığım en keyifsiz araçlardı.
  • Fiat Uno
    Fiat Linea
    Hyundai Accent 1.3 (eski kasa)
    Clio Symbol 1.4 (eski kasa)
  • Bu kasa polo

Sürüş pozisyonu bir tuhaf ayrıca pedalların tamamı aşırı yumuşak, size bir bilgi sağlamıyor. Direksiyon keza öyle.

Bir de albea var. Konuşmaya gerek yok diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperAkbilgi -- 25 Şubat 2015; 11:18:05 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.