Şimdi Ara

Kullandığınız EN SORUNSUZ araç hangisiydi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
4
Favori
4.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mazda 323 hiç bir ekstra bakım vs olmaksızın bir kere bile olumsuzluk yaratmadı teklediğini dahi hatırlamıyorum. ama parçası yok ve çok aşırı pahalı ikinci elde 1 323 satana kadar 5 belki 10 şahin alır satarım gibi geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wehrmacht -- 13 Ağustos 2013; 20:48:11 >
  • Toyota Corolla efsane kasa 1.3

mitsubişi karizma 1.6
  • megane II dci 3 yilda 45000 km sifir problem
  • 97 Polo 2.5 yıl kadar kullandık egsozu patlamıştı yalnızca.

Birde arabayı yıkarken son kalan suyu motora dökmüştüm.3 gün göstergeler çalışmamıştı
  • yeni fiat bravo
  • Toyota corolla..

Benzinini yağını koyduk başka masraf yapmadık her yere götürdü maşşallah
  • 90 model taksi çıkması tofaş kartal biz 3. Sahibiyiz ilk sahibi taksi olarak kullanmış ama fazla hırpalamamış 2. Sahibi her 5.000 km de bakımını yaptırmış araba 3 yıldır bizde yeni akü ve silindir kapak contası dışında masraf açmadı şu ana kadar hararetin 95 den aşağı inmemesine rağmen.3 kere yolda kaldık 2 sinde akü bitti bi tanesinde benzinlikten parayı verip tüp almadan gittik ve yolda tüp bitti bunların dışında arabayı hep köy yollarında kullandık o yüzden ön takım ayar istiyo artık direksiyonu bırakınca sola doğru gitmeye başlıyo araba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

En sorunsuz;

2004 Audi A3 1.6 Otomatik (2010'da sattım)

1992 Renault Broadway (Hala kullanıyoruz)

En sorunlu;

2003 Alfa Romeo 147 1.6 (2008'de sattım)

2005 Alfa Romeo 156 1.6 (2011'de sattım)

iki alfa romeo yu aynı anda aldınız o zaman başka bir açıklaması yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: temizyurek

quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

En sorunsuz;

2004 Audi A3 1.6 Otomatik (2010'da sattım)

1992 Renault Broadway (Hala kullanıyoruz)

En sorunlu;

2003 Alfa Romeo 147 1.6 (2008'de sattım)

2005 Alfa Romeo 156 1.6 (2011'de sattım)

iki alfa romeo yu aynı anda aldınız o zaman başka bir açıklaması yok gibi

Hayır 147'i 1 sene önce satın aldım. İlk 1 sene herşey çok güzeldi onun için 2.araç tercihinde Alfa'dan yana yaptım lakin sonradan yüzümüzü kara çıkardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: krmlfc

90 model taksi çıkması tofaş kartal biz 3. Sahibiyiz ilk sahibi taksi olarak kullanmış ama fazla hırpalamamış 2. Sahibi her 5.000 km de bakımını yaptırmış araba 3 yıldır bizde yeni akü ve silindir kapak contası dışında masraf açmadı şu ana kadar hararetin 95 den aşağı inmemesine rağmen.3 kere yolda kaldık 2 sinde akü bitti bi tanesinde benzinlikten parayı verip tüp almadan gittik ve yolda tüp bitti bunların dışında arabayı hep köy yollarında kullandık o yüzden ön takım ayar istiyo artık direksiyonu bırakınca sola doğru gitmeye başlıyo araba

cidden epey sorunsuzmuş..

• En sorunsuz Corolla en sorunlu Opel Vectra...

• Türkiye'nin gelmiş geçmiş en sorunsuz arabası Renault 12 dir

abs-esp-elektrikli cam (gerçi bir modelinde vardı) -hava yastığı-klima (klima da bir modelinde varmış) gibi gereksiz donanım olmadığından arıza gibi bir şeyde olmuyor :)
  • Mitsubishi colt
    Mitsubishi carizma
  • Juke

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Jazz
  • imzamdaki arac, 75000km de hala sorun yok, onceki aracim c180 de 50 binkm de sorun cikarmadi, ondan onceki olan corolla 1,4D aracimda sorun cikarmadi, otomobil konusunda sansliyim baya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Honda Civic
  • Japon üretimi 1993 Corolla ailecek 2006 yılına kadar kullandığımız arabaydı. Araç hiçbir sorun çıkarmadı ve servis yüzü görmedi. Sonrasında 2006 yılından beri Avensis kullanıyoruz ve aynı durum onda da geçerli. Toyota sorunsuz araç demektir, bunu herkes bilir.

2001 Civic, 2006 Civic ve şu an son olarak 2013 Civic Elegance kendi aracım. Yeni kasası yerli üretim olsa da çok memnunum. Honda da benim için sorunsuzluk ve güven demek.

Dolayısıyla Japonlar bu işi iyi yapıyor arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Mitsubishi Lancer

• quote:

Orijinalden alıntı: kaaann

quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Mitsubishi Lancer

No problem in Mitsubishi
    ciddi anlamda Bi sonraki aracın da Mitsubishi olacak inş.
    Space star olabilir mesela.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.