Şimdi Ara

Kullandığınız EN SORUNSUZ araç hangisiydi? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
4
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    O zaman dikkatle listeye bir daha bak Hyundai bile 3. sırada eeee o zaman nasıl oluyorda OPEL alman panzeri oluyor????
  • 92 corolla, 95corolla, 2006corolla, 2013 yaris, rutin bakım hariç tık demedi araçlar maşallah. C3 2006 model, 7ay kullandım, servisten çıkaramadım sattım alan kişi de çok masraf etmiş satmış. Bi volvo alamazsam yine toyota alırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

O zaman dikkatle listeye bir daha bak Hyundai bile 3. sırada eeee o zaman nasıl oluyorda OPEL alman panzeri oluyor????

O beni ilgilendirmez.

Sen adama bilip bilmeden konuşma listede opel yok dedin bende sana listede olduğunu gösterdim.

• insideman kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler arkadaşım uyarın için ...
  • yine burada boş konuşan laklakçı takımı istediğiniz kadar test ve veri inceleyin beyler.. Buaraçlar haybeye satılmıyor bu kadar ve diyorum ki bu paraya Opel den daha iyi bir araba yok olmadı olamaz... Yani kendi segmentinde fiyat bölü! performans oranı en yüksek araçtır!! bunu da araştır... sorunlar nelermiş bunları da bir araştır.. 90 lı yıllardan kalma bilgilerle kulaktan dolma efsanelerle bilmem nelerle gelip burada atmanın alemi yok..
  • benim sorunsuz aracım hiç olmadı, ya arabalarda sorun var yada bende. 75 opel sorunsuz sayılırdı. oda 1 yıl kullandım zaten ondan sorun çıkarmamıştır .
  • X-Trail akar ama mazotu biraz fazla yakar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.