Şimdi Ara

Kullandığınız EN SORUNSUZ araç hangisiydi? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
4
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Albea, sorunsuz olmasından dolayı bazen kızıyorum. Benim gibi uğraşmayı seven birine böylede olmazki yağını bile 7000 km de değiştiriyorum

7000 mi? Sebep?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sorunsuzu a4 1.9 tdi.
    En sorunlusu a4 2.5 quattro.

Arabanin her yani elektronik (2002 model aracta navigasyonun ne isi var ) sorun cikariyor. Zevk icin alabileceginiz bir araba gunluk kullanima bence uygun degil.

• 98 uno 70 SXIE, triger degisim zamanı gelmişti o değişti, iki kez de motoru sogutan fanin kablosu değişti ( 2 yıl kullandim))
    97 corolla gli, z rotlari değişti(usta yasından dolayı zamanı geldigini söyledi, birazda benim hatam karlı yolda uzun sure altı surtunerek gittim)
    Bir kezde kadrandaki çubuk hareket etmedi arkasından bi lastik değiştirdiler.( arac 4 yıl bizde 2 yıl eniştem de kullanıldı eniştemin ilk aracı, şoförlük sıfır, 4 bin devirin altına pek dusmezdi bu arada stop ettirme korkusundan))))

• 93 corolla gli 4 yıl (33 bin km ), 98 corolla gli special 11 yıl (166 bin km). 98'i babam çok titiz kullanırdı, bana elletmezdi pek. Tek bakımı yağ ve su. 93ü köpek gibi devir çevirtirdim onunda sadece baskı balata değiştim. bunun dışında oda sadece yağ ve su bakımı ile yolda bırakmadı. 93'ü 14.700e (2008), 98'i 17,600e (2012) sattık. bu araçların temizini bulun, gerekirse 1-2 fazla verin, gözünüz kapalı alın. yıllarca sorunsuz şekilde binin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WapTRyphoon -- 18 Mayıs 2014; 3:08:27 >
  • En sorunsuzu focus 1 di
    En çok sorunda 2003 audi a4 te yaşadım her gün farklı bi arıza çıkardı

• Caddy im maşallahı var
  • 2000 yılında sıfır aldığımız Kia Ceres pickup 7 yıl 75bin km kullanıp sattığımızda tek bir vidasını dahi değiştirmedik.

2011 Ocakta aldığım pert kayıtlı olduğunu öğrenip dava açtığım Opel Astra H 1.3 cdti araç ile iyi bir tamirci çevrem oldu. Ama şu da var arızalar hep önceden kaynaklanan hatalar yüzündendi. Bende iken yeni bir arıza çıkartmadı.
  • corolla larım hiç sorun çıkarmadı şükür... honda da sıfır sorun.....
  • 2001 model Hyundai Accent
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

quote:

Orijinalden alıntı: Mono Italiano

Albea, sorunsuz olmasından dolayı bazen kızıyorum. Benim gibi uğraşmayı seven birine böylede olmazki yağını bile 7000 km de değiştiriyorum

7000 mi? Sebep?

Yağ özelliği kaybetmesin istiyorum. O performansı sürekli yaşamak istiyorum. Keyfi kullandığım için eski yağ ile dolaşmak istemiyorum.

He eskiden Castrol gibi dandik bir yağ kullandığım için 6000 dedimmi motor traktöre dönüşüyordu onun etkisiyle öyle yapıyordum. Sonra Shell e geçtim 10.000 e kadar aşırı bi deişim göstermiyodu ama ben yinede o tozlu yağı kullanmak istemeidğim için değiştiriyodum. Şuan Selenia 5w-30 Wide Range Pure Energy kullanıyorum. Artık seleniadan şaşmam, motor hiç bu kadar iyi olmamıştı.

• opel astra en sorunsuz araçların başında gelir ve de en dayanıklı araçların... Teneke ile gezen boş konuşan laklakçı takım bilmeyebilir ama standartlarının ve fiyatının çok çok üzerinde arabadır kendisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Fiat Bravo 1.6MJet Dualogic.

3.5 yıl, 34.000km, 1 defa sorun çıkardı.

Çıkardığı sorun neydi ? Nasıl çözdünüz ne kadara mal oldu ?
  • 97 model Toyota Corolla. 17 yaşında daha tık demedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gorko15

97 model Toyota Corolla. 17 yaşında daha tık demedi.

efsane mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wave61 -- 18 Mayıs 2014; 13:03:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Opel Astra. Şaka yaptığımı sananlar varsa ciddiyim

Aynen 2001 opel astra edition

• quote:

Orijinalden alıntı: wave61

quote:

Orijinalden alıntı: gorko15

97 model Toyota Corolla. 17 yaşında daha tık demedi.

efsane mi

Efsane kasa dedikleri herhalde 97 kasalar. Sağlam arabaymış ama nerelere girdi çıktı hiçbir şey olmadı.

Gerçi araçta hata vericek donanımda yok. Arada bi radyo bozuluyodu o kadar

• Şu ana kadar sorunlu aracımız olmadı. Ama kullandığım en kötü araç Chevrolet Aveo idi. Hep söylerim, böyle kötü araba görmedim.

Daha kötüsü şirketin bana Konya'da veridği Clio Symbol idi. Yeni kasası iğrenç olmuş. Araç sıfır, bir de bana "sana sıfır araç verdik" falan diyorlardı.

2012 model Fluence 'i geri alıp onu vermişlerdi. Yok böyle dandik bir araç.

Amerika'da Chevrolet Malibu var idi, o da Opel İnsignia kadar iyi değildi. Chevrolet'ler kötü araçlar.Tek hoşuma gideni Captiva
  • Audi A3, 1.6. 10 yaşındayken almıştım, brc lpg taktırıp 4 yıl kullandım. Eksi 25 derecede de artı 40 derecede de kullandım, 14 saat sadece iki kez yemek molası vererek 1100 km durmadan gittim, tık demedi. bu işin motor kısmı. İç malzemelerde Bozulma dökülme olmadı, en ufak bi çıtırtı takırtı sesi çıkarmadı, kaportada boyada dökülme soyulma olmadı. Adamlar gerçekten yapmış. Üşenmemişler, malzemeden Kaçmamışlar, yapmışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wave61

opel astra en sorunsuz araçların başında gelir ve de en dayanıklı araçların... Teneke ile gezen boş konuşan laklakçı takım bilmeyebilir ama standartlarının ve fiyatının çok çok üzerinde arabadır kendisi.

enteresan. 2004 sıfır astra classic arac almıştık. Benzinli.
    Önce yakıt sistemiyle ilgili sonrada direksiyon hidroliği ile ilgili sorun çıkardı.
    Keza kuzenimde o dönem ikinci el astra almıştı, benzinli. O da sorunlardan bıkıp satmıştı.
    Astranın sorunsuz bir arac oldugunu ilkkez burada sizden duydum. Hala kullanıyorsanız dilerim devam eder sorunsuzluğu..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.