Şimdi Ara

Kullandığınız EN SORUNSUZ araç hangisiydi? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
4
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1993 Model Mazda 626 aracımı 2012-2014 yılları arasında sorunsuz kullandım, yağ, filtre, keçeler haricinde bakım yüzü görmedi...
  • Japonlar genelde sorunsuz tarafta
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX870M

Bmw e46 2003 325i 747bin km kullanıldı. Bakım dışında servise gitmedi. Bi gece otobanda onumdeki kaza yaptı bende ona vurdum pert oldu... 2012

Naptiniz ticari taksi olarak mi kullandiniz. Aldiginiz yakiti hesaplamaya calistim da matematigim yetmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2004 punto 1.3 multijet

sadece düzenli 10 bin bakımı ve gerekli sarf malzemeler ile 230.000 km'de computest sonucu %88
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

quote:

Orijinalden alıntı: GTX870M

Bmw e46 2003 325i 747bin km kullanıldı. Bakım dışında servise gitmedi. Bi gece otobanda onumdeki kaza yaptı bende ona vurdum pert oldu... 2012

Naptiniz ticari taksi olarak mi kullandiniz. Aldiginiz yakiti hesaplamaya calistim da matematigim yetmedi

Sigorta acentesinin arabasıydı paris-berlin-münih-zurih arası surekli git gel yapıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

2004 model clio 35.000 km'de aldım , 72.000 'de sattım , bakım dışında sıkıntı çıkarmadı.

2010'da civic aldım 10.000'de lpg taktım , şu an 80.000'de tıkır tıkır işliyor.

70-80.000 hatta ve hatta 100.000 km'ler araçların sorunlu veya sorunsuz olabilme ihtimalini gösteren km'ler değil bana göre.

Bi aracın gerçekten sağlam ve uzun km'ler hizmet ettiğini söyleyebilmek için bi 200.000 km devirmek gerekir diye düşünüyorum.

200bin honda için çok düşük bir km. Bakımları düzenli olarak yapılan ve doğru şartlarda kullanılan aracın en az 500bin görmesi gerekiyor
  • rabbit
  • Mitsubishi lancer

• Fiat Bravo 1.6MJet Dualogic.

3.5 yıl, 34.000km, 1 defa sorun çıkardı.
  • dhyegirdimkendimegeldim kullanıcısına yanıt
    o dediğini bazı şerefsizler bilerek yapıyor ticari araç kullanıp bu işten para kazananların en çok dikkat ettikleri şeydir o tıpanın takılması
    ülkede tork anahtarı mantığı yok lastiğinde belli bir torkta sıkılması lazım bizde öküz gibi abanıyorlar
    sanki gavurun malı gibi muamele görüyorsun
  • 2008 iveco daily..
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    dualogic zaten sorun kumkuması nasıl hiç sorun çıkarmadı boşa atma vakaları felan balata
  • Efsane kasa corolla ve b5 passat allaha. Cok sukur agir bi sikinti yasamak cok cok sukur ..

• 2001 hyundai accenti 0km aldik 225000 km oldu birkere yolda birakmadi hala kullaniyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAYIN FORUMDAŞLARIM BENİMDE BİR FLUENCE MERAKIM VAR . FAKAT BU ARAÇLAR NASILDIR NE YAKAR BİR

BİLGİM YOK . BİRDA LİNEA MI ALIYIM FLUENCE Mİ PARAM 45.000 TL.

YORUM VE DÜŞÜNCELERİNİZİ BEKLİİYORUM...
  • Doğan slx

• Honda civic

• astra

edit:5 yıl kullandım 1 kez olsun sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 17 Mayıs 2014; 16:41:37 >
  • Albea, sorunsuz olmasından dolayı bazen kızıyorum. Benim gibi uğraşmayı seven birine böylede olmazki yağını bile 7000 km de değiştiriyorum
  • 2005 focus 1. Sorunsuzdu

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.