Şimdi Ara

Kullandığınız EN SORUNSUZ araç hangisiydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
4
Favori
4.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, konfor - donanım - yakıt ekonomisi vs. gibi konuları bir kenara bırakarak; SORUNSUZLUK açısından en memnun kaldığınız, periyodik bakımları dışında servis yolu görmeyen aracınız oldu mu? Olduysa marka/model belirtir misiniz?

• Opel Astra. Şaka yaptığımı sananlar varsa ciddiyim
  • en sorunsuz aracım honda civic en sorunlusu da citroen c3 tü

ama baştan söyleyeyim birazdan burası çok karışır
  • En sorunsuz Mitsubishi Carisma , en sorunlu Clio.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai getz sağı solu biraz dokular de motor konusunda sorun çıkarmadı pek. Tek sorunu çıktı o da serviste yağ vidasini çok sikmislar kecesi patlamış. Yağ akitti.

Gerçi araç ta 50 binde ne sorunu olacak :D
    Ama 2006 model

• Sorento.Verigsi,yakıtı fazla ama sorun olarak çok şükür bakımları birde zincir değişimi dışında sıkıntı olmadı araç 210000 kmde
  • 91 model broadway 18 yıl hizmet etti hiç yolda bırakmadı , gerçi bomboş araba bozulacak bişeyide yoktu :)) 6 ay laguna kullandım kullandığım en sorunlu arabaydı :) şimdi 3 yıldır toyota kullanıyorum ama 3-5 yıl bir arabaya sorunsuz demek için çok erken bir zaman, bakalım bir 10 yıl geçsin onunda notunu veririz. :)

edit: canım broadwayime buradan haksızlık etmiyim , bomboş dedim ama ön camlar eletrikli idi 13 yıl tık demeden çalışmıştı sonra düğmesi temassızlık yaptı , kullandığım laguna da 5 yıllıktı ön iki camın motorları elimde kaldı camlar indi birdaha çıkmadı :)) laguna ya göre yine sağlamdı broadway.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 13 Ağustos 2013; 10:46:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1998 model VW Polo aracımın, herhangi bir sorunu olmamıştı.
  • Ae101 Corolla,FocusII,Mitsu Carisma,EK Civic,EM Civic genelde Japon..Ford da iyi Avrupa araçlardan.
  • En sorunsuz 97 model E200

En sorunlu 97 model Opel Omega. Ocağıma incir ağacı dikti. Anamı ağlattı. Beni benden etti. Arabadan ve hayattan bezdirdi. Psikolojik destek alacaktım nerdeyse. Başlarda çok heyecanlı başlamıştı ilişkimiz ama evlilik aşkı bitirmişti. Hergün yeni istekleri olmaya başladı ve ben verdikçe daha çok istedi. Artık boşanmak istiyordum ve kendisini ararken 3 günde bulmama rağmen, bırakmak için 6 ayımı harcadım. Yaklaşık 6.000 lira tazminat vererek yollarımı ayırdım.

Şimdi ilk fırsatta değerini bilemediğim E200 ün kompresör olanından almak istiyorum. Arabanın sadece gaz kelebeğine giden hortumu çatlamıştı beraberliğimiz boyunca. Onuda bantladık sustu :)
  • Fiat uno hiç sorun çıkarttıgını hatırlamıyorum

• Megane 1 ve Mitsubishi ASX
  • En sorunsuz;

2004 Audi A3 1.6 Otomatik (2010'da sattım)

1992 Renault Broadway (Hala kullanıyoruz)

En sorunlu;

2003 Alfa Romeo 147 1.6 (2008'de sattım)

2005 Alfa Romeo 156 1.6 (2011'de sattım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donald Draper -- 13 Ağustos 2013; 10:49:50 >
  • 94 broadway sorunsuz denicek bir araba ama artık tüm parçaları eskimiş 900 tl masraf ettik adam oldu bi 10 yıl daha götürür bizi
  • Mitsubishi Lancer

• 5 yıl kullandığım Kia Rio.
    Onu gördükten sonra 2,5 yıldır halen kullanmakta olduğum Kia Cerato.
    Babamın 99 model Octaviası birkaç sorun çıkarmıştı. Benim 1 sene kullandığım ve arkadaşlar zoruyla aldığım 2000 model Golf, tasarımından nefret ettiğim için 10.000 km anca kullanıldı ve servis bile görmeden satıldı. Tabi arada masraf yapmadı. Şaibeli ama bahsedeyim dedim.

Sorunlu ama hala zevkini aradığım bir araç ise 93 model Samaraydı. O arabayla yaşadığım zevki hiç bir aracımda alamadım. Konforu yoktu. Kütük gibiydi. Süspansiyon... O da ne? Ama şurası kırıldı, burası çizildi, akşam çizmişler, sabah sürtmüşler, arkadan çarptılar derdim olmazdı. Koy benzini gazı, vur yollara.... 140 ı geçince titremeye başlardı, onun için yukarı çıkmazdım. Kemerimi bağlar paşa paşa, vururdum yollara. Çalışma sorunu yaşardım. Akü, buji, elektik.... Az para bayılmadım özellikle elektrikçiye.... Ama sorunsuzlukla, zevk farklı şeylerdir. Benimki sadece hatırlatma...

• 4 yıl 65bin km boyunca kullandım,en ufak bir sorun yaşamadım, servise sadece bakımdan bakıma gittim

Skoda Octavia RS 2.0 TFSI 200 hp

Kullandığınız EN SORUNSUZ araç hangisiydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevket861

Mitsubishi Lancer

• 90 bin km Fiat Doblo 0 sorun
    76 bin km Fiat punto 0 sorun
  • kullandığım demiyorum sahibi olduğum tüm toyota modelleri sorunsuzdu..
    opel ve vw modellerinden çektiğimi bir ben bilirim bir allah...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.