başlığa bak parfum kokuları.Parfüm zaten kokudur hocam
quote:
Orijinalden alıntı: PeterPetrelli
Davidoff Cool Water
Aynen
Avon'dan sipariş etmiştim. Kokusu fena değil.
Clinique Happy for men
quote:
Orijinalden alıntı: yogitech
Kokusu gayet ferah ve hoş. Tavsiye ederim. Hala kullanıyorum.
+1 yeni başladım kullanmaya kokusu çok hoş ama tenimde kalıcı değil gibi geldi
bahar için iyidir tavsiye ederim
bundan almayı düşünüyorum tavsiye eden çok fazla, bu koku yazlık mıdır kışlıkmıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: calısto
Kimileri ağır koku kimileri kalıcı ve hafif kokulardan hoşlanır DH'cılar hangi parfümleri kullanıyor bakalım ?
Benimkisi Pacco rabanne - One Million
bu mevsimde one million Allah akil fikir versin kardes sana git parfümericiden tavsiye al :)
Bu arada benimki Jil Sander Sun
quote:
Orijinalden alıntı: ghost100
quote:
Kokusu gayet ferah ve hoş. Tavsiye ederim. Hala kullanıyorum.
+1 yeni başladım kullanmaya kokusu çok hoş ama tenimde kalıcı değil gibi geldi
bahar için iyidir tavsiye ederim
bundan almayı düşünüyorum tavsiye eden çok fazla, bu koku yazlık mıdır kışlıkmıdır ?
Benim bildiğim Insense üretimden kaldırıldı.
Armani Code eskiden Black Code'du, şimdi Code diye üretiliyor ve kesinlikle tavsiye ederim.
Brut erkeğin özü..
@ghost100
Kokusunun kalıcı olmadığını söylemek mümkün. Bende bir tanıdığıma sordum ve koku geliyor dedi. :)
Zara Limited
Calvin Klein Euphoria Hugo Boss Bottled Armani Code Diesel Fuel For Life Tommy Classic
Beğenipte kullandığım parfümler bunlar, şuan için de Boss kullanıyorum. Yaz kış giden bir koku. Ama özellikle yaz kokusu olarak CK Euphoria veya kavun kokulu Davidoff Cool Game'i öneririm.
L'eau par Kenzo... ötesi yok, garanti ediyorum.
@BaNgO doğrudur ben geçen yaz kullanmıştım zaten insense i ama çok hoş kokuydu code u tavsiye eden aşırı fazla hala kokusuna bile bakamadım ilk fırsatta denicem @yogitech ben daha 2 gündür kullanıyorum, abime sordum hava çok sıcak yanıyom koku falan aldığım yok dedi daha ciddi cevap vercek birine sormak lazım
@ghost100 Hava çok sıcak olduğunda ter kokusundan bende hissedemiyorum. Kokumu alan kişilerde dahil. Dün duş aldım dışarı çıktım(asosyalimdir, çok dışarı çıkmam) ve 1 saatte çok terledim. Boynuma sıkarım genellikle terlemekten koku dağılıyor. Onun için sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: 1234*
bitti ama malesef :/ yeni bir parfüm alasım da var ama araştırıyorum hala
quote:
@ghost100 Hava çok sıcak olduğunda ter kokusundan bende hissedemiyorum. Kokumu alan kişilerde dahil. Dün duş aldım dışarı çıktım(asosyalimdir, çok dışarı çıkmam) ve 1 saatte çok terledim. Boynuma sıkarım genellikle terlemekten koku dağılıyor. Onun için sanırım.