Kimileri ağır koku kimileri kalıcı ve hafif kokulardan hoşlanır DH'cılar hangi parfümleri kullanıyor bakalım ?
Benimkisi Pacco rabanne - One Million
Davidoff Cool Water
quote:
Orijinalden alıntı: Werner Heisenberg
Davidoff Cool Water
kokuların özelliklerinden de bahseder misiniz? kalıcı mı ağır mı fiyat vs.
1.5 yıldır bunu kullanıyorum.VE görünüş göre de bunu kullanacağım 10 numara parfüm
quote:
Orijinalden alıntı: crimex
One million 90$ (152 TL falan geliyor) çok hafif ve çok kalıcı
one mılıon ıgrenctır davıdof ıyıdır
ben 212 man ve burrbey classıc kullanıyorum yazn 212 kısın burbery
Emporio Armani.
Sorumu bu şimdi fahrenheint :p
quote:
Orijinalden alıntı: powersky
Sorumu bu şimdi fahrenheint :p
quote:
Orijinalden alıntı: BaNgO
+999999999999999
quote:
Orijinalden alıntı: BaNgO
Alıntıları Göster
rochas man
akar
quote:
Orijinalden alıntı: ArdilesS
şu one million kokusuna ayar oluyorum ya, nefret ettim resmen... hep tipi tip i.ne gibi elemanlar kullanıyor (yanlış anlama kardeş sözüm meclisten dışarı)
esas olarak; givenchy pi neo kullanırım; günlük kışın sonbaharda falan çok güzel :)
sıcak havalarda ise; cool water kullanıyorum, hafif bir koku tavsiye ederim sizlere de. benim tenimde güzel oluyor, öyle yorumlar alıyorum hep :)
Estafurullah görüş farkı tabide fakat One million çok iyi bi koku ayriyeten çokta çekici bi çok kişi uzaktan tanıyabiliyor kokuyu
quote:
Orijinalden alıntı: Tracy-Mcgrady
Alıntıları Göster
lacoste red
hatunlari cekici bir kokusu var ayrica kokusu uzun süre kalicidir.
quote:
Orijinalden alıntı: calısto
quote:
şu one million kokusuna ayar oluyorum ya, nefret ettim resmen... hep tipi tip i.ne gibi elemanlar kullanıyor (yanlış anlama kardeş sözüm meclisten dışarı)
esas olarak; givenchy pi neo kullanırım; günlük kışın sonbaharda falan çok güzel :)
sıcak havalarda ise; cool water kullanıyorum, hafif bir koku tavsiye ederim sizlere de. benim tenimde güzel oluyor, öyle yorumlar alıyorum hep :)
Estafurullah görüş farkı tabide fakat One million çok iyi bi koku ayriyeten çokta çekici bi çok kişi uzaktan tanıyabiliyor kokuyu
eyvallah kardeş, sen memnunsan gerisi boş takılma sen bana :)
quote:
Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx
lacoste red
One Milliondan önceki kullandığım kokuydu gayette güzeldi kalıcı ve dediğin gibi çekiçi...
quote:
quote:
quote:
eyvallah kardeş, sen memnunsan gerisi boş takılma sen bana :)
Eyvallah kardeşim ama her insanın görüşleri önemlidir eleştiriye açık olmakta önemlidir ve herkezin yorumuna görüşüne her zaman saygılıyımdır.. Derler ya renkler ve zevkler tartısılmaz senin yazdıgın cool water'da gercekten sağlam bi parfüm
quote:
Orijinalden alıntı: xXxKaNGaLxXx
lacoste red
One million' a hafif demişsin,kesinlikle parfümden anlamıyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: inanmayan denesin
quote:
quote:
Şuan eminimki sen isimlerini karıştırdın one million'nun içeriklerini bir oku yada gerçekten sen birşey bilmiyorsun :)
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: inanmayan denesin
quote:
quote:
Şuan eminimki sen isimlerini karıştırdın one million'nun içeriklerini bir oku yada gerçekten sen birşey bilmiyorsun :)
Alıntıları Göster
Yok dostum parfümlerin isimlerini de kokularını da gayet iyi bilirim.. Orjinal mi kullanıyorsun bilemiyorum ama ben orjinalden bahsediyorum.. O kendini hissettiren tarçın ağırlığını koyuyo zaten..