Şimdi Ara

Kullandıkça Mil Kazandıran Kr. Kartı Seçimi Yardım Lazım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
8
Favori
17.763
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Maximiles Black yıllık kart aidatını 1250TL yaptı ve geri ödeme, mil vs gibi bir şeye çevirmiyorlar, hatta kartı verirken söyledikleri 730TL olan kart aidatı alınmadan zamlı fiyattan aldılar :)

Otopark indirimi kullanışlıydı ama minimum tutarı 200TL yapıp, aylık maksimum yararlanabilecek indirim miktarı olan 500TL artırılmadı.

Miller ile pazaramadan uçak bileti almak istenildiğinde thy ile arada çıkan farka değmez. Kart ile 6 ayda yaklaşık 270bin tl harcama yapmısım ve şuan 2900 maximil birikmiş ve 2117TL geri ödemelerden yararlanmışım.

Bu kart özelinde benim tecrübelerim bunlar ben de uçak bileti, havaalanı ayrıcalıkları olan bir kart arayışındayım.

• metiletilfenol kullanıcısına yanıt

akbank wings baktım hocam bende alternatif ama onda durum daha vahim. sizde bir inceleyin isterseniz. şu an ben en iyi kazanımı yurtiçi için maximileste görüyorum.

• ironblood19 kullanıcısına yanıt

iş gereği düzenli olarak bir havayolu ile yurtdışı uçuş yapmıyorsanız. aylık harcama yaparak mil biriktirmenin bir manası yok. 3 ayda 1 kampanya ya oluyor ya olmuyor.

thy miles&smiles örneği verelim:

kampanyasız ekonomi sınıf avrupa yurtdışı genelde tek yön 15.000 mil ister. bu kadar mil için kampanyasıze bir yılda 1 milyon civarı harcaman gerekebilir. normalde bu bilet tek yön çok geç almazsan 3000-4000 tl arasıdır.

değer mi değmez bence.

• Güncel durumda önerebileceğiniz kart hangisidir.

Maximiles Select kredi kartım var. Aylık ortalama harcamam 80-90 bin TL. İlk kez bu sene kart ücretini iade etmediler ve milden düştüler. E zaten yıllık 1000 TL milden düşecekse mil biriktirmemin anlamı yok.

Daha yüksek mil veya puan veren başka bir kart arayışındayım. Önerebileceğiniz ne var ?

• Herkes böyle tek tek araştırmasın diye amme hizmeti;

Tüm liste:

www.encazip.com
    En Çok Mil Kazandıran Kredi Kartları - 2024
    https://www.encazip.com/kredi-karti/karsilastirma/mil-kartlari
  • Yıllarca garanti bankası miles and smiles kullandım. Ne kadar mil kazanılırsa kazanılsın koltuğun vergisini ayrıca para ile ödemek işin cazibesini öldürüyor. Ayrıca mil kazanımı da çok zorlaşmıştı. Son 3 yıldır da maaş müşterisi olarak Yapıkredi Adios kullanıyorum aidat vermiyorum, bu süreçte yaklaşık 8-9 kez uçak bileti kazandım ancak gittikçe puan veren kampanyaları azalttılar. Maximiles'ın verdiği millerle ancak ciklet alınır gibi görünüyor. İng pegasus için başvurdum ancak kart aidatını iptal ettiremedim. Açıkçası aidat istemeyen yeni kart arayışındayım bende.

• grimemoo G kullanıcısına yanıt
    İng turuncu ekstra programında hesap kartınızla 3.250 tl harcarsanız aidat muafiyeti uyguluyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • melihgs kullanıcısına yanıt

Evet aynısını söylediler hatta turuncu ekstranın daha bir çok faydalarını da sıraladılar ancak banka kartı ile alışveriş yaptıktan sonra kredi kartı kullanmanın pek anlamı kalmıyor gibi. İstemeyerek de olsa Adios kullanmaya devam edicem sanırım.

• adios kartta puan kazanım oranı nedir acaba ne kadar harcamaya kaç puan kazandınız? @grimemoo

• islamzeki kullanıcısına yanıt
    Wings mil verir fakat uçak biletini pahalı satar gez kanatlan com üzerinden, harcamalarda kullanmak istersen millerini ucuza alır, alışverişlerde 30000 mil vereceğim der 2500tl 2 4 alışveriş sonrasına. Değeri 300 liradır. İki lahmacun parası.

Kısaca wings den uzak durun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mashtute M kullanıcısına yanıt

Adios kartta eğer herhangi bir kampanyaya katılım sağlanmazsa puan kazanımı sıfıra yakın oluyor isterseniz her ay 100 bin lira harcansın.

Kampanyalara katılım sağlanarak puan kazanımı ise world mobil uygulamasında yer alan şirket/mağazaların nasıl kampanya yaptıklarına bağlı, mesela 4 sene önce belli online alışveriş sitelerinde her 500 tl alışverişe 50 worldpuan veriliyordu. Bunu önce 500 tl alışverişe 40 worldpuan sonra 30 worldpuana düşürdüler, sonra 1000 tl alışverişe 50 worldpuana akabinde de 1500 tl alışverişe 50 worldpuana indi. An itibari ile puan veren kampanyada pek yok sadece hepsiburada da geçerli hepsiburada puanı kazanabiliniyo. Market alışverişleri içinde hemen hemen yukarıdakine benzer bir durum oldu 4 sene içindeki süreçte. Bazı giyim ve kozmetik mağaza alışverişlerinde hala puan kazanılıyor 2000 tl harcamaya 200 worldpuan 4000 tl harcamaya 400 worldpuan gibi. Ama mağaza sayısı ve çeşit çok sınırlı.

Eskiden uçak bileti için ekstra kampanyalar oluyordu. (kartın kendi özelliği olan yurtiçi x1.3/x1.4 ve yurtdışı 1.8x2 olan puan katlamalarının dışında) 600 worldpuana 1500-2000 tl'lik gidiş dönüş uçak bileti, 1000 worldpuana 2000-3000 tl'lik uçak bileti vermesi gibi. Son bir kaç senedir bu kampanyalarda buhar oldu.

Bu olumsuzlukların yanında Adiosun en kral özelliği ise kazanılan puanlar ömür boyu silinmiyor. Ama mesele zaten puan kazanmanın zorluğunda :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.