Şimdi Ara

Kullanılmamış numara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Mümkün, bayileri araman gerekiyor.

Ama 0532, 0542, 0555 gibi istediğin prefix'i bulamayabilirsin..

Veya 0532 ile başlasa bile 0XX YY ZZ şeklinde oluyor, yani 0532 0XX YY ZZ şeklinde..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdarski

Mümkün, bayileri araman gerekiyor.

Ama 0532, 0542, 0555 gibi istediğin prefix'i bulamayabilirsin..

Veya 0532 ile başlasa bile 0XX YY ZZ şeklinde oluyor, yani 0532 0XX YY ZZ şeklinde..

Teşekkürler bayileri gezeyim.
  • ben gg üzeinden almıştım 2 sene önce, 30 liraya almıştım da hat sadece faturalı olarak açılabiliyordu, numarası güzel diye açtırdım, arada kullandım, şimdi 2. hat.

nette sıfır hat satanalr oluyordu.

https://www.sahibinden.com/cep-telefonu-numara?query_text=sıfır+hat&sorting=price_asc

şu an gg da çok istiyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

ben gg üzeinden almıştım 2 sene önce, 30 liraya almıştım da hat sadece faturalı olarak açılabiliyordu, numarası güzel diye açtırdım, arada kullandım, şimdi 2. hat.

nette sıfır hat satanalr oluyordu.

https://www.sahibinden.com/cep-telefonu-numara?query_text=sıfır+hat&sorting=price_asc

şu an gg da çok istiyorlar.

50 bine satanlar bile var.

• onlar sazan.avi

50 lira 70 lira diyenler var, kullanmadığım hattı ücretsiz veriyorum diyen biri de vardı ama devir ücreti yine 50-70 lira civarı çıkar

o ilanlardan birinden alabilirsin.
  • bir de vodafone mh arayıp kullanılmamış numara istediğini belirtirsen yeni FATURALI hat veriyorlarmış, halen devam ediyorsa bu uygulamadan yararlanabilirsin. ara bi sor istersen.

uygun tarife seçersin, yeni hat alana verilen tarifelerden birini... bir yıl boyunca kullanmak zorunda kalabilirsin faturalı olarak. ben kullandım şahsen turkcell de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

bir de vodafone mh arayıp kullanılmamış numara istediğini belirtirsen yeni FATURALI hat veriyorlarmış, halen devam ediyorsa bu uygulamadan yararlanabilirsin. ara bi sor istersen.

uygun tarife seçersin, yeni hat alana verilen tarifelerden birini... bir yıl boyunca kullanmak zorunda kalabilirsin faturalı olarak. ben kullandım şahsen turkcell de

Faturalı faturasız önemli değil yeterki olsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.