Şimdi Ara

kullanılmamış yeni hat almak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
18.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nostalji16

Valla yalan olmasın vodafone kullanırken dediğim gibi sadece kayıtlı olduğum alışveriş sayfaları atıyor mesaj.Bir tek evde internet çok nadir mesaj atmakta onuda direk siliyordum.Telekomda iken bende bıkmıştım bu olaydan gidip yeni hat aldım yani o derece

bende de aynısıydı zaten :D vodafonedayken bir sorun yoktu , ne zaman bi ara telekomu gördüm , ondan sonra yakamı bırakmadılar dediğim gibi.

• Dayıma gittim geçen hafta oturmaya turkcell platinium üyesi yıllardır hat değişmemiş veya taşımamış,orada bile telekom aradı otururken siz çok para ödüyorsunuz efendim turkcellde.Sizi geçirelim turk telekom'a saydı işte tarifeleri 120 lira vs dedi.Oda kalsın dedi haliyle kendisi turkcell fanı belki forumda bile cıkabilir görüyorsa selamlar 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Vodafone den şüpheleniyorum .Diğer hattım vodafone ona gelir sms Arama .

Hattı taşırken tabletten mi taşşıdınız evrağamı imza attınız peki?

Bizim şirket hatlarıda aynı onada aramalara geliyor .

İzinle alakası var izinsiz zaten arayanlar cezayı yiyor .Sil süpürü kullandıysan bile izin vermiş oluyorsun .

Onu geçtim Vodafone yanımda uygulamasını kullandıysan çarkı bile çevirmek için izin istiyor kısacası .

• Ben yalan olmasın basima gelmedi vodafone'da ama 3 operatöründe numaraları veri izni karşılığında sattığını düşünenlerdenim.
    Hatta bir fikrim daha var özellikle faturalı kullanıcılar için daha çok üyelik kayıt için illegal olan reklam smsleri daha çok gelir fikrine yakınım.Cok fazla faturalı üzerinden dolandiricilikta artmis durumda.Bu sadece varsayım ama düşündürmüyor değil bu fikir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 29 Aralık 2020; 15:28:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Bende Vodafone den şüpheleniyorum .Diğer hattım vodafone ona gelir sms Arama .

Hattı taşırken tabletten mi taşşıdınız evrağamı imza attınız peki?

Bizim şirket hatlarıda aynı onada aramalara geliyor .

İzinle alakası var izinsiz zaten arayanlar cezayı yiyor .Sil süpürü kullandıysan bile izin vermiş oluyorsun .

Onu geçtim Vodafone yanımda uygulamasını kullandıysan çarkı bile çevirmek için izin istiyor kısacası .

hocam bir kere değiştirmedim ki bir kaç kere operatör değişikliğim oldu , hangisi uygunsa 1 yıl onu kullanıp ondan ona geçtim sürekli. rahat 8 kez operator değiştirmişimdir.

Vodafonedeyken bir sıkıntı yoktu dediğim gibi ne zaman telekoma geçtim , ondan sonra bu reklamlar beni kovalamaya başladı. telekomdan vodafonea geri dönüş yaptım hala telekom beni arıyordu. bi ara turkcell kullandım onda da telekom arıyordu. dediğiniz gibi olsa vodafoneden de mesaj alırdım ama almadım hiç. en son şuan telekomdayım.

sil süpür denemişliğim var yalan yok , oradan aldılarsa izin ve arıyorlarsa yine bu onları hatası. ben ondan sonra operatör değiştirdim ki , beni aramamaları lazım. ama arıyorlar :D

neyse olan oldu yani , yeni bir numara alacağım o kesin. telekom da evimde çekmediği için büüyk ihtimal telekomda kullanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Ben yalan olmasın basima gelmedi vodafone'da ama 3 operatöründe numaraları veri izni karşılığında sattığını düşünenlerdenim.
    Hatta bir fikrim daha var özellikle faturalı kullanıcılar için daha çok üyelik kayıt için illegal olan reklam smsleri daha çok gelir fikrine yakınım.Cok fazla faturalı üzerinden dolandiricilikta artmis durumda.Bu sadece varsayım ama düşündürmüyor değil bu fikir.

benim o yönde şüphelerim var hiçbir firma burada ak kaşık değil birini savunmuyorum. ben sadece telekoma geçtikten sonra bunlar başıma geldiğinden dolayı onu hedef gösterdim o kadar

• mesela 1 yılım doldu telekomla şuan, vodafoneden 1 tane yok internet bağlatın şunu yapın bunu yapın diye arama gelmedi.

• kullanılmamış yeni hat almak

Sözleşmeden direk alıyor zaten TürkTelekom 😀

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

Sözleşmeden direk alıyor zaten TürkTelekom 😀

Hocam sorun bu değil. Ben bu izni telekoma geçerken verdim sil süpür uygulamasını kullanırken. Benim 1 yılım doldu , ben vodafone'a geri döndüm. Ama hala bunlar beni arıyor ? hayırdır ? ben zaten bırakmışım seni daha ne peşimi kovalıyorsun. Burada bildiğin türk telekom çakallık yapıyor , 1 kere senin sil süpür uygulamana izin verdik diye artık ölene kadar beni arayacak mısın hemde farklı operatörlerde olmama rağmen ? sorunun temeli türk telekom

• yani ne zaman telekoma geçtim ondan sonra bu olay peşimizi bırakmadı ,

• Aslında hattım numara olarak telekom numarası uzun yıl telekomda kaldım 2 yıldan biraz fazladır vodafonedayım.Telekom beni ya unuttu yada sevmedi aramadı onca zamandır😀

Son dönemde vodafone arıyor faturalı teklif için şu 3 gündür onuda engelledim bakalım numarayı umarım dahada aramazlar.Kafamı kızdırmasınlar binanın altı bim var taşırım bimcelle :)

• Aynısı annem telekom kullandığı zamanda yaşadı. 8 seneye yakındır vodafone kullanıyordu bir kez olsun bilinmeyen numaralar aramadı. Ondan sonra da telekoma geçti bir de ne göreyim sürekli digiturk, superonline gibi yerler arıyor. Numarayı engelleyince de başka numaralardan arıyorlardı. Halbuki bu ismini saydığım firmalardan bir kez olsun hizmet almadık tabii sorun telekomda.

Neyse ki annemin hattını başka operatöre taşıdıkta bu tarz yerler aramıyor artık.

Bir daha bedava da olsa, üstüne para da verseler hiç bir şekilde bu operatöre ne numaramı taşıyacam, ne de başkasının hattını telekoma taşıttıracam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 29 Aralık 2020; 14:49:6 >
  • Arkadaşlar peki kapanan hattaki numarayı aynı şekilde almanın yolu var mı?

hat tt faturasızdı

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    Numaran telekoma aitse telekoma, başka operatöre aitse başka operatörün bayisine giderek açtırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Numaran telekoma aitse telekoma, başka operatöre aitse başka operatörün bayisine giderek açtırabilirsin.

Denedim hocam olmaz dediler ,kapanan hat bir daha açılmıyormuş. TL atmadığım için komple kapanmıştı.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Yakın zaman da kapandı ise ücret karşılığında bayiler de açtırabilirsin

• Lexco kullanıcısına yanıt

Sana katılıyorum digitürk felan hiç hizmet almamışken çok kez arıyordu beni telekomda iken.Onuda geçtim önceki hattım hem yoğun reklam smsi alıyordu,hem hergün faturali teklif vs için durmadan arıyorlardı.

Kardeşim koy uygulamana gelen ozel tekliflere geçmek isteyen geçer zaten yolda,trafikte,işte,okulda insanda aranmaz ki bu kadar yahu.

• Oradan veri tabanına numaran girince yayılmaya devam ediyor grup şirketlerinde .

ARayanların senin hangi operatörde olduğunla işi yok ki sana satış yapmak

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-842350F0A

Yakın zaman da kapandı ise ücret karşılığında bayiler de açtırabilirsin

geçen ay kapandı hocam, kime sorsam olmaz dediler .Beni mi yemlediler yeni hat alsın diye anlamadım ki

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.