Şimdi Ara

kullanılmamış yeni hat almak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
16.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olabilir hocam, başka bayilere de sorun

• nostalji16 kullanıcısına yanıt

2014 DE Falan digiTürk ten ararlardı .Sonra ana sayfasından ulaştım .Birisi aradı beni anlattım durumu arıyorsunuz mesaj atıyorsunuz ilgili hiçbir arama mesaj bilgi vermeyin numaramı her kesimden silin dedim .O gün bugündür Ne ararlar ne mesaj atarlar :)

• biraz önce telekomu aradım tekrardan , 4.5g de hattımın çektiğini söylüyorlar ısrarla bölgede sorun yokmuş , benim telefonda sorun varmış , telefonum sorunlu oldu iyi mi. kadına diyorum ki apartmandan aşağıya inince , kapıdan çıkınca 4.5g cayır cayır çekiyor, evin içindeyken çekmiyor diyorum , sorun telefonunuzda diyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C5B12777B

bu takım numaralarını aldığımızda telefon arandığında marş çalıyormuş karşı tarafa.

bimcellde de havuzdan veriyor dediler. onda da kullanılmış hat gelebilir

Alıntıları Göster

evet benim eski hattımı daha aradan 6 ay geçmeden suriyeli elemanın birine vermiş türk telekom. Her arayan bu suriyeli kim diyor sosyal medyadan dönüş yapıyorlar 

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan/

evet benim eski hattımı daha aradan 6 ay geçmeden suriyeli elemanın birine vermiş türk telekom. Her arayan bu suriyeli kim diyor sosyal medyadan dönüş yapıyorlar 

Alıntıları Göster

dsasadasdas :D

hani 1 yıl dolmadan eski hatlar yeni kullanıcılara verilmiyordu ? :D

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hani benim telekoma karşı kötü düşüncem yok yanlış anlaşılmasın kendimde yıllarca kullandım yani.

Bu tesadüfte olabilir belki btk bu konuya önem vermiştir o yıllarda denetleme yoktu çokta geliyor olabilir sms.

Ben çoğu kişinin aksine vodafone seviyorum.Buda hem bölgeden kaynaklı hemde hizmet politikasından kaynaklı olabilir.Arada jestler yapıyor çeşitli fırsatlar sağlıyor.

Telekom cazip teklifler ile lise döneminde selfy ilk çıktığı zamanlar baya bir kullandım.Memnundum açıkcası.

Ama turkcelli sevemedim bir türlü buda turkcellin hediyeleri dahi parayla satmasından,saatlik şaka gibi hediye vermesinden ve uygulamaların dahi ücret içermesinden kısaca kurnaz politikasından kaynaklanıyor.Bunu ben vodafone'da yaşamadım.Yoksa turkcell için kalitesine sözüm yok.

Ama son dönemde turk telekom kullanmasamda evdekilerden haberdarım. uygulama olsun işte çok basit hataları olsun telekom çok fazla sorunlu bir operatör olmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nostalji16 -- 29 Aralık 2020; 16:9:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Hani benim telekoma karşı kötü düşüncem yok yanlış anlaşılmasın kendimde yıllarca kullandım yani.

Bu tesadüfte olabilir belki btk bu konuya önem vermiştir o yıllarda denetleme yoktu çokta geliyor olabilir sms.

Ben çoğu kişinin aksine vodafone seviyorum.Buda hem bölgeden kaynaklı hemde hizmet politikasından kaynaklı olabilir.Arada jestler yapıyor çeşitli fırsatlar sağlıyor.

Telekom cazip teklifler ile lise döneminde selfy ilk çıktığı zamanlar baya bir kullandım.Memnundum açıkcası.

Ama turkcelli sevemedim bir türlü buda turkcellin hediyeleri dahi parayla satmasından,saatlik şaka gibi hediye vermesinden ve uygulamaların dahi ücret içermesinden kısaca kurnaz politikasından kaynaklanıyor.Bunu ben vodafone'da yaşamadım.Yoksa turkcell için kalitesine sözüm yok.

Ama son dönemde turk telekom kullanmasamda evdekilerden haberdarım. uygulama olsun işte çok basit hataları olsun telekom çok fazla sorunlu bir operatör olmaya başladı.

Hocam sen onu bunu bırak itiraf geldi itiraf. hemde türk telekom müşteri temsilcisi tarafından. atıyorum dedi dsmart mı kullanıyorsun digitürk mü kullanıyorsun vodafone veya turkcell mi kullanıyorsun , herhangi bir hizmeti kullandığında veri izni paylaşmayı onayladığında , senin numaram bütün firmalara otomatik olarak gönderiliyor , onlarda bize gönderiyor dedi türk telekom müşteri temsilcisi canlı canlı.

sorunumun telekomdan kaynaklı olduğu da açıklanmış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5B12777B -- 29 Aralık 2020; 16:11:35 >

• yani ben sil süpür üzerinden veri iznini onayladığımda türk telekomun veri izni konusunda anlaşmalı olduğu bütün şirketlere benim numaramı teker teker gönderilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C5B12777B -- 29 Aralık 2020; 16:12:29 >
  • Hattı taşıyın başka yere bu belki bir çözüm olabilir sizin için.

• Bence bu iş biraz da şans işi.

Yakın zamanda Turkcell üzerinden hat aldım. (Dijital operatörden yani turkcell sitesindeki "yeni hat al" kısmındaki numaralardan) Özellikle belki kullanılmamış denk gelir diye 0533 arattırdım.

Aradığım son 4 hanesi uygun bir numarayı aldım.

Alırken aklıma gelen her yere numarayı girdim/sorgulattım.

Gmail, yahoo, papara, numara sorgulama programları hatta donanım haber de bile sorgulattım. Hiçbirinde bir sonuç çıkmadı. Kendi kullandığım hat 5 senelik ve numaramı verdiğim kişi sayısı en fazla 50'dir. O da yakın çevre. Bana bile sonuç buldu numara sorgu uygulamaları, almayı düşündüğüm numaraya bir bilgi çıkmadı.

Her neyse hattı aktifleştirdim. Merakımdan banka iletişim numaralarını aradım. Çoğu banka sistemi müşterinin numarasını tanıyıp "İyi günler X bey" şeklinde selam veriyor.

Birkaç tane bankayı aradım. Hiçbir şekilde sonuç vermedi. Hatta müşteri numaranızı giriniz vs. dedi.

En son bir bankayı aradım. Arar aramaz "İyi akşamlar X bey" şeklinde beni karşıladı. O an anladım ki numara kullanılmış.

Hemen bankaya online talep açtım. "Numaramı yeni aldım; numaram bankanızda eski sahibine ait bir hesaba kayıtlı." diye. İki gün sonra mesaj geldi. "Sayın X Y (adamın adı soyadı) 90533.... numaranız bankamız kayıtlarından silinmiştir" şeklinde. Böylelikle bunu da düzeltmiş oldum.

Bir aydır hattı kullanıyorum. Şu zamana kadar izinsiz sms, çağrı almadım. Şansıma hattın eski sahibi numarayı temiz kullanmış.

Eğer ki ben uğraşamam diyorsanız gidip bimcell'den hat alabilirsiniz. Yukarıda da yazmışlar. Bimcell numaraları genelde sıfır oluyor. (Hatta belki de hepsi.)

Memnun kalmazsanız 3 ay sonra başka bir operatöre taşırsınız numaranızı.

• quote:

Orijinalden alıntı: nostalji16

Hattı taşıyın başka yere bu belki bir çözüm olabilir sizin için.

veri iznini iptal ettirdim. daha da türk telekomu seçeni sevsinler :D yeni hat araştırmalarına da başlıyorum , bir tanesini alıp yoluma devam edeceğim. (adamlara bak la , sil süpürü kullanabilmen için zaten senden veri izni istiyor bunu onaylamadığında sil süpürü kullanamıyorsun ki , adamlar bildiğin buga sokmuşlar kendilerini , bedave internet mi almak istiyorsun , o zaman veri iznini onaylayacaksın , benim sana verdiğim haftada 1 günlük bedava internet, dakika , vs karşılığında bende sana türkiyedeki bütün anlaşmalı olduğum şirketlere telefon numaranı gönderirim. sizin bedava 1 gbınız batsın

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzyirmi

Bence bu iş biraz da şans işi.

Yakın zamanda Turkcell üzerinden hat aldım. (Dijital operatörden yani turkcell sitesindeki "yeni hat al" kısmındaki numaralardan) Özellikle belki kullanılmamış denk gelir diye 0533 arattırdım.

Aradığım son 4 hanesi uygun bir numarayı aldım.

Alırken aklıma gelen her yere numarayı girdim/sorgulattım.

Gmail, yahoo, papara, numara sorgulama programları hatta donanım haber de bile sorgulattım. Hiçbirinde bir sonuç çıkmadı. Kendi kullandığım hat 5 senelik ve numaramı verdiğim kişi sayısı en fazla 50'dir. O da yakın çevre. Bana bile sonuç buldu numara sorgu uygulamaları, almayı düşündüğüm numaraya bir bilgi çıkmadı.

Her neyse hattı aktifleştirdim. Merakımdan banka iletişim numaralarını aradım. Çoğu banka sistemi müşterinin numarasını tanıyıp "İyi günler X bey" şeklinde selam veriyor.

Birkaç tane bankayı aradım. Hiçbir şekilde sonuç vermedi. Hatta müşteri numaranızı giriniz vs. dedi.

En son bir bankayı aradım. Arar aramaz "İyi akşamlar X bey" şeklinde beni karşıladı. O an anladım ki numara kullanılmış.

Hemen bankaya online talep açtım. "Numaramı yeni aldım; numaram bankanızda eski sahibine ait bir hesaba kayıtlı." diye. İki gün sonra mesaj geldi. "Sayın X Y (adamın adı soyadı) 90533.... numaranız bankamız kayıtlarından silinmiştir" şeklinde. Böylelikle bunu da düzeltmiş oldum.

Bir aydır hattı kullanıyorum. Şu zamana kadar izinsiz sms, çağrı almadım. Şansıma hattın eski sahibi numarayı temiz kullanmış.

Eğer ki ben uğraşamam diyorsanız gidip bimcell'den hat alabilirsiniz. Yukarıda da yazmışlar. Bimcell numaraları genelde sıfır oluyor. (Hatta belki de hepsi.)

Memnun kalmazsanız 3 ay sonra başka bir operatöre taşırsınız numaranızı.

ya bimcell di pttcell di bir numara alıp (tabi kullanılmamışsa) bir numara alıp 3 ay durup başka bir operatöre geçeceğim. ya da vodafone altın numara bulabilirsem, kullanılmamış ona geçeceğim. turkcelle de sorarım uğradığım zaman

• Ben Turkcellden 532 li hat almak istiyorum bi çok yerden ayrıca ücret istiyolar böyle bi uygulama olması çok saçma 532 li hat ayrıca ücret ödemeden alınamıyormu?
  • Asmaaltı A kullanıcısına yanıt

Turkcell.com.tr'den bulabilirsiniz ancak yine de yeni hat ücretleri/vergilerini ödemeniz gerekecek.

• Asmaaltı A kullanıcısına yanıt
    Kullanılmış numara riski var almamanı tavsiye ederim.
  • 20 yıl önce Topçular BP den benzin alanlara eşantiyon verilen hazır kart numarasını kullanıyorum, yani 20 yıl bile bitti, hiç numaramı değiştirmedim. Sürekli numara değiştirmenin iyi bir şey olmadığını düşünüyorum. Sapık ensar vakfı olayına kadar turkcell, 1 yıl vodafone kullandıktan sonra turk telekom'a geçtim. Öyle çok fazla abuk sabuk arama gelmiyor. Mesaj sadece ucuz-net diye bir yerden geliyor. Cimer'e, ticaret bakanlığı'na şikayet ettim, numaralarını engelledim ama hiçbir şekilde kurtulamadım
  • Bende çok operatör değiştirdim daha önce Forex yatırım şirketleri filan diye mesaj+arama geliyordu bi ara bitmişti artık unutmuştum ta ki telekoma geçene kadar 17gün oldu geçeli 0548 li numaralardan mesaj geldi 2 3 sefer 1kere de 0312 li Ankara numarası aradı şuan yazılanları okuyunca farkettim ki Telekom bilgileri satıyo veya alıyo bilmiyorum nasıl kurtulurum onuda bilmiyorum ki ben daha hiç girmedim onlar arayana kadar Forex ne onu bile bilmezdim benimde aklımda Pttcell ve ya BİMcell yeni sıfır numara almak var ama daha ileri de inşallah
  • bence bu numara olayını çok dert ediyorsunuz, ben 1999 dan beri aynı numarayı kullanıyorum, bu kişisel veriler bilmem ne düzenlemeleri öncesinde verilmediği yer kalmadı, iş gereği vatandaşa veriliyor, firmalara veriliyor, yılların numarası onlarca yerden onlarca şey geliyor, düzenli alakasız şeyler engelleme listesine atınca (arama ve sms) bir süre sonra hiç birşey gelmez hale geliyor.

alakasız aramalar bu şekilde eninde sonunda çözüyorsunuz, ama saçma sapan bir numara alırsanız onu değiştirme çözme durumu çok daha sıkıntılı, şekilci biri değilimdir ama yarın bir gün bir makama gelince bimcell numarası nasıl verilir allah aşkına, uzun yıllar kullanma amacınız varsa, 532, 533, 542, 555 gibi numaralardan şaşmayın derim...

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

bence bu numara olayını çok dert ediyorsunuz, ben 1999 dan beri aynı numarayı kullanıyorum, bu kişisel veriler bilmem ne düzenlemeleri öncesinde verilmediği yer kalmadı, iş gereği vatandaşa veriliyor, firmalara veriliyor, yılların numarası onlarca yerden onlarca şey geliyor, düzenli alakasız şeyler engelleme listesine atınca (arama ve sms) bir süre sonra hiç birşey gelmez hale geliyor.

alakasız aramalar bu şekilde eninde sonunda çözüyorsunuz, ama saçma sapan bir numara alırsanız onu değiştirme çözme durumu çok daha sıkıntılı, şekilci biri değilimdir ama yarın bir gün bir makama gelince bimcell numarası nasıl verilir allah aşkına, uzun yıllar kullanma amacınız varsa, 532, 533, 542, 555 gibi numaralardan şaşmayın derim...

şirketin kartvizitinde 551 ile başlayan numaralar biraz komik düşecektir. Teknisyen olarak çalışıyorum 1. yılım dolmadan numaramı değiştirdim neymiş çok arayan oluyor çok sms geliyor. Keşke değişmeseydim dedim 1 ayda aynısı oldu. Akşamları upcall ile kapatmak zorunda kaldım bizim insanımız gecenin 12 sinde arıyor aklı baki olan bunu yapmaz derler ama yapıyor işte. Bayramda arıyor benim cihazıma ne oldu ananın ki oldu diyecen olmuyor. Kapalı olunca ulaşması gerekenler insanlar ulaşamıyor. 2. hat aldım ailem ve yakın akrabalarıma verdim rahatım. Yeni numaraya bir iki tane arama ve whatsaptan mesaj aldım sorun etmedim yanlış çevirdiklerini söylediler tekrarı olmadı.

• maaart M kullanıcısına yanıt

Komedisiniz vallahi ya  

Ülkenin %90'ı bimcellin hangi numarayla başladığını bile bilmiyor,mülakat vs olursa bimcell kullanıyorsanız diye de sizi elemezler diye tahmin ediyorum.😁

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.