< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kullanılmamış yeni hat almak (5. sayfa)
-
-
Yok hocam kimsesiz yalnız adamın kullandığı numaraya denk gelmişsin
-
Arkadaşlar benimde telekom hat faturalı kapandı. Sebebide vefat eden babamın üzerine kayıtlı olması. 2 sene geçince kapattılar. Sürekli ofise gelin devir edelim diye mesaj attılar. Uzak ve pandemi var diye gitmedim.
Sizce yeni hat bimcell faturasızmi alsam yoksa eski faturalı hattımı actirabiliyorsam actirmaliyim.
Özelikle ekonomik olması istiyorum. 1 yıl içinde en az ödeme yapmak istiyorum. GB , dakika ile isim yok. Sadece alo demek için :) tecrübeli arkadaşlar dan yardım talep ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Minimum kullanım için BIMCell daha iyidir hocam. Faturalı hatlarda her ay kullansanız da kullanmasaniz da ucret ödersiniz zaten. BIMCell faturasızdır ve ücretlendirmesi 6 saniyede 1.5 kuruştur. Eğer telefonu neredeyse çok az kullaniyorsaniz 4-5 ayda bir 25-30TL yükleme yaparsinız hattiniza. Veya dakika ve internet kullaniminiz arttiginda paket alirsiniz. Diğer ay iptal edersiniz. Kontrol sizin elinizde olur.
Üstelik yeni hat ücreti en uygun olan hat BIMCell'dir(85TL) ve kullanılmış numara çıkma olasılığı cok düşüktür.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CB01A2BC7Minimum kullanım için BIMCell daha iyidir hocam. Faturalı hatlarda her ay kullansanız da kullanmasaniz da ucret ödersiniz zaten. BIMCell faturasızdır ve ücretlendirmesi 6 saniyede 1.5 kuruştur. Eğer telefonu neredeyse çok az kullaniyorsaniz 4-5 ayda bir 25-30TL yükleme yaparsinız hattiniza. Veya dakika ve internet kullaniminiz arttiginda paket alirsiniz. Diğer ay iptal edersiniz. Kontrol sizin elinizde olur.
Üstelik yeni hat ücreti en uygun olan hat BIMCell'dir(85TL) ve kullanılmış numara çıkma olasılığı cok düşüktür.
Cevabınız için çok teşekkür ederim
yanlis bilmiyorsam vodafone sifir hat yok diye biliyorun -
benim de yakınlarım geçen sene 3 tane Turkcell hazır kart almışlardı, 2 tane 535 li 1 tanesi de 537 li çıkmıştı üçüde temiz çıkmıştı. tabiii ben kendime güvenipte Turkcell den hat almam bimcell den hattı alıp 3 ay sonra hattı taşırım.
-
yaşınız ve kariyer yolunuz nedir bilemem ama bana mülakat için arama gelmiyor, genelde iş için kartvizit veriyorum ve genelde ben arıyorum bu tip konularda, iyi bir pozisyon için eğitim, yabancı dil bilgisi gibi, askerlik konulardan sonra eposta adresinin düzgünlüğü, telefon numarasına gösterilen özen, oturulan semt gibi hususlar ilk değerlendirmede çok önemlidir. emmioglu3169@mynet.com ve 5513218721 gibi özensiz bir numara ile tabiki sıradan iş başvurularında sorun yaşamazsınız, ancak beyaz yaka - yönetsel pozisyonlarda düzgün bir numara ve e-posta bu süreçlerde size + puan yazar. daha detaylı bilgi için ik uzmanlarından görüş alabilirsiniz.
-
ben de benzer bir taktik izliyorum, ulaşılamıyor tonuna verince telefonu facetime whatsapp viber aramları geliyor sorunsuz, yakınlarım telefonu hiç kapatmadığımı bilir, ulaşılamıyorsa alternatif kanallardan arıyorlar, ikinci hatta bile gerek kalmıyor, birde ios ta rahatsız etmede favorilerdekileri hariç tutma var, o da çok kullanışlı oluyor...
-
Haydaaa konuyu nerden nereye getirmişsin...
Bimcell hattı olup olmadığına kimse bakmaz mail vs tabiki önemli.Bunlar basit hususlar kimsenin gözüne çarpmaz.İşe alırken insanın yetenek ve kabiliyetine bakarım ben.
Ancak unutulmamalı kılık kıyafet çok önemli.Kafa yapısı çok önemli.Birde ukala ise hiç bulaşmamak lazım.
turkcell online'daki numaraların hepsi en az 1 sene once kapatılmıs hatlarmış.
-
turkcell 0530 prefixte kullanılmamıs hat bulunabilir mi sizce? kime sorgulatabiliriz bayiler pek ilgilenmiyor.
-
Turkcell de 0530 değilde, 0516 ve 0561 bulabilirsiniz hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X