Şimdi Ara

Kullanılmamış YGS-LYS Kitaplarını Elden Çıkartmak İsteyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar üniversite kazanmış vb sebeplerden dolayı elindeki kullanılmamış kitapları elden çıkartmak isteyenler aşağıda belirttiğim kitaplar varsa ilgilenirim buraya yazma sebebim ise durumum çok iyi değil iyi olsa gider kitapçıdan düşünmeden alırım zaten ne kadar ucuza getirirsem o kadar iyi durumumla ilgili bunu söylemem de ne kadar doğruydu bilemiyorum ama bedava gönderin demiyorum bedava göndermek isteyen gönderebilir kargo ücretini öderim ben satmak isteyenler ise elinde olan kitabı ve ne kadar istediğini yazarsa sevinirim şimdiden çok teşekkürler herkese bu zorlu yolda başarılar.

>Fem Simetri Matematik 1
    >Fem Konu Özetli Matematik 1 Soru Bankası
    >Fem YGS-LYS Geometri Soru Bankası (Mavi Kapak)
    >Fem YGS Tarih Soru Bankası
    >Karekök Türkçe Soru Bankası
    >Karekök YGS Matematik Soru Bankası
    >Karekök LYS Matematik Soru Bankası
    >Karekök LYS Geometri Soru Bankası
    >Birey B YGS-LYS Matematik Soru Bankası
    >Güvender Edebiyat Soru Bankası
    >Palme Edebiyat Soru Bankası
    >Limit Edebiyat Soru Bankası

Çok zor bir ihtimalle de olsa bunuda yazayım

>İşleyen Zeka 2007-2008 Basımlı LYS Matematik Soru Bankası

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yukarı

• Kardeşim sana tavsiyede bulunayım burada kitaplarını elden cıkarmak isteyen insanlar satma para kazanma derdinde değil ilanı bir kere açıp bırakıyorlar 4 defa alışverişim oldu forumdan bunun yerine ygs lys konularını dolaşabilirsin birde sahibindene bakabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaLeBee

Kardeşim sana tavsiyede bulunayım burada kitaplarını elden cıkarmak isteyen insanlar satma para kazanma derdinde değil ilanı bir kere açıp bırakıyorlar 4 defa alışverişim oldu forumdan bunun yerine ygs lys konularını dolaşabilirsin birde sahibindene bakabilirsin.

ygs-lys konusundan çıkmıyorum zaten bütün günüm orada geçiyor birde buraya yazalımda belki satan çıkar dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: chtcnky

quote:

Orijinalden alıntı: TaLeBee

Kardeşim sana tavsiyede bulunayım burada kitaplarını elden cıkarmak isteyen insanlar satma para kazanma derdinde değil ilanı bir kere açıp bırakıyorlar 4 defa alışverişim oldu forumdan bunun yerine ygs lys konularını dolaşabilirsin birde sahibindene bakabilirsin.

ygs-lys konusundan çıkmıyorum zaten bütün günüm orada geçiyor birde buraya yazalımda belki satan çıkar dedim

Aynen benimde tüm günüm orda. Birde forumun ikinci el kısmından "diğer-diğer" bölümüne bak oradada var Satanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık YKS Kitapları
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.