Şimdi Ara

KULLANILMAYAN BANKA HESAPLARINDAN ÜCRET ALINACAK Son gün 28 Nisan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • askere gelince ziraat ten adıma iki hesap açılmıştı dün gittim biri şu an askerlk yaptığım osmaniye diğeride acemi birliğm balıkesir di dilekçeleri yazdılar tamam dediler

asıl önemli olan garanti den hesabım vardı askere gelenr kadar da kullanıyordum onu da kapatmak için başvurdum osmaniye şubesine hesap izmitten açılmış dedi ayrıca elma hesabı ve cepbank var dedi ben yinede bilgilerinizi izmit şubesine gönderiyorum ama kapanırmı bilmem siz yinede kontrol edin dedi

kapandığı zaman kartı takınca bankamatik de kalır değilmi kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: fortunasuper

akbank yazı gönderdi geçen hafta eğer açık hesaplarınızı kapatmazsanız,önce h.işletim ücreti ekleyeceğiz sonrada sizi icraya vereciz diye.

akbank ı çok kolay hallettim. 444 25 25 i arayıp sesli yanıt menüsünden sıfır bakiyeli vadesiz hesabı kapattım. müşteri hizmetlerine bağlanmama gerek kalmadı.

Akbank'ta 5 yıldır öğrenci hesabım var. Ancak son 1,5 yıldır hesapta para yok, işletim ücreti anlamıyorlar. Artık hesaplara borç mu yazacak bankalar. Benim kredili mevduat hesabım yok, eksi bakiyeye inmiyor.

Ayrıca 1,5 yıl önce açılan Halkbank öğrenci hesabımıda son 1 yıldır kullanmıyorum. Gerçi bunun işletim ücreti yok sanırım, olsada hesap boş.

Şimdi merak ettiğim işletim ücreti tahsil edilecek kullanılmayan hesaplar neye göre belirlenecek, ne kadar süre işlem görmeyen hesap için kullanılmayan hesap muamelesi yapılacak.

Akbank hesabıma borç yazamazlar düşüncesindeyim, yanlış mı düşünüyorum. Hesabı kapatmalı mıyım cidden?

• quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

quote:

akbank yazı gönderdi geçen hafta eğer açık hesaplarınızı kapatmazsanız,önce h.işletim ücreti ekleyeceğiz sonrada sizi icraya vereciz diye.

akbank ı çok kolay hallettim. 444 25 25 i arayıp sesli yanıt menüsünden sıfır bakiyeli vadesiz hesabı kapattım. müşteri hizmetlerine bağlanmama gerek kalmadı.

Akbank'ta 5 yıldır öğrenci hesabım var. Ancak son 1,5 yıldır hesapta para yok, işletim ücreti anlamıyorlar. Artık hesaplara borç mu yazacak bankalar. Benim kredili mevduat hesabım yok, eksi bakiyeye inmiyor.

Ayrıca 1,5 yıl önce açılan Halkbank öğrenci hesabımıda son 1 yıldır kullanmıyorum. Gerçi bunun işletim ücreti yok sanırım, olsada hesap boş.

Şimdi merak ettiğim işletim ücreti tahsil edilecek kullanılmayan hesaplar neye göre belirlenecek, ne kadar süre işlem görmeyen hesap için kullanılmayan hesap muamelesi yapılacak.

Akbank hesabıma borç yazamazlar düşüncesindeyim, yanlış mı düşünüyorum. Hesabı kapatmalı mıyım cidden?

Valla kardeşim bu bankalara güven olmaz dedim ileride borçlu çıkmamak için kullanmadıklarımı iptal edip kurtuldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mehmetmetingülcan

işbankasında 9 sene önce açtığım hesap vardı para mara yoktu da can sıkıntısından gidip kapatayım dedim zaten kapatmışlar. buradan işbankasına teşekkür.

Hocam 3 yıl hiç işlem görmezse işbank hesabı pasife alıyor.
    10 yıl geçerse varsa bakiye tmsf ye devroluyor ve hesap siliniyor.

internet sitesinden de girdim baktım hesap ortalıkta yok. boş boş siteye girip girip çıkıyorum. arada çekiliş bilmemne olursa belki faydalanırız

• Bugün kafama takıldı,yıllar evvel üniversitede iken öğrenim kredisi için açılmış bir hesap vardı, acaba kapatmam gerekir mi diye düşünüyordum. Ziraati aradım, genel olarak bu durumu sordum

Kapatilmayan hesaplar yüzünden müşterilere kullanılmayan hesaplardan borç yazılması, kara listeye alınması veya icra gibi durumların gerçekleşmesine dair ellerine bir yazının gelmediğini şu an için bunların spekülasyon olduğunu söyledi ama yinede kullanılmayan hesabı kapatmamin en doğrusu olduğunu soylediler.

Bir de hesapta 1 kuruş bile olsa malum bankalar pürüz çıkarıyor. Bu durum için de hesap kapanması için yazılan dilekçeye "hesaptaki paranın hayır kurumlarına bırakılmasını istiyorum" yazilirsa ek bir işleme gerek kalmadan bazı bankalar hesabı kapatiyorlarmis. Boşuna kuruşlar yüzünden sıkıntı yasamayin

• Bugün garantiye gittim hesap kapattirmak için. Son tarih 30 nisanmis. Ayrıca bu kara liste icra vs durumlar ile ilgili kendilerine bir yazi gelmediğini ziraatten sonra onlar da söyledi. Çok telaş yapmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sisyphus -- 24 Nisan 2014; 13:11:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

quote:

quote:

halkbank öğrenci kartı ve ziraat bankın KYK için alınan kartlarda durum nedir? Bunlarda mı kapatılmalı,

• imperium kullanıcısına yanıt
    Ziraat KYK için olan da kapatılmalı. Ogrencilik bitince ondan da işletim ücreti kesiliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birden fazla olanlar için olsa ya , para transferi yapamayacakmıyız , bir ürün sattığımızda parayı nereye gönderecek adam.
  • Bu vakıfbank kadar tırt bi banka yok. İki gündür hesap kapatmak için gidiyorum. 2 tane hesabım var zor bela birini kapattılar bugün. Nasıl gerizekalı bir sistemleri varsa kilitlenip duruyor. Bir saat beklememe rağmen bir türlü gelmedi. En son vazgeçtim. Finansbank ve halkbank iki dakika da halledebilirken bu işi vakıfbank nasıl oluyorda bu kadar kötü bir sisteme sahip anlaması güç. Böyle büyük banka olunmaz

Ayrıca 1 Nisan'da Ziraat Bankasından telefonuma gelen mesaj (Şaka yapmamışlardır sanırsam)

quote:

Bankamızdaki hareketsiz hesaplarınızı 30 Nisan'a kadar kapatmanız halinde bu hesaplara 20 TL olan hesap işletim ücreti yansıtılmayacaktır. Ayrıntılar Şubelerimizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pexola -- 25 Nisan 2014; 16:56:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _-İsTaNBuL-_

Birden fazla olanlar için olsa ya , para transferi yapamayacakmıyız , bir ürün sattığımızda parayı nereye gönderecek adam.

Kuveyt türk veya enpara.com dan hesap aç. Hesap işletim ücreti yok. Havale eft bedava.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşbankasında kesinleşmedi daha dediler, ama Akbankta 26 Nisanda 60tl ücret alınacak dendi. İkisinide kapattım. Pazartesi günüde Ziraat hesabımı kapatacağım umarım sıkıntı olmaz. Geriye sarece enpara hesabım kaldı.
  • diğer bankalardaki hesabını kapatanlar, kuveyt türke gelip hesap açıyor heralde..

bu aralar kuveyt türk şubelerini kalabalık görüyorum. normalde çok sakindir

http://www.kuveytturk.com.tr/hesap_isletim_ucreti.aspx

şube ile vakit kaybetmek istemeyenler için enpara çok pratik.
    herşey atm, internet ve cep şubeden halloluyor..

http://www.finansbank.enpara.com/

• Haber sallama gibi.İçinde para olmayan hesaptan işletim ücreti alamazlar.Hesap eksiye de düşmediği için borç yazamazlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Haber sallama gibi.İçinde para olmayan hesaptan işletim ücreti alamazlar.Hesap eksiye de düşmediği için borç yazamazlar.

Neye dayanaraktan bu bilgiyi veriyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Antiseptiq

quote:

Haber sallama gibi.İçinde para olmayan hesaptan işletim ücreti alamazlar.Hesap eksiye de düşmediği için borç yazamazlar.

Hesabına bağlı bir kredili mevduat ek hesabı açıp ondan hesabı eksiye indirip her günde üstüne faiz ekleyerek bir güzel yapabilirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pexola

quote:

quote:

Hesabına bağlı bir kredili mevduat ek hesabı açıp ondan hesabı eksiye indirip her günde üstüne faiz ekleyerek bir güzel yapabilirler

Şaka mısın , müşterinin onayı olmadan nasıl hesap açmalarını bekliyorsun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş bankalara fazla güvenme.

kredi kartı istemediğim halde kart göndereni var. (halkbank)

herhangi bir talebim olmamasına karşın yatırım hesabı açan var. (işbankası)

yine istemediğim halde kredili mevduat hesabı açanı var. (garanti)

sözün özü kullanmadığın hesapları kapat kurtul

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş bankalara fazla güvenme.

kredi kartı istemediğim halde kart göndereni var. (halkbank)

herhangi bir talebim olmamasına karşın yatırım hesabı açan var. (işbankası)

yine istemediğim halde kredili mevduat hesabı açanı var. (garanti)

sözün özü kullanmadığın hesapları kapat kurtul

Tüketici mahkemelerine başvur , bankalar izinsiz adına hesap açıyorsa başın her türlü yanabilir , çok sakat.Habersiz Kredi kartını bütün bankalar gönderiyor , ama kart sahibi kartı onaylamadan kart açılmıyor , yine de doğru bir şey değil.Her türlü pislik var bankalarda.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.