Şimdi Ara

KULLANILMAYAN BANKA HESAPLARINDAN ÜCRET ALINACAK Son gün 28 Nisan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
4.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pexola

quote:

Orijinalden alıntı: Antiseptiq

quote:

Haber sallama gibi.İçinde para olmayan hesaptan işletim ücreti alamazlar.Hesap eksiye de düşmediği için borç yazamazlar.

Neye dayanaraktan bu bilgiyi veriyorsun?

Hesabına bağlı bir kredili mevduat ek hesabı açıp ondan hesabı eksiye indirip her günde üstüne faiz ekleyerek bir güzel yapabilirler

Şaka mısın , müşterinin onayı olmadan nasıl hesap açmalarını bekliyorsun?

kardeş bankalara fazla güvenme.

kredi kartı istemediğim halde kart göndereni var. (halkbank)

herhangi bir talebim olmamasına karşın yatırım hesabı açan var. (işbankası)

yine istemediğim halde kredili mevduat hesabı açanı var. (garanti)

sözün özü kullanmadığın hesapları kapat kurtul

Tüketici mahkemelerine başvur , bankalar izinsiz adına hesap açıyorsa başın her türlü yanabilir , çok sakat.Habersiz Kredi kartını bütün bankalar gönderiyor , ama kart sahibi kartı onaylamadan kart açılmıyor , yine de doğru bir şey değil.Her türlü pislik var bankalarda.

Mahkemeye taşınacak bir durum olmadı. Hepsini şube yada çağrı merkezinden hallettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Haber sallama gibi.İçinde para olmayan hesaptan işletim ücreti alamazlar.Hesap eksiye de düşmediği için borç yazamazlar.

Hesabına bağlı bir kredili mevduat ek hesabı açıp ondan hesabı eksiye indirip her günde üstüne faiz ekleyerek bir güzel yapabilirler

kardeş bankalara fazla güvenme.

kredi kartı istemediğim halde kart göndereni var. (halkbank)

herhangi bir talebim olmamasına karşın yatırım hesabı açan var. (işbankası)

yine istemediğim halde kredili mevduat hesabı açanı var. (garanti)

sözün özü kullanmadığın hesapları kapat kurtul

fusem haklı, bana da kart müşterisi olduğum bankadan 2 sene sonra hesap açmışlardı zamanında hem de durduk yere...

• Encard dahil mi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şaka mı gerçek mi anlarsın başına gelince dostum örnekleri çok

• Arkadaşlar bugun hesapları kapatmayi düşünüyorum bildiğim kadariyla vakifbank is Bankası finansbank garanti ziraat de adima hesaplar var hangilerinin kapatılması kolay ona göre sıraya koyacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: daswett

Arkadaşlar bugun hesapları kapatmayi düşünüyorum bildiğim kadariyla vakifbank is Bankası finansbank garanti ziraat de adima hesaplar var hangilerinin kapatılması kolay ona göre sıraya koyacağım.

Garantiyi kapatmak için şubeye gitmeye gerek yok. Hesap bakiyeniz sıfır ise telefon veya internet şubesi yoluyla kapatılabilir

Ziraat için gitmeniz lazım,esasen hesabın bağlı olduğu şubeye giderseniz daha iyi olur, başka şubeye giderseniz oradan dilekçe yoluyla kapatılıyor

Diğerlerini bilmiyorum ama internet veya telefon yoluyla kapatılma durumunu araştırın,boşuna gitmeyin şubeye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

quote:

Orijinalden alıntı: daswett

Arkadaşlar bugun hesapları kapatmayi düşünüyorum bildiğim kadariyla vakifbank is Bankası finansbank garanti ziraat de adima hesaplar var hangilerinin kapatılması kolay ona göre sıraya koyacağım.

Garantiyi kapatmak için şubeye gitmeye gerek yok. Hesap bakiyeniz sıfır ise telefon veya internet şubesi yoluyla kapatılabilir

Ziraat için gitmeniz lazım,esasen hesabın bağlı olduğu şubeye giderseniz daha iyi olur, başka şubeye giderseniz oradan dilekçe yoluyla kapatılıyor

Diğerlerini bilmiyorum ama internet veya telefon yoluyla kapatılma durumunu araştırın,boşuna gitmeyin şubeye.

Teşekkürler Artık bu bankalardan kurtulmak istiyorum bugün olcak ins.

• Şimdi denizbanktan SMS geldi hesabınızı kapatmazsanız 9.5 TL bayılacaksınız diyor. ben böyle tüketici koruma kanununun da bu kanunu çıkartanların da alayının anasını avradını yedi sülalasini .........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golgeee -- 28 Nisan 2014; 13:23:13 >
  • benim iş bankası bankamatik kartım var bundanda hesap ücreti alırlarmı şuan kullanılmıyor 6 ay falan oldu en az?
  • quote:

diğer bankalardaki hesabını kapatanlar, kuveyt türke gelip hesap açıyor heralde..

bu aralar kuveyt türk şubelerini kalabalık görüyorum. normalde çok sakindir

http://www.kuveytturk.com.tr/hesap_isletim_ucreti.aspx

şube ile vakit kaybetmek istemeyenler için enpara çok pratik.
    herşey atm, internet ve cep şubeden halloluyor..

http://www.finansbank.enpara.com/

aynen burada da kuveytturk şubesi kalabalıklaşmaya başladı para yatıracam diye 5 dk bekledim. alışkın olmayana tuhaf geliyor. normal bankalara göre süre çok az tabiiki

• quote:

http://www.halkbank.com.tr/articles/detail/detail43.asp?id=5243

http://www.akbank.com/Sayfalar/hiubilgi.aspx

Akbank'ı sesli yanıt sisteminden kapattım az önce. Bugün ayın 28'i olmasına rağmen sesli yanıt sistemi hesabınızı kapatmamanız durumunda hareketsiz hesabınızdan 26 Nisan itibariyle HİÜ tahsilatı yapılacaktır dedi. 0 lira bakiyeli hesabımdan tahsilatı yapamamış ancak hesabımı kapatma işlemini gerçekleştirdi ve Akbank'taki tek vadesiz hesabım kapandı.

Sanıyorum ki eksi bakiyeye düşme söz konusu olmayacaktı ancak bu tarih itibariyle hesapta bakiye olmadığında tahsil edilemeyen işletim ücretleri borç yazılıp hesaba para girişinde tahsil edilebilecekti. (Öncesinde birkaç HİÜ dönemi para olmadığından tahsil edilemeyen ücretler alınamıyor, sadece son döneminkini peşinen tahsil ediyorlardı.) Akbank'taki hesabımı kapatmak istediğimde benim çıkardığım anlam bu yönde oldu.

Halkbank hesabımı ise tek vadesiz hesabım olduğundan internet şubesinden kapatamadım, şubeye gidin diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: golgeee

Şimdi denizbanktan SMS geldi hesabınızı kapatmazsanız 9.5 TL bayılacaksınız diyor. ben böyle tüketici koruma kanununun da bu kanunu çıkartanların da alayının anasını avradını yedi sülalasini .........

Bu salak bankaya bir ara yanlışlıkla bulaştım. bugün sms atmışlar banada

• hesaplar kapatılmaz ise geriye dönük alırmı acaba hesap işletim ücreti zaman aşımına uğraşım bir hesabım var 10 yılı geçkin bundan eskiye dönük alırlarsa biterim ben.
  • Ziraat bankası uyanmış. Şubede herkes hesap kapatmaya gelmiş. Hesap başına 5 TL ücret istiyor.
  • Kullanılan hesapdan, girdi çıkdı var diye 5 kuruş kesmiyor.
    Kullanılmayan 2 hesapdan 5'er lira ücret tahsil edip kapatacağız diyor bu gıcık bankalar.

En güzeli ön ödemeli kartlar; ininal, enpara...
    Pazartesi kapatayım bari de kurtulayım, lan işden çıkdım girdi çıkdı yok hesapda, çalışırken 37.500 verdiği krediyi işsiz kaldık diye 55.000 e çıkarmış..
    Çekmiyorum lan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 2 Mayıs 2014; 11:52:07 >
  • Kullanmadigim is bankasına ait bir hesabım var. Para yok içinde. Kapattırmalimiyim yani ve benden ücret mi talep edicekler ,yuhh

• bugün denizbank hesabım için şubeye dilekçe verdim.

bundan sonra hesap açarken 2 kere düşüneceğim
  • Bu yasayla birlikte 5 bankanın net karı 10 milyar TL iken artık servetlerine daha çok servet katıcaklar.

İşe girip çıkıyorsunuz hani bankadan maaş çekmek zorunlu ya, işten çıktınız kartıda hesabıda sıfırlayıp unuttunuz.

Arada 2 -3 sene sonra evinize haciz gelirse şaşmayın

o önemsemediğiniz yıllık kart aidatı ve hesap işletim ücreti 150 TL yi bulur.

4-5 senelik faizle 3000 -5000 TL arası olursa evinize hacizde gelirse hiç şaşmayın
  • Arkadaşlar kredikartları içinde geçerlimi bu yoksa sadece hsap için mi?
    ve haftaya falan kapatmaya gitsem ücret alırlar mı HSBC HESABIM VAR
  • çok (10 yıldan) eski hesapları şuradan kontrol edebilirsiniz :

http://www.zamanasimi.org/tbb ve

http://zamanasimisorgu.tmsf.org.tr/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.