Bildirim
Kullanılmayan ipad air kapalı mı durmalı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kullanmayacaksan uzun süre kapat kardesim biz nerden bilelim senin kullanım sıklıgını
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Anlamamissin sanırım soruyu ben açık tutuyorum şuan ve açık tutmak mi daha iyi olur kapalı mı diye sordum bir kaç gün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
farketmez. ama aylar sürecek kadar bir rafa kaldırma söz konusuysa (yani misafir yatılıysa :D ) %50-75 arası bir şarjla kapalı konumda doğru bir sıcaklık ve nem dengesinde saklanması salık verilir Apple tarafından. -
Lüzumsuzsa söndür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2-3 günde birşey olmaz. zaten apple ürünleri olabildiğince az teknik detaya takılman için yapılıyor. 2-3 ay gibi beklemelerde yapılması gerekeni üstte arkadaş yazmış zaten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam bi soru sormuş. Sacma sacma cevaplar göruyorum
-uzun sure kullanilmayacaksa full sarj edip cihazi kapatin.
- diger turlu cihazi kapatmaniza gerek yok.dikkat etmeniz gereken sey uzun sure sarji bitmis beklemesin.ve %20 nin altina dusmeden sarja takmaya ozen gosterin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X