Şimdi Ara

Kullanım Hakları Sıralama Karmaşası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Geçen ay turkcell devreden tarifeye geçtim 45₺ olana.

Ancak görüyorum ki kullanım sıralamasıyla bi anlamda oyuna gelmiş oluyoruz. Şöyle ki önceki aydan devreden 4gb internet devrediyor lakin bunu kullanmak yerine bu ay ki 5gb kullanım hakkını kullanıyor. Yani bu ayki 5gb ı bitirmezseniz geçen aydan devreden 4gb ı kullanmıyorsunuz. Eğer 5gb ı bitirirseniz gelecek aya da devreden bir kullanım hakkınız kalmamış oluyor. Bu dakika sms kullanım hakları için de geçerli. Müşteri temsilcisine durumu anlattığımda ezberletilmiş ifadeler dışında bir şey söylemedi malesef.

Bu durum tüketiciyi yanıltmaktan başka bir şey değil. Devreden tarife olmasının hiçbir mantığı kalmıyor bu şekilde. Durumu btk ya da ileteceğim. Sonuç alamazsam cayma bedelini ödeyip operatör değiştireceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Btkya durumu iletin bide tekrar yazın Türkcell e

Devretmenin mantığı ne ozaman

Böyle şeyler sadece Türkcell de olur olmuş

• Dostum aynı sorundan dolayı BTK ya şikayetler yazdım, Turkcelle şikayetler yazdım fakat sistem böyle yapacak birşey yok diyorlar. THH ye gidesim var bu konuda ama sizde bi BTK ya yazın bakalım size ne diyecekler.
  • Bende yazdım BTK ya 10 gün geçti cevap yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tukcell'in devreden tarifesi de ancak boyle olur turkcell bu baska kimseye benzemez. Kimsenin aklina gelmeyecek çakalliklar turkcellden cikar.

• Btk ya yazdım bakalım. Resmen tüketiciyi aldatmaktır bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

Tukcell'in devreden tarifesi de ancak boyle olur turkcell bu baska kimseye benzemez. Kimsenin aklina gelmeyecek çakalliklar turkcellden cikar.

• Btk üzerinden cevap geldi. Biz bu yolla bence bir yere varamayız. Başka şeyler bulmaliyiz. Ben derim ki her ay tüm paketlerimizi bitirelim konuşma dersen hattı açıp açık tutalim. SMS dersen SMS programları ile otomatik yüzlerce SMS atalim. İnternet dersen download yapalım. Hatta bip gibi uygulamalar için gelen paketler icin dosya transferi ile paketi bitirip şebekeyi meşgul edelim. Zaten üstümüzden para kaldırıyorlar. Bari bizde şebekeyi meşgul edelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• En iyi önceliklendireyi turkcell yapıyor. Fakat sizin bu sorununuzu anladım ve abes bir durum. Türkiye devlet sadece şirketlere çare bulur bizim gibi vatandaşlara bulmaz.

Turkcell devreden adı altında devretmeyen paketi yasal çerçevede veriyorsa biz kullanıcılar da bunu kullanmayız olur biter. Diğer paketleri alırsın kullanırsın. İlerde düzeltileceğine eminim ama geç olabilir.

Önceden turkcell muzik uygulaması kotadan gitmiyor diyerek kotadan düşürüyorlardı. Bir sene sonra turkcelle geçtim fizy ve tv+ a kendine özgü paket koyarak artık kendi ücretli paketimizden düşürmemeye başladı.

Geç olsa da düzeltmeler yapılıyor. Ama gerçekten turkcell hem pahalı hem de en kaliteli operatör. Bunun aksini kimse düşünemez.

• BTK dediğiniz kurum, sizin yazdıklarınızı firmaya, firmanın yazdıklarını da size iletmekten öte hiç bir işe yaramayan boş bir kurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxco

BTK dediğiniz kurum, sizin yazdıklarınızı firmaya, firmanın yazdıklarını da size iletmekten öte hiç bir işe yaramayan boş bir kurum.

Doğru söylüyorsun

• Arkadaşlar bu durumdan muzdarip olanlar lütfen turkcell hesabım, 532 çağrı merkezi, facebook, twitter dan çok sayıda istek kaydı oluşturun. Hergün yapmaya çalışalım bunu.

• Arkadaşlar turkcell çağrı merkezinde çalışan arkadaşımla konuştum kullanım hakları önceliğiyle ilgili hareketlenmeler varmış. Sorunu dillendirmeye devam edelim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.