Şimdi Ara

Kullanmadiginiz kablo tv alicisi ve modemi isteyen sms

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aksam uzeri boyle bir sms geldi. Internete yazdim asli astari var mi diye bir sey cikmadi. Kablonetin boyle bir kampayasi mi var acaba bilen soran oldu mu?

Kullanmadiginiz kablo tv alicisi ve modemi isteyen sms

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu mesaj silindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 17:23:27 >
  • mesaj doğru hocam. türksat ta şu aralar modem sıkıntısı var. eski modemler toplanıyor, temizleniyor, tekrar yeni abonelere abonelik kapsamında veriliyor. ek olarak yeni bi abonelik yaparsanız, bulunduğunuz bölgeye göre değişir, son çıkan modem değil de, bi alt modem gelebilir yani.
  • Nasıl bir "avantajlı fırsat" karşılığında kullanmadığımız cihazı alıyorlar? şu model cihaza 50 tl fatura indirimi gibi mi? Teklif alan oldu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben sordum geçen gün. tam bir komedi. mevcut infinity modem ve zn ile biten infinin ac desteksiz olan modemini alıyorlarmış 60 tl veriyorlarmış. dedim ki siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz bu modemlerin taksiti bitmedi çoğu abonenin adamlar tekrar geri vercek taksitle aldıgı modemi size vercek siz de 60 tl alcak. ee adamda modem olmayacak. ben de zannediyordum ki şu eski çift antenli sürekli problem modem olarak geçen veya ondan önceki tek antenli netmasterları alıp bişiler yaparlar diye. gerçekten çok şaşırdım. sonra ekledim kampanyayı yapan kişiler kimse çok zekiymiş gerçekten bravo dedim. kapattım.
  • brifing B kullanıcısına yanıt
    peki kablotv kutusu olarak hangilerini kabul ediyorlarmış?
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

peki kablotv kutusu olarak hangilerini kabul ediyorlarmış?

son çıkan cihazdan önceki cihazlar hocam. eski bi cihazınız varsa kabul edilmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sadece ip tv için cihaz ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.