|
Bildirim
Daha önceden duyduğumuz, burada da tekrar dile getirilen, hikayeye çomak soktukları için şopar Amerikanlarla yaptığı anlaşmayı iptal ettiği haberlerine dayanarak, ortaya sağlam temelleri olan düzgün bir iş çıkaracaklarına inanıyorum.
Tek endişem varsa o da standart Amerikan sineması gibi bütün kitabı 90 dakikaya sığdırmaya çalışıp arka planın sığlaştırılması yönündedir. Çünkü genelde kitaptan uyarlanan filmlerde bol bol aksiyon koyacağım diye her şeyi kırpmaya başlıyorlar; sonra oturup bomboş aksiyon izliyoruz. Ya da aksiyon çekmek pahalı diye 60 dakika giriş, 20 dakika gelişme yapıp 80 dakikada biriktirdiklerimizi son 10 dakika finaline sıkış tepiş sokuşturup hikayeyi çözümlemeye çalışıyorlar; bu da olmaz. Film dediğin roller coastera binmiş hissi vermeli; inişleri, çıkışları, dönüşleri, baskısı, tansiyonu, gerilimi, heyecanı, rahatlaması... Orijinal dili Rusça mı olacak acaba merak ediyorum. Uzun zamandır Rusça film izlememiştim, iyi oyuncular seçeceklerine inanmak istiyorum. Daha iki buçuk sene var çıkmasına, gelsin bakalım. Merakla bekliyoruz. |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|