Şimdi Ara

Kültür Üniversitesi ile ilgili ne düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kültür-PDR yazmayı düşünüyorum.Bugün okuldan biriyle konuştum 7 yıl burs kesilmiyor,eğitimi de güzel falan dedi arada kaldım.Burada Kültür'de okuyan ya da bilgisi olan var mı ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani kampus hayatı umrunda degilse gidip okunur ama bana göre berbat. Ama senin istedigin bolume bakip soylemiyorum. Sadece ortami yeri icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de uluslararasi iliskiler yazcam. Akademik kadro iyimis. Ama kampus iyi degilmis diye duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: Turnedar

Yani kampus hayatı umrunda degilse gidip okunur ama bana göre berbat. Ama senin istedigin bolume bakip soylemiyorum. Sadece ortami yeri icin.

Acikcasi ben okulu görmedim bile kücük mü ne acidan berbat ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hachiko1

Ben de uluslararasi iliskiler yazcam. Akademik kadro iyimis. Ama kampus iyi degilmis diye duydum

Gorustun mu peki hic universiteyle ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ecem-stnc

quote:

Ben de uluslararasi iliskiler yazcam. Akademik kadro iyimis. Ama kampus iyi degilmis diye duydum

yok daha degıl ama gitmeyi düşünüyorm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turnedar

Yani kampus hayatı umrunda degilse gidip okunur ama bana göre berbat. Ama senin istedigin bolume bakip soylemiyorum. Sadece ortami yeri icin.

Acikcasi ben okulu görmedim bile kücük mü ne acidan berbat ?

Yani benim yoldan geçerken gördüğüm alışveriş merkezi gibi yada apartman dairesi gibi bir bina var sadece. Başka da bir sey yok.
  • quote:

quote:

quote:

yok daha degıl ama gitmeyi düşünüyorm

Bu hafta ici belki bende giderim.Bakalim nasil bi yer.

• Ben bayağı bir araştırdım bu üniversiteyi anlatabilirim.

Akademik kadro ve egitim anlamında cok iyi. İyi bir üniversite. Yüzlerce yurtdısı öğrenimi gormus akademisyen var. Bazı bölümlerinin çok iddialı oldgunu biliyorum: Hukuk, inşaat, endüstri, mimarlık, psikoloji, m.b.genetik gibi.

Tüm kampüslerni gezdim. İncirli sadece 2yıllıklara ayrılmıs. Zaten genelde devlet ünilerinin bile 2yıllık bölümleri cok kucuk. Burasını gezdim gayet güzel ve 2yıllıga göre büyük. Ulasıma cok yakın.

Sonra şirinevler yerleşkesne gittim. Burada sadece hukuk ve hazırlık var. E tek bir fakülte oldgunu dusunursek burası gayet büyük. 2adet geniş binayı sadece hukuk fakültesi için kapatmıs adamlar.

Ataköy yerleşkesne gittim. Tam bir büyük avm gibi. Cok büyük ve içinide gayet güzel yapmıslar. Starbucksından tut kafetaryalarna kadar hersey var. Diğer 5fakülte burada. Arka bahcesine cıktım cok büyük. Koskocaman otoparkı var. Moleküler biyoloji bölümü bu alan içinde.

Biliyosun, kültür eskidir. Bilgi, yeditepe,kültür istanbulda koc ve sabancıdan sonra anılır. Kampüs geliştirme ve büyütme calısmalarının var oldgnu soylediler ki arka kısmı bu durum için yaparlarsa şehir merkeznde cok büyük ve guzel bir kampüs olur. En azından minnacık bahçeşehirden iyidir kampüsü bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: newunistudent2

Ben bayağı bir araştırdım bu üniversiteyi anlatabilirim.

Akademik kadro ve egitim anlamında cok iyi. İyi bir üniversite. Yüzlerce yurtdısı öğrenimi gormus akademisyen var. Bazı bölümlerinin çok iddialı oldgunu biliyorum: Hukuk, inşaat, endüstri, mimarlık, psikoloji, m.b.genetik gibi.

Tüm kampüslerni gezdim. İncirli sadece 2yıllıklara ayrılmıs. Zaten genelde devlet ünilerinin bile 2yıllık bölümleri cok kucuk. Burasını gezdim gayet güzel ve 2yıllıga göre büyük. Ulasıma cok yakın.

Sonra şirinevler yerleşkesne gittim. Burada sadece hukuk ve hazırlık var. E tek bir fakülte oldgunu dusunursek burası gayet büyük. 2adet geniş binayı sadece hukuk fakültesi için kapatmıs adamlar.

Ataköy yerleşkesne gittim. Tam bir büyük avm gibi. Cok büyük ve içinide gayet güzel yapmıslar. Starbucksından tut kafetaryalarna kadar hersey var. Diğer 5fakülte burada. Arka bahcesine cıktım cok büyük. Koskocaman otoparkı var. Moleküler biyoloji bölümü bu alan içinde.

Biliyosun, kültür eskidir. Bilgi, yeditepe,kültür istanbulda koc ve sabancıdan sonra anılır. Kampüs geliştirme ve büyütme calısmalarının var oldgnu soylediler ki arka kısmı bu durum için yaparlarsa şehir merkeznde cok büyük ve guzel bir kampüs olur. En azından minnacık bahçeşehirden iyidir kampüsü bence.

Sağol bilgi için.Toplamda 2-3 öğrencisiyle konuştum geneli güzel şeyler söyledi.Sıcak bakıyorum şuan.

• kültür çok iyidir rahat olun. Ztn Istanbulda koc ve sabancıdan sonra vakıflarda en iyi bilgi,yeditepe, kültür ve özyeğin var adam gibi.
  • Arkadaslar içimi rahatlattınız diyebiliirim.. Başka varsa görmüş gezmiş arkadaslar,Yazarlarsa faydalı olur :))
  • İKÜ güzel üniversitedir hani gittiğimden değil, sevdiğim ve tarzına güvendiğim 3 arkadaşım orada okuyor
    ama psikolojik danışmanlık yapmak öyle çokta kolay değildir, senin tercihin tabii

ama eğer yapabilirim dersen, iş olanakları gayet yeterli
    yüksek lisansıda yapabilirsen danışmanlık bürosu açma yetkisine sahip olabiliyosun sanırım

ben okuyan kişiler hakkında olumlu yorum yaparım ama yer olarak eğer gidebilirsen gidip kendin görmelisin, içine sinmesi için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.