Şimdi Ara

kuluçka makinasi aldim civciv cikarcam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
9
Favori
5.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: general4242

O civcileri aylarca büyutme masrafı falan derken kâr ettiriyor mu da ?
    kar etmek amaclı ugrasmıyoruz suan 17 tane hazır tavugumz var ancak yumurtaları yetmıyor ^^
    ayrıca cok fazla satın almak ısteyen ınsan var yumurtalardan
    hobı amaclı dıyelım hıc kar felan dusunmedık
  • Yumurtalari yetmiyor derken anlamadim bundan çıkan civcivleri büyütüp yumurtlamasi ve onlari yemek için mi kullanacaksınız haşlama veya kırma olarak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu aletlerden bende alacaktım bi ara araştırdım adam gibi olanları pahalıydı ve en büyük sorun bulunduğum yerde elektrik kesintisi fazla oluyor bunun için vazgeçtim
    En iyisi hint tavuğu melezi almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok pahalı. Bir tavugun altina koyarim ayda bir kilo bugday yemez neredeyse bedava.
    Keklik sulun isi iş degil cok cabuk ölüyorlar ve senelik yumurta sayisi bellidir . Bildircin dhaa dayanikli ve kolay uretilebilen bir kuş 45 gunde erişkin oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Yumurtalari yetmiyor derken anlamadim bundan çıkan civcivleri büyütüp yumurtlamasi ve onlari yemek için mi kullanacaksınız haşlama veya kırma olarak
    evet hocam ymrtalari yemek icin kullancaz market yumrtasiyla cok fark var arada

• aslayalansoyleme kullanıcısına yanıt
    Şimdi anlamadim.
    Elimizde daha cok tavuk olsun ki daha cok yumurtlasinlar daha cok kırıp yiyebilelim diye bunu yapmak yerine neden direkt tavuk veya civciv almadiniz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Şimdi anlamadim.
    Elimizde daha cok tavuk olsun ki daha cok yumurtlasinlar daha cok kırıp yiyebilelim diye bunu yapmak yerine neden direkt tavuk veya civciv almadiniz ?
    hocam bu cins tavugu satan bulamadim cunki ,sadece yumurtalari satiyordu ve tavuk olarak alsam daha pahali gelirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslayalansoyleme -- 16 Haziran 2019; 17:26:8 >

• İyide markkette satılan yumurtalar döllenmiş değil diye biliyordum ben
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    kendi tavuklarının yumurtaları varmış.

bizim tanıdık da bıldırcın yumurtası koydu çoğu çıktı şimdi. onunki gibi olursa oran, 56 taneden 50 tane çıkması lazım yaklaşık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ussuz

İyide markkette satılan yumurtalar döllenmiş değil diye biliyordum ben
    hocam o kutudakiler i adamn brnden aldm market yumurtasi kutusuna koyup verdi

• 60 küsür euroya pazardan yüzlerce civciv alıp büyütsen daha mantıklı olmaz mıydı
  • Dostum babam hobi amaçlı yapıyor bıldırcın-keklik vs yumurtası koyuyor kuluçka makinesine çıkarıyor kendi bıldırcınları kekliği falan var. O yumurtaların hepsi çıkmıyor bazıları çıkıyor bazıları çıkmıyor ama zevk aldığı için yapıyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

60 küsür euroya pazardan yüzlerce civciv alıp büyütsen daha mantıklı olmaz mıydı
    o paraya 10civciv alnr hocam ben yumrtanin tanesinide 25cente aldm

• hocam var mı bir gelişme takipdeyim
  • Tavuk mu yumurtadan çıkar yoksa yumurta mı tavuktan? Hadi bakalım.
  • Böyle konular benim çok ilgimi çeker. Okumayı takip etmeyi severim. Solucan yetiştirme, mantar yetiştirme vs. Garip ama çekici geliyor dikkatimi çekiyor. Sizin durumunuzu da takip ediyor olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Catv4

hocam var mı bir gelişme takipdeyim
    hocam suan yumurtalari kontrol edebiliyorum malesef 9 tane dölsüz yumurta var cikacak civciv sayisi 47 en kotu ihtimal 40tanesi yaşar diye dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: s1ms0n

Bu mesaj silindi.
    yok hocam yemeyı dusunuyoruz yumurtaları satmak gıbı bı amacımz yok
    cıvcıvlerı koymak ıcın bır kutu yapıcam ıcıne ampul koymak gerekıyor sıcak durmaları ıcın annelerı yok sonucta
    gercı o kadar cıvcıve nasıl kutu yapıcam hala dusunuyorum
  • bugun döl kontrolu yapildi 11. gün
    7 yumurta bos hepsini attim , tahmin edildigin gibi bostu icleri
    olayin komik yani makineyi calistirdigm gun bir tane tavuk kumesteki yumurtalarin ustune yatmis yani cok fazla civciv olucak

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.